Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 247 of 396 | ‹ First  < 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 >  Last ›

cloth.inc - 28/03/2012 10:03 AM
#4921

Quote:
Original Posted By Moellah
sabar atuh kang
sakedap deui yeuh :

geber kang ngakaks
hajar delayna ngakaks
Moellah - 28/03/2012 10:23 AM
#4922

Quote:
Original Posted By cloth.inc
geber kang ngakaks
hajar delayna ngakaks


hajar kang ngakaks
sante weh kang D
asa hoream pisan tuda ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 10:24 AM
#4923

Quote:
Original Posted By Moellah
hajar kang
sante weh kang
asa hoream pisan tuda

hoream kunaon atuh?
sakedik deui eta p
diekzoids - 28/03/2012 10:27 AM
#4924

Quote:
Original Posted By Moellah
hajar kang ngakaks
sante weh kang D
asa hoream pisan tuda ngakaks



can karulem ieu teh ti wengi????

weiiiss eta 21 deui kang.

Quote:
Original Posted By cloth.inc
hoream kunaon atuh?
sakedik deui eta p


karuat lah kanu gadangna mah
wkwkwkwk
kopi seep sabaraha gelas??
cloth.inc - 28/03/2012 11:49 AM
#4925

Quote:
Original Posted By diekzoids
can karulem ieu teh ti wengi????

weiiiss eta 21 deui kang.



karuat lah kanu gadangna mah
wkwkwkwk
kopi seep sabaraha gelas??

ges sarae da p
ngan tadi hudang isuk weh ngakaks
Moellah - 28/03/2012 11:55 AM
#4926

Quote:
Original Posted By diekzoids
can karulem ieu teh ti wengi????

weiiiss eta 21 deui kang.


karuat lah kanu gadangna mah
wkwkwkwk
kopi seep sabaraha gelas??


atos kang D
seep sabakieun ngakak
3519581 - 28/03/2012 11:55 AM
#4927

assalamualaikum
kumaha daramang ieu teh ???
Moellah - 28/03/2012 12:17 PM
#4928

Quote:
Original Posted By 3519581
assalamualaikum
kumaha daramang ieu teh ???


damang kang D
kamana wae atuh?
nembe katingal D
Moellah - 28/03/2012 12:18 PM
#4929

Quote:
Original Posted By diekzoids
can karulem ieu teh ti wengi????

weiiiss eta 21 deui kang.


karuat lah kanu gadangna mah
wkwkwkwk
kopi seep sabaraha gelas??


muhun kang sakedik deui yeh,
tapi horeamna ge meni reunceum ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 12:19 PM
#4930

tembak heula ah,
meh nongol postna ngacir:
cloth.inc - 28/03/2012 12:19 PM
#4931

Quote:
Original Posted By 3519581
assalamualaikum
kumaha daramang ieu teh ???

damang kang D
akang daman hente? D
Moellah - 28/03/2012 12:20 PM
#4932

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tembak heula ah,
meh nongol postna ngacir:


naon kang eta?
meni ditembak sagala ngakaks
cloth.inc - 28/03/2012 12:21 PM
#4933

Quote:
Original Posted By Moellah
naon kang eta?
meni ditembak sagala

eta biasa kang D
teu nongol tea postna capedes
Moellah - 28/03/2012 12:22 PM
#4934

Quote:
Original Posted By cloth.inc
eta biasa kang D
teu nongol tea postna capedes


tos aya ayeuna mah nyak D
lajeng kang ngakaks
sakedik deui yeuh
cloth.inc - 28/03/2012 12:23 PM
#4935

Quote:
Original Posted By Moellah
tos aya ayeuna mah nyak
lajeng kang
sakedik deui yeuh

hayu kang D
tuh diluhur aya kang angka D
mingkin rame weh ieu teh D
Moellah - 28/03/2012 12:23 PM
#4936

Quote:
Original Posted By cloth.inc
hayu kang D
tuh diluhur aya kang angka D
mingkin rame weh ieu teh D


tapi ayeuna teu nongol deui kang hammer:
nuju sibuk meren kang D
cloth.inc - 28/03/2012 12:24 PM
#4937

Quote:
Original Posted By Moellah
tapi ayeuna teu nongol deui kang
nuju sibuk meren kang

jigana mah kang D
kan si kang angka mah sibuk forex hammers
Moellah - 28/03/2012 12:25 PM
#4938

Quote:
Original Posted By cloth.inc
jigana mah kang D
kan si kang angka mah sibuk forex hammers


matabelo:
tos ameng forex D
ajarkeun atuh kang D
cloth.inc - 28/03/2012 12:25 PM
#4939

Quote:
Original Posted By Moellah
tos ameng forex
ajarkeun atuh kang

tuh ka si kang angka kang D
jagoan tah si akang eta mah D
Moellah - 28/03/2012 12:26 PM
#4940

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tuh ka si kang angka kang D
jagoan tah si akang eta mah D


akang tiasa hente?
sugan teh tiasa ngajarkeun malus
Page 247 of 396 | ‹ First  < 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4