Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 242 of 396 | ‹ First  < 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 >  Last ›

diekzoids - 28/03/2012 02:18 AM
#4821

Quote:
Original Posted By Moellah
alim ah,
bisi digerebek takuts


BTW ngan 3 hungkul ieu teh???
kamarana deui atuh ieu teh??
Moellah - 28/03/2012 02:19 AM
#4822

Quote:
Original Posted By diekzoids
teu karaos kang alit gegeber bin baling2na
mun diageungan bisi teu kuatn muterna ngakak


pan jadi tambah ajiib kang mun tuang di jaksel mah
da lami dijalan jadi karaos enak pisan
ngakak

ke ameng ah ka jaksel,
disadiakeun tempat moal? p
Quote:
Original Posted By cloth.inc
moal kang D
moal aya nu terangeun da,
iwal ti abdi ngakaks


bener yeuh kang? ngakaks
kade ah comelp
cloth.inc - 28/03/2012 02:22 AM
#4823

Quote:
Original Posted By diekzoids
BTW ngan 3 hungkul ieu teh???

biasana ngan 2an kang,
jeung kang moellah yeuh hammers

Quote:
Original Posted By Moellah
ke ameng ah ka jaksel,
disadiakeun tempat moal?


bener yeuh kang?
kade ah comel

bner kang D
tenang weh atuh p
diekzoids - 28/03/2012 02:27 AM
#4824

Quote:
Original Posted By Moellah
ke ameng ah ka jaksel,
disadiakeun tempat moal? p


bener yeuh kang? ngakaks
kade ah comelp


ah bebas abdi mah kang
asal akang tiasa kulem di kosan nu rada acak2an mah mangga wae kang
da sarapih2na kosan abdi angger weh siga kapal karam
hahahaha ngakak
Moellah - 28/03/2012 02:28 AM
#4825

Quote:
Original Posted By cloth.inc
biasana ngan 2an kang,
jeung kang moellah yeuh hammers


bner kang D
tenang weh atuh p


hade kang ai kitu mah D
makin lapar yeuh hammers
cloth.inc - 28/03/2012 02:28 AM
#4826

Quote:
Original Posted By Moellah
hade kang ai kitu mah
makin lapar yeuh

tinggal pasak miena,
kan aya 3 p
Moellah - 28/03/2012 02:29 AM
#4827

Quote:
Original Posted By diekzoids
ah bebas abdi mah kang
asal akang tiasa kulem di kosan nu rada acak2an mah mangga wae kang
da sarapih2na kosan abdi angger weh siga kapal karam
hahahaha ngakak


ah da sarua lalaki atuh p
ai rapih mah awewe ngakak
diekzoids - 28/03/2012 02:29 AM
#4828

Quote:
Original Posted By cloth.inc
biasana ngan 2an kang,
jeung kang moellah yeuh hammers


bner kang D
tenang weh atuh p


oowh kitu
jadi akang 2an teh bagean shift malem kitu??
hehehe
cloth.inc - 28/03/2012 02:30 AM
#4829

eror deui hammers
tembak deui hammer
Moellah - 28/03/2012 02:30 AM
#4830

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tinggal pasak miena,
kan aya 3 p


ke heula ah p
kagok ngepost ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:31 AM
#4831

Quote:
Original Posted By diekzoids
oowh kitu
jadi akang 2an teh bagean shift malem kitu??
hehehe


muhun kang ibem ngakaks
shift malam dugi ka enjing enjing ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:32 AM
#4832

Quote:
Original Posted By Moellah
ke heula ah
kagok ngepost

jiah ngakaks
maenya kagok ngepost p
ke kalaparan geura p
Moellah - 28/03/2012 02:36 AM
#4833

Quote:
Original Posted By cloth.inc
jiah ngakaks
maenya kagok ngepost p
ke kalaparan geura p


tenang kang D
masih aya tenaga keur ngepost mah ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:36 AM
#4834

Quote:
Original Posted By Moellah
tenang kang
masih aya tenaga keur ngepost mah

ngakaks
aya aya wae o
demi ngepost yeuh p
diekzoids - 28/03/2012 02:37 AM
#4835

Quote:
Original Posted By cloth.inc
muhun kang ibem ngakaks
shift malam dugi ka enjing enjing ngakaks


kela ari ieu akang cloth.inc teh saha???
gening terang nami ibem??



eta mie pas hiji ewang ah
cloth.inc - 28/03/2012 02:38 AM
#4836

kang sidik aya keneh kitu? think:
asa katinggaleun wae hammers
Moellah - 28/03/2012 02:39 AM
#4837

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ngakaks
aya aya wae o
demi ngepost yeuh p


enya atuh kang D
sakedap deui iso yeuh,
tapi horeamna minta ampun ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:39 AM
#4838

Quote:
Original Posted By diekzoids
kela ari ieu akang cloth.inc teh saha???
gening terang nami ibem??



eta mie pas hiji ewang ah

saha weh p
ke ge terang kang Yb
cloth.inc - 28/03/2012 02:39 AM
#4839

Quote:
Original Posted By Moellah
enya atuh kang
sakedap deui iso yeuh,
tapi horeamna minta ampun

pasto hoream D
capcay sih ngakak
diekzoids - 28/03/2012 02:42 AM
#4840

Quote:
Original Posted By cloth.inc
kang sidik aya keneh kitu? think:
asa katinggaleun wae hammers


maklum atuh ah
da otakna nuju multitasking sareng tugas yeuh
wakakakakak
Page 242 of 396 | ‹ First  < 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4