Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 243 of 396 | ‹ First  < 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 >  Last ›

Moellah - 28/03/2012 02:43 AM
#4841

Quote:
Original Posted By cloth.inc
pasto hoream D
capcay sih ngakak


tah eta kang capedes
mana delayna samenit deuih capedes
cloth.inc - 28/03/2012 02:44 AM
#4842

Quote:
Original Posted By diekzoids
maklum atuh ah
da otakna nuju multitasking sareng tugas yeuh
wakakakakak

anjrit multitasking ngakaks
artina naon eta dot? ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:45 AM
#4843

Quote:
Original Posted By Moellah
tah eta kang
mana delayna samenit deuih

sabar kang ngakaks
sakedap deui dah D
sambil ngobrol weh atuh p
Moellah - 28/03/2012 02:48 AM
#4844

Quote:
Original Posted By cloth.inc
sabar kang ngakaks
sakedap deui dah D
sambil ngobrol weh atuh p


ngobrolna ge teu puguh,
lami teuing ku delay ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:54 AM
#4845

Quote:
Original Posted By Moellah
ngobrolna ge teu puguh,
lami teuing ku delay

puguhkeun kang,
delay mah anggap weh spasi ngakaks
diekzoids - 28/03/2012 02:56 AM
#4846

Quote:
Original Posted By cloth.inc
anjrit multitasking ngakaks
artina naon eta dot? ngakaks


ah ieu mah si ucup heuh maneh???
ngaku siah ah, bisi dirazia yeuh

Quote:
Original Posted By Moellah
ngobrolna ge teu puguh,
lami teuing ku delay ngakaks


semangat kang, 53 deui,
hahahaha
Moellah - 28/03/2012 02:58 AM
#4847

Quote:
Original Posted By cloth.inc
puguhkeun kang,
delay mah anggap weh spasi ngakaks

spasi kumaha? cd:
Quote:
Original Posted By diekzoids
ah ieu mah si ucup heuh maneh???
ngaku siah ah, bisi dirazia yeuh


semangat kang, 53 deui,
hahahaha


hoream pisan puguh ieu teh ngakaks
isukan deui weh ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 02:59 AM
#4848

Quote:
Original Posted By diekzoids
ah ieu mah si ucup heuh maneh???
ngaku siah ah, bisi dirazia yeuh



semangat kang, 53 deui,
hahahaha

ngakaks
sape ucup? think:
salah jalmi kang ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 03:00 AM
#4849

zzzzzzzzzzzz
ges ganti peki deui hammers
cloth.inc - 28/03/2012 03:00 AM
#4850

hiji deui ah,
meh nongol ngacir:
cloth.inc - 28/03/2012 03:00 AM
#4851

Quote:
Original Posted By Moellah
spasi kumaha?


hoream pisan puguh ieu teh
isukan deui weh

spasi kitu weh kang ngakaks
spasi kan ruang/jarak D
Moellah - 28/03/2012 03:01 AM
#4852

Quote:
Original Posted By cloth.inc
spasi kitu weh kang ngakaks
spasi kan ruang/jarak D


nya lami teuing kang D
coba 20 detik,
wajar lah D
ieu mah samenit capedes
cloth.inc - 28/03/2012 03:02 AM
#4853

Quote:
Original Posted By Moellah
nya lami teuing kang
coba 20 detik,
wajar lah
ieu mah samenit

duka kang ngakaks
server butut sih,
jadi aya delayan hammers
Moellah - 28/03/2012 03:02 AM
#4854

Quote:
Original Posted By cloth.inc
duka kang ngakaks
server butut sih,
jadi aya delayan hammers


padahal loba duitna,
ti iklan wae 4 juta perhari periklan capedes
angger weh ancur hammers
cloth.inc - 28/03/2012 03:03 AM
#4855

Quote:
Original Posted By Moellah
padahal loba duitna,
ti iklan wae 4 juta perhari periklan
angger weh ancur

lebet ka kantong pribadi akng D
jadi beda deui serverna ge ngakaks
Moellah - 28/03/2012 03:05 AM
#4856

Quote:
Original Posted By cloth.inc
lebet ka kantong pribadi akng D
jadi beda deui serverna ge ngakaks


teu mimin, teu management ngakaks
korup kabeh,
jadi weh overposting ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 03:06 AM
#4857

Quote:
Original Posted By Moellah
teu mimin, teu management
korup kabeh,
jadi weh overposting

kacau kang ngakaks
indonesia kieu kieu teuing nya ngakaks
Moellah - 28/03/2012 03:07 AM
#4858

Quote:
Original Posted By cloth.inc
kacau kang ngakaks
indonesia kieu kieu teuing nya ngakaks


moal lami deui kang D
sby turun hammers
diekzoids - 28/03/2012 03:07 AM
#4859

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ngakaks
sape ucup? think:
salah jalmi kang ngakaks


saha atuh nya???
lieur euy
cloth.inc - 28/03/2012 03:07 AM
#4860

Quote:
Original Posted By Moellah
moal lami deui kang
sby turun

jigana mah kang D
diturunkeun ku rakyat hammers
Page 243 of 396 | ‹ First  < 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4