Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 245 of 396 | ‹ First  < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >  Last ›

cloth.inc - 28/03/2012 09:17 AM
#4881

Quote:
Original Posted By Moellah
tah eta kang
capcay mah kasabaran keneh
ai delay mah hese :

sabar kang D
mun teu sabar moal iso pek ngakaks
Moellah - 28/03/2012 09:21 AM
#4882

Quote:
Original Posted By cloth.inc
sabar kang D
mun teu sabar moal iso pek ngakaks


atos kang disabaran ieu ge D
ngopi kang? coffee:
cloth.inc - 28/03/2012 09:21 AM
#4883

Quote:
Original Posted By Moellah
atos kang disabaran ieu ge
ngopi kang?

mangga kang D
abdi mah nyusu weh kang malus
Moellah - 28/03/2012 09:23 AM
#4884

Quote:
Original Posted By cloth.inc
mangga kang D
abdi mah nyusu weh kang malus


nyusu naon kang?
bagi atuh genit:
cloth.inc - 28/03/2012 09:24 AM
#4885

Quote:
Original Posted By Moellah
nyusu naon kang?
bagi atuh :

susu warung kang ngakaks
susu paraone mah can aya malus
Moellah - 28/03/2012 09:29 AM
#4886

Quote:
Original Posted By cloth.inc
susu warung kang ngakaks
susu paraone mah can aya malus


geura milari kang D
lumayan keur ngahanetan o
cloth.inc - 28/03/2012 09:31 AM
#4887

Quote:
Original Posted By Moellah
geura milari kang
lumayan keur ngahanetan

teu aya nu kersaneun kang capedes
pangmilarikeun atuh malus
cloth.inc - 28/03/2012 09:31 AM
#4888

euh nyumput hammers
tembak heula ah ngacir:
Moellah - 28/03/2012 09:32 AM
#4889

Quote:
Original Posted By cloth.inc
teu aya nu kersaneun kang capedes
pangmilarikeun atuh malus


bisi beda selera o
milarian weh nyalira ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 09:32 AM
#4890

can kaciri kang capedes
hiji deui sugan malus
cloth.inc - 28/03/2012 09:32 AM
#4891

Quote:
Original Posted By Moellah
bisi beda selera
milarian weh nyalira

mantaknya nyantei kang D
ai buru buru teh bisi gagal ngakaks
Moellah - 28/03/2012 09:33 AM
#4892

Quote:
Original Posted By cloth.inc
mantaknya nyantei kang D
ai buru buru teh bisi gagal ngakaks


sugan teh tos gaduh
kan lumayan kang D
cloth.inc - 28/03/2012 09:34 AM
#4893

Quote:
Original Posted By Moellah
sugan teh tos gaduh
kan lumayan kang

lumayan kumaha kang?
sok ngabibita wae ah malus
Moellah - 28/03/2012 09:35 AM
#4894

Quote:
Original Posted By cloth.inc
lumayan kumaha kang?
sok ngabibita wae ah malus


mantakna milarian weh kang D
meh teu panasaran ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 09:36 AM
#4895

Quote:
Original Posted By Moellah
mantakna milarian weh kang
meh teu panasaran

dimana kang milarina?
meh teu salah tempat p
Moellah - 28/03/2012 09:36 AM
#4896

Quote:
Original Posted By cloth.inc
dimana kang milarina?
meh teu salah tempat p


dimana weh kang D
samendakna o
asal tong dikoco ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 09:37 AM
#4897

Quote:
Original Posted By Moellah
dimana weh kang
samendakna
asal tong dikoco

naha dikoco?
teu ngartos kang abdi mah Yb
Moellah - 28/03/2012 09:38 AM
#4898

Quote:
Original Posted By cloth.inc
naha dikoco?
teu ngartos kang abdi mah Yb


kan kolot baheula mah sok nyarios kang,
jodoh mah jorok ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 09:39 AM
#4899

Quote:
Original Posted By Moellah
kan kolot baheula mah sok nyarios kang,
jodoh mah jorok

oh ngakaks
ngartos kang ngakaks
aya aya wae atuh ngakaks
Moellah - 28/03/2012 09:39 AM
#4900

Quote:
Original Posted By cloth.inc
oh ngakaks
ngartos kang ngakaks
aya aya wae atuh ngakaks


mantakna tong milarian dikoco o
sanajan jodoh jorok oge kang ngakaks
Page 245 of 396 | ‹ First  < 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4