Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 236 of 396 | ‹ First  < 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 >  Last ›

Moellah - 26/03/2012 01:53 PM
#4701

Quote:
Original Posted By kesatu
cimahi na di cakeut indomaret D
saha tea atuh ieu teh nyak?
abdi mah tara kesini dan kesitu ngakaks


sepuh naon kang? malus
abdi masih anom kieu malus
make takuts sagala ngakaksngakaksngakaks


maenya ah tara? p
indomaret? ngakaks
nya da ngan hiji nyah indomaret di cimohay teh cd:
mochacup - 26/03/2012 02:18 PM
#4702

absen dibumi nyalira :cool
bari menuju 2222 hammer:
Moellah - 26/03/2012 02:28 PM
#4703

Quote:
Original Posted By mochacup
absen dibumi nyalira :cool
bari menuju 2222 hammer:


maenya absen wungkul kang? hammers
sanes ramekeun atuh o
diekzoids - 26/03/2012 09:22 PM
#4704

Quote:
Original Posted By Moellah
rame gening matabelo:
salken oge akang akang shakehand2


abdi mah nembean didieu kang,...
masih butuh bimbingan sesepuhYbYb
coepzone - 26/03/2012 09:51 PM
#4705

Quote:
Original Posted By diekzoids
abdi mah nembean didieu kang,...
masih butuh bimbingan sesepuh

hp kamu kenapa dot? ngakaks
aya aya wae nt mah p
leungit ato dicopet? think:
cloth.inc - 27/03/2012 03:01 AM
#4706

aya jalmian teu nyak? think:
mudah mudahan aya nu ngakuot linux2:
Moellah - 27/03/2012 03:14 AM
#4707

Quote:
Original Posted By cloth.inc
aya jalmian teu nyak? think:
mudah mudahan aya nu ngakuot linux2:


aya abdi kang :request
akang aya keneh? think:
cloth.inc - 27/03/2012 03:14 AM
#4708

sepi wae geningan ngacir:
kabur atuh ai kitu mah ngacir:
cloth.inc - 27/03/2012 03:15 AM
#4709

eror? think:
tembak heula Peace:
Moellah - 27/03/2012 03:17 AM
#4710

Quote:
Original Posted By cloth.inc
eror? think:
tembak heula Peace:


naonna kang nu eror?
aya abdi ieu \(
cloth.inc - 27/03/2012 03:17 AM
#4711

Quote:
Original Posted By Moellah
naonna kang nu eror?
aya abdi ieu

postna kang batas
kudu ditembak 3 ternyata D
damang kang?
Moellah - 27/03/2012 03:18 AM
#4712

Quote:
Original Posted By cloth.inc
postna kang batas
kudu ditembak 3 ternyata D
damang kang?


owh,
sugan teh naonna D
damang kang D
cloth.inc - 27/03/2012 03:18 AM
#4713

Quote:
Original Posted By Moellah
owh,
sugan teh naonna
damang kang

begadang yeuh kang?
nembe katingal D
Moellah - 27/03/2012 03:20 AM
#4714

Quote:
Original Posted By cloth.inc
begadang yeuh kang?
nembe katingal D


sakiatna weh nya kang D
aya damelan enjing D
cloth.inc - 27/03/2012 03:19 AM
#4715

Quote:
Original Posted By Moellah
sakiatna weh nya kang
aya damelan enjing

mantep euy batur mah,
aya orderan,
bagi atuh o
Moellah - 27/03/2012 03:22 AM
#4716

Quote:
Original Posted By cloth.inc
mantep euy batur mah,
aya orderan,
bagi atuh o


ieu ge ti rencangan kang hammers
peer manehna ngakaks
orderan akang sepi kitu? think:
cloth.inc - 27/03/2012 03:21 AM
#4717

Quote:
Original Posted By Moellah
ieu ge ti rencangan kang
peer manehna
orderan akang sepi kitu?

lesu kang hammers
kedah di dopping ieu mah ngakaks
Moellah - 27/03/2012 03:23 AM
#4718

Quote:
Original Posted By cloth.inc
lesu kang hammers
kedah di dopping ieu mah ngakaks


dopping atuh kang
meh omset ningkat deui ngakaks
cloth.inc - 27/03/2012 03:24 AM
#4719

Quote:
Original Posted By Moellah
dopping atuh kang
meh omset ningkat deui

bade ieu ge kang D
nuju proses o
Moellah - 27/03/2012 03:25 AM
#4720

Quote:
Original Posted By cloth.inc
bade ieu ge kang D
nuju proses o


tah kitu atuh,
kan ai omset naek mah tiasa kanggo modal nikah ngakaks
Page 236 of 396 | ‹ First  < 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4