Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 24 of 396 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›

PlusOneAddict - 01/02/2012 07:09 PM
#461

Cik urang toong heula sakedap
Tos di mulai teu acannya kongresna think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:14 PM
#462

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Cik urang toong heula sakedap
Tos di mulai teu acannya kongresna think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ari abdimah aya kang \)
akang nuju naon kang??
kiki260980 - 01/02/2012 07:21 PM
#463

Quote:
Original Posted By mochacup
sepi kang,,
hayu urang persiapan makan,, genit:


makan naon kang think:

sok ah ari gratis mah siap wae lah D

Quote:
Original Posted By kesitu
Sonten kang D
Rame kang,
kedap deui rame ku nu adan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wah diabdi mah nembe pisan adan kang D
.duatilu. - 01/02/2012 07:21 PM
#464

Quote:
Original Posted By kesitu
Mangga kang..
Aduh abdi teu apal kang malus


Enya tuda jempol abdi ageung
Ai keypad alit hammers
Nuju di kampus kang \( \( \( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


alah nuju naon kang dikampus amazed:

nuju lembur sanes Peace:
kiki260980 - 01/02/2012 07:23 PM
#465

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Cik urang toong heula sakedap
Tos di mulai teu acannya kongresna think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


cak ah kanyahoan ngintip ngakaks

timbil tah isukan panona sok tuang toong soalna ngakaks

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ari abdimah aya kang \)
akang nuju naon kang??


buset eta mani nyerepet wae siakang matabelo:

mani tos ngagunduk kitu bekokna ngakaks
Zories - 01/02/2012 07:27 PM
#466

wilujeng weungi moon:
Quote:
Original Posted By .duatilu.

Oh..
Emang seueur kunaon kang amazed:

Nya seueur teuing kang. . .abong post d pekiwan receved sadayana hammers -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:27 PM
#467

Quote:
Original Posted By kiki260980
cak ah kanyahoan ngintip ngakaks

timbil tah isukan panona sok tuang toong soalna ngakaks



buset eta mani nyerepet wae siakang matabelo:

mani tos ngagunduk kitu bekokna ngakaks

teu acan kang anu abdimah..
pan eta masih keneh abu kang hammer:
.duatilu. - 01/02/2012 07:30 PM
#468

Quote:
Original Posted By Zories
wilujeng weungi moon:

Nya seueur teuing kang. . .abong post d pekiwan receved sadayana hammers -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wengi oge kang...

oh muhun nya D
kiki260980 - 01/02/2012 07:30 PM
#469

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
teu acan kang anu abdimah..
pan eta masih keneh abu kang hammer:

nukitu mah gampil atuh malus

maksad abdi teh eta mani tos kepala dalapan kitu :2thumbup
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:33 PM
#470

Quote:
Original Posted By kiki260980
nukitu mah gampil atuh malus

maksad abdi teh eta mani tos kepala dalapan kitu :2thumbup

ciaaaakakakakak ngakak
suganteh naon D
ah puguh leukleuk kang :mewek

wios lah abu oge, ngke weh warnaan mah ari tos lulus D
kiki260980 - 01/02/2012 07:36 PM
#471

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ciaaaakakakakak ngakak
suganteh naon D
ah puguh leukleuk kang :mewek

wios lah abu oge, ngke weh warnaan mah ari tos lulus D

ha ha ha muhun lah nukitu mah gampil atuh D

diciduhan sakedik ge langsung hejo eta mah hammer:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:38 PM
#472

Quote:
Original Posted By kiki260980
ha ha ha muhun lah nukitu mah gampil atuh D

diciduhan sakedik ge langsung hejo eta mah hammer:

hehe muhun kang..
eta kiki teh anu orang mana kang??
kiki260980 - 01/02/2012 07:40 PM
#473

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehe muhun kang..
eta kiki teh anu orang mana kang??

teu apal abdi ge kang hammer:

nupenting mah ngudud waelah D
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:43 PM
#474

Quote:
Original Posted By kiki260980
teu apal abdi ge kang hammer:

nupenting mah ngudud waelah D

haha sigana anu sok nongkrong di FJB nya kang D

eta TS kw hatam teu kaluar nyak??
kiki260980 - 01/02/2012 07:45 PM
#475

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha sigana anu sok nongkrong di FJB nya kang D

eta TS kw hatam teu kaluar nyak??

muhun kang seller nugaduhna D

teuing yeuh tumben sapoe ieu mah abdi can ningali ts bajakan D
Zories - 01/02/2012 07:46 PM
#476

Quote:
Original Posted By .duatilu.


wengi oge kang...

oh muhun nya D

Weungi kemis nuju naon yeuh?

Kusabab kitu, abdi katempuhan hiji deui can di edit D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:47 PM
#477

Quote:
Original Posted By kiki260980
muhun kang seller nugaduhna D

teuing yeuh tumben sapoe ieu mah abdi can ningali ts bajakan D

hahaa..
duka bener kitu kang ramona barareuh nyak ngakak

waiting list aya sabarahiji kang??
sigana seueur yeuh D
kiki260980 - 01/02/2012 07:48 PM
#478

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaa..
duka bener kitu kang ramona barareuh nyak ngakak

waiting list aya sabarahiji kang??
sigana seueur yeuh D

wah boa2 tah bareuh beneran kang ngakaks

can aya numasihan kabar deui kang D
arinu request mah seueur, tapi ngan request dooang ngakaks
.duatilu. - 01/02/2012 07:49 PM
#479

Quote:
Original Posted By Zories
Weungi kemis nuju naon yeuh?

Kusabab kitu, abdi katempuhan hiji deui can di edit D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


nuju nonton kaskus kang D

isian we ku foto hewan kang Peace:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:50 PM
#480

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah boa2 tah bareuh beneran kang ngakaks

can aya numasihan kabar deui kang D
arinu request mah seueur, tapi ngan request dooang ngakaks

hahaha...mudah2n hnteu lami teuing bareuhna kang..
soalna teuaya batur kejang kejang D

muhun kang parukuyan menyan weh ameh jaradi ngakaks
Page 24 of 396 | ‹ First  < 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4