Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 240 of 396 | ‹ First  < 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 >  Last ›

diekzoids - 28/03/2012 01:36 AM
#4781

Quote:
Original Posted By cloth.inc
emang kuliah jam sabraha wae kang?
meni bebas kitu ngaskusna malus


duh naha nu luhur jadi dopost nya, tripost malahan, wakakakakak
punten pa hansip teu kahaja, heheYb

kuliah jam 2 kang abdi mah
jadi nyaa rileks weh ah, kulem mah ke enjing ge tiasaa
hahahahangakak
cloth.inc - 28/03/2012 01:36 AM
#4782

Quote:
Original Posted By Moellah
tah eta kang,
filterna mantep
rokok kelas atas

kaitung mriah keneh kang D
sarebu sabatang ngakaks
Moellah - 28/03/2012 01:38 AM
#4783

Quote:
Original Posted By cloth.inc
kaitung mriah keneh kang D
sarebu sabatang ngakaks


eh enya ketang D
hilap abdi kang ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 01:38 AM
#4784

Quote:
Original Posted By diekzoids
duh naha nu luhur jadi dopost nya, tripost malahan, wakakakakak
punten pa hansip teu kahaja, hehe

kuliah jam 2 kang abdi mah
jadi nyaa rileks weh ah, kulem mah ke enjing ge tiasaa
hahahaha

naha atuh kang ?
nganggo naon kitu ngenetna? think:
cloth.inc - 28/03/2012 01:39 AM
#4785

Quote:
Original Posted By Moellah
eh enya ketang
hilap abdi kang

euh, ngakaks
kumaha atuh ieu teh p
anom keneh tos pikun Peace: ngakaks
Moellah - 28/03/2012 01:42 AM
#4786

Quote:
Original Posted By cloth.inc
euh, ngakaks
kumaha atuh ieu teh p
anom keneh tos pikun Peace: ngakaks


seueur teuing begadang kang capedes
maklum damelna ngalong hammer:
cloth.inc - 28/03/2012 01:42 AM
#4787

Quote:
Original Posted By Moellah
seueur teuing begadang kang
maklum damelna ngalong

asik atuh p
pas sepi, damel p
cloth.inc - 28/03/2012 01:43 AM
#4788

tembak lagi hammer:
panyakit ganti page hammer:
cloth.inc - 28/03/2012 01:44 AM
#4789

hiji deui ah hammer:
cacat bener kasbet hammers
Moellah - 28/03/2012 01:45 AM
#4790

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tembak lagi hammer:
panyakit ganti page hammer:


kunaon kang?
di abdi mah normal yeuh o
cloth.inc - 28/03/2012 01:46 AM
#4791

Quote:
Original Posted By Moellah
kunaon kang?
di abdi mah normal yeuh

masih di old?
abdi di beta yeuh,
cacat bener kang capedes
diekzoids - 28/03/2012 01:46 AM
#4792

Quote:
Original Posted By cloth.inc
naha atuh kang ?
nganggo naon kitu ngenetna? think:


nganggo modem a, dinu komputer jinjing
hehehe
tadi modemna rada error kang jadi deudeuieuin
Moellah - 28/03/2012 01:47 AM
#4793

Quote:
Original Posted By cloth.inc
masih di old?
abdi di beta yeuh,
cacat bener kang capedes


masih kang D
tong diinvite nya? batas
cloth.inc - 28/03/2012 01:48 AM
#4794



Quote:
Original Posted By diekzoids
nganggo modem a, dinu komputer jinjing
hehehe
tadi modemna rada error kang jadi deudeuieuin

eror kunaon?
karek ngadangun modem eror Yb
diekzoids - 28/03/2012 01:48 AM
#4795

Quote:
Original Posted By cloth.inc
masih di old?
abdi di beta yeuh,
cacat bener kang capedes


knaon kang??
d beta rame teu kang??
gosipna mah rada2 kmha kitu nya..
sesuatu cenah nya??
cloth.inc - 28/03/2012 01:49 AM
#4796

Quote:
Original Posted By diekzoids
knaon kang??
d beta rame teu kang??
gosipna mah rada2 kmha kitu nya..
sesuatu cenah nya??

eror kang,
kudu ditembak heula mun ganti page teh D
bade ka betA?
di invite yeuh ku abdi ngakak
cloth.inc - 28/03/2012 01:50 AM
#4797

Quote:
Original Posted By Moellah
masih kang
tong diinvite nya?

bili weh kang,
ku abdi siap nginvite ngacir:
Moellah - 28/03/2012 01:51 AM
#4798

Quote:
Original Posted By cloth.inc
bili weh kang,
ku abdi siap nginvite ngacir:


ulah kang :mewek
awas weh mun diinvite cd
cloth.inc - 28/03/2012 01:52 AM
#4799

Quote:
Original Posted By Moellah
ulah kang
awas weh mun diinvite

siap kang D
tenang weh atuh ngakaks
diekzoids - 28/03/2012 01:55 AM
#4800

Quote:
Original Posted By cloth.inc
eror kang,
kudu ditembak heula mun ganti page teh D
bade ka betA?
di invite yeuh ku abdi ngakak


weeeww, henteu ayeuna kang ah,
wkwkwkwk
mentalna can siap yeuh, hohoho

modemna kadang sok DC nyalira kang mun tos capeun
Page 240 of 396 | ‹ First  < 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4