Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 238 of 396 | ‹ First  < 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >  Last ›

cloth.inc - 27/03/2012 07:22 PM
#4741

Quote:
Original Posted By Moellah
yeh,
kalah opp geningan,
mangga kang

damang kang?
mugi mugi online lah si akang ieu D
diekzoids - 27/03/2012 07:58 PM
#4742

Quote:
Original Posted By coepzone
hp kamu kenapa dot? ngakaks
aya aya wae nt mah p
leungit ato dicopet? think:


leungit masberooo, gs dijual mren ku nu manggihna
butuh suntikan dana yeuh kr beli henpun anyar
aya nu bade nyumbang???
cloth.inc - 27/03/2012 08:20 PM
#4743

Quote:
Original Posted By diekzoids
leungit masberooo, gs dijual mren ku nu manggihna
butuh suntikan dana yeuh kr beli henpun anyar
aya nu bade nyumbang???

tinggal jual hamsterna kang D
kan engke kenging henpun baru malus
diekzoids - 27/03/2012 08:59 PM
#4744

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tinggal jual hamsterna kang D
kan engke kenging henpun baru malus


atuh ke teu gaduh penghasilan masa depan kang, kan eta mah kanggo modal kawin kang, hehehhe..malusmalusmalus
Moellah - 27/03/2012 09:03 PM
#4745

Quote:
Original Posted By diekzoids
atuh ke teu gaduh penghasilan masa depan kang, kan eta mah kanggo modal kimpoi kang, hehehhe..malusmalusmalus


emang mau nikah kang?
iraha nikahna? wowcantik
cloth.inc - 27/03/2012 09:16 PM
#4746

Quote:
Original Posted By Moellah
yeh,
kalah opp geningan,
mangga kang

aya deui kang yeuh D
nembe hadir abdi o
diekzoids - 27/03/2012 09:32 PM
#4747

Quote:
Original Posted By Moellah
emang mau nikah kang?
iraha nikahna? wowcantik


insya allah milarian calon heula, hehehe malus
Moellah - 27/03/2012 11:36 PM
#4748

Quote:
Original Posted By diekzoids
insya allah milarian calon heula, hehehe malus


eta tong one liner kang takuts
bisi dicarekan ku hansipna takuts
-
milari calon?
ai nu kamari kamana kang? malus
diekzoids - 27/03/2012 11:59 PM
#4749

Quote:
Original Posted By Moellah
eta tong one liner kang takuts
bisi dicarekan ku hansipna takuts
-
milari calon?
ai nu kamari kamana kang? malus


nu kamari teh leupas deui kang, hehhe
duh muhun kang hilap
rada kbwa suasana tuda ari tos nyarioskn kawin mah
wkwkwkwk
hapunten pa hansipYbYbYb
Moellah - 28/03/2012 12:02 AM
#4750

Quote:
Original Posted By diekzoids
nu kamari teh leupas deui kang, hehhe
duh muhun kang hilap
rada kbwa suasana tuda ari tos nyarioskn kimpoi mah
wkwkwkwk
hapunten pa hansipYbYbYb


naha atuh dilepaskeun kang? D
tos ti sakola keneh sanes? think:
tenang weh kang D
diekzoids - 28/03/2012 12:34 AM
#4751

Quote:
Original Posted By Moellah
naha atuh dilepaskeun kang? D
tos ti sakola keneh sanes? think:
tenang weh kang D


muhun kang,
sawios kang pan sateuacana dimaharan ku abdi anjeuna piwarang terang heula yen didunya ieu teh teu aya deui lalaki anu siga sim kuring.
lalaki anu :2thumbup:2thumbup:2thumbup lah pokona..

wkwkwkwk meureuun eta ge, malu:malumalu
Moellah - 28/03/2012 12:38 AM
#4752

Quote:
Original Posted By diekzoids
muhun kang,
sawios kang pan sateuacana dimaharan ku abdi anjeuna piwarang terang heula yen didunya ieu teh teu aya deui lalaki anu siga sim kuring.
lalaki anu :2thumbup:2thumbup:2thumbup lah pokona..

wkwkwkwk meureuun eta ge, malu:malumalu


gila:
enya kitu eta teh? ngakaks
dugi tabuh sabarha kang OLna? malus
cloth.inc - 28/03/2012 12:47 AM
#4753

Quote:
Original Posted By Moellah
enya kitu eta teh?
dugi tabuh sabarha kang OLna?

aya abdi yeuh kang D
pasukan tambahan hammer:
Moellah - 28/03/2012 12:49 AM
#4754

Quote:
Original Posted By cloth.inc
aya abdi yeuh kang D
pasukan tambahan hammer:


sip kang D
meh rame weh ieu mah D
cloth.inc - 28/03/2012 12:49 AM
#4755

Quote:
Original Posted By Moellah
sip kang
meh rame weh ieu mah

hayu kang ramekeun D
itu diluhur aya diekzoids tuh D
Moellah - 28/03/2012 12:51 AM
#4756

Quote:
Original Posted By cloth.inc
hayu kang ramekeun D
itu diluhur aya diekzoids tuh D


duka aya keneh
duka hente kang capedes
cloth.inc - 28/03/2012 12:51 AM
#4757

Quote:
Original Posted By Moellah
duka aya keneh
duka hente kang

sugan weh kang D
aya keneh,
janten rame deui D
Moellah - 28/03/2012 12:54 AM
#4758

Quote:
Original Posted By cloth.inc
sugan weh kang D
aya keneh,
janten rame deui D


tah eta kang D
sepi wae tuda didieu teh capedes
cloth.inc - 28/03/2012 12:54 AM
#4759

Quote:
Original Posted By Moellah
tah eta kang
sepi wae tuda didieu teh

sibuk meren kang D
da biasana mah rame wae ngakaks
Moellah - 28/03/2012 12:55 AM
#4760

Quote:
Original Posted By cloth.inc
sibuk meren kang D
da biasana mah rame wae ngakaks


enya kitu kang?
nembean kadieu tuda abdi mah hammers
Page 238 of 396 | ‹ First  < 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4