Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 241 of 396 | ‹ First  < 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 >  Last ›

Moellah - 28/03/2012 01:57 AM
#4801

Quote:
Original Posted By cloth.inc
siap kang D
tenang weh atuh ngakaks


bisi weh iseng yeuh batas
langsung opp weh p
cloth.inc - 28/03/2012 01:58 AM
#4802

Quote:
Original Posted By diekzoids
weeeww, henteu ayeuna kang ah,
wkwkwkwk
mentalna can siap yeuh, hohoho

modemna kadang sok DC nyalira kang mun tos capeun

pake kipas atuh p
jaksel kan panas :dp
Quote:
Original Posted By Moellah
bisi weh iseng yeuh
langsung opp weh


moal kang o
Moellah - 28/03/2012 02:00 AM
#4803

Quote:
Original Posted By cloth.inc
pake kipas atuh p
jaksel kan panas :dp

moal kang o


kade weh ah o
jadi asa teu paruguh kieu nya ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:01 AM
#4804

Quote:
Original Posted By Moellah
kade weh ah
jadi asa teu paruguh kieu nya

puguhkeun weh kang D
teu puguh kunaon kitu? think:
Moellah - 28/03/2012 02:03 AM
#4805

Quote:
Original Posted By cloth.inc
puguhkeun weh kang D
teu puguh kunaon kitu? think:


kurpuk kang ngakaks
asa lapar ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:04 AM
#4806

Quote:
Original Posted By Moellah
kurpuk kang
asa lapar

katiisan meren,
jadi lapar ngakaks
Moellah - 28/03/2012 02:06 AM
#4807

Quote:
Original Posted By cloth.inc
katiisan meren,
jadi lapar ngakaks


jigana mah kang D
mantak urang milari heula emameun ah ngacir:
cloth.inc - 28/03/2012 02:07 AM
#4808

teu kaciri kang?
tembak lagi hammers
cloth.inc - 28/03/2012 02:07 AM
#4809

hiji deui ah hammer:
teu kaciri wae tuda hammer:
diekzoids - 28/03/2012 02:08 AM
#4810

Quote:
Original Posted By cloth.inc
pake kipas atuh p
jaksel kan panas :dp

huuh kang, maenya laptop pake kipas nu gaduhna teu gaduh hihid2 acan atuh kang???
kan teu elit eleh ku laptop
ngakak

moal kang o


Quote:
Original Posted By Moellah
kurpuk kang ngakaks
asa lapar ngakaks


lapar kang??
warkop yeuh didieu,
enak pisan yeuh pisang keju na,
hehehehe
Moellah - 28/03/2012 02:09 AM
#4811

Quote:
Original Posted By cloth.inc
teu kaciri kang?
tembak lagi hammers


Quote:
Original Posted By cloth.inc
hiji deui ah hammer:
teu kaciri wae tuda hammer:


atos kang,
can kaciri wae nyah? ngakak
cloth.inc - 28/03/2012 02:10 AM
#4812

Quote:
Original Posted By diekzoids
lapar kang??
warkop yeuh didieu,
enak pisan yeuh pisang keju na,
hehehehe

ngaracing kipas urut cooler leptop atuhp
kan murah tah p
Moellah - 28/03/2012 02:10 AM
#4813

Quote:
Original Posted By diekzoids
lapar kang??
warkop yeuh didieu,
enak pisan yeuh pisang keju na,
hehehehe


didieu ge aya, o
teu kudu ka jaksel ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:11 AM
#4814

Quote:
Original Posted By Moellah
atos kang,
can kaciri wae nyah?

atos kang D
nembe katingal yeuh o
Moellah - 28/03/2012 02:14 AM
#4815

Quote:
Original Posted By cloth.inc
atos kang D
nembe katingal yeuh o


lajeng kang D
aya mie 3 bungkus yeuh genit:
cloth.inc - 28/03/2012 02:14 AM
#4816

Quote:
Original Posted By Moellah
lajeng kang
aya mie 3 bungkus yeuh :

perkosa kang :genit
nepi ak tak bersisa ngakaks
Moellah - 28/03/2012 02:16 AM
#4817

Quote:
Original Posted By cloth.inc
perkosa kang maho
nepi ak tak bersisa ngakaks


alim ah,
bisi digerebek takuts
diekzoids - 28/03/2012 02:16 AM
#4818

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ngaracing kipas urut cooler leptop atuhp
kan murah tah p



teu karaos kang alit gegeber bin baling2na
mun diageungan bisi teu kuatn muterna ngakak

Quote:
Original Posted By Moellah
didieu ge aya, o
teu kudu ka jaksel ngakaks


pan jadi tambah ajiib kang mun tuang di jaksel mah
da lami dijalan jadi karaos enak pisan
ngakak
cloth.inc - 28/03/2012 02:17 AM
#4819

Quote:
Original Posted By Moellah
alim ah,
bisi digerebek

moal kang D
moal aya nu terangeun da,
iwal ti abdi ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:18 AM
#4820

Quote:
Original Posted By diekzoids
teu karaos kang alit gegeber bin baling2na
mun diageungan bisi teu kuatn muterna



pan jadi tambah ajiib kang mun tuang di jaksel mah
da lami dijalan jadi karaos enak pisan

pake colokan charger hp,
jadi si kipas langsung ka listrik,
ulah ka leptop p
Page 241 of 396 | ‹ First  < 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4