Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 396 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

Zories - 01/02/2012 07:53 PM
#481

Quote:
Original Posted By .duatilu.


nuju nonton kaskus kang D

isian we ku foto hewan kang Peace:

har, , rame teu kang lalajo kaskus D
Hewan naon atuh kang. . .
Foto akang weh nya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 01/02/2012 07:55 PM
#482

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha...mudah2n hnteu lami teuing bareuhna kang..
soalna teuaya batur kejang kejang D

muhun kang parukuyan menyan weh ameh jaradi ngakaks

wah mun bener bareuh teh kudu ngalongok yeuh ngakaks

wakakakaka kedah gaduh dukun tokcernya kang ngakaks
.duatilu. - 01/02/2012 07:58 PM
#483

Quote:
Original Posted By Zories
har, , rame teu kang lalajo kaskus D
Hewan naon atuh kang. . .
Foto akang weh nya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


rame kang aya quoteun D

ku foto singa kang
kan cirihas subang :thumbup
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:59 PM
#484

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah mun bener bareuh teh kudu ngalongok yeuh ngakaks

wakakakaka kedah gaduh dukun tokcernya kang ngakaks

muhun kang.. kedah dilongok ngakaks
suguhan weh cendol mah 3 gelas D

sok lah ti kaler mah seueur mreun dukun na kang D
kiki260980 - 01/02/2012 08:03 PM
#485

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang.. kedah dilongok ngakaks
suguhan weh cendol mah 3 gelas D

sok lah ti kaler mah seueur mreun dukun na kang D

seueur kang ari dukun mah bayatak hammer:

ngan abdi mah paur saratna diibakan ku mbah dukuna kang mahos
mending keneh kabur ____________ngacir2:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:06 PM
#486

Quote:
Original Posted By kiki260980
seueur kang ari dukun mah bayatak hammer:

ngan abdi mah paur saratna diibakan ku mbah dukuna kang mahos
mending keneh kabur ____________ngacir2:

hahaha..muhun kang sok sieun teras ngome curuk anu hijina deui nyak ngakaks
naha 2n wae kiru ieu teh..??

PING!!! geura juragan tauco D
kiki260980 - 01/02/2012 08:08 PM
#487

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..muhun kang sok sieun teras ngome curuk anu hijina deui nyak ngakaks
naha 2n wae kiru ieu teh..??

PING!!! geura juragan tauco D

cik cobi kang di PING D

ulah ngadodoho wae dikamar kitu kang ngakaks
rek naon dikamarna ge aya sicepot kitu ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:09 PM
#488

Quote:
Original Posted By kiki260980
cik cobi kang di PING D

ulah ngadodoho wae dikamar kitu kang ngakaks
rek naon dikamarna ge aya sicepot kitu ngakaks

wkwkwkw emang istrina nuju beureum nya kang ngakaks

haha milarian kituh ka taman topi ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 08:15 PM
#489

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwkw emang istrina nuju beureum nya kang ngakaks

haha milarian kituh ka taman topi ngakaks

saurna mah kitu kang ngakaks

boa2 keur milarian serep kang ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:17 PM
#490

Quote:
Original Posted By kiki260980
saurna mah kitu kang ngakaks

boa2 keur milarian serep kang ngakaks

mreun kang..
duka cape kitu tadi tos nepungan nasabah ti ujung genteng ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 08:49 PM
#491

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
mreun kang..
duka cape kitu tadi tos nepungan nasabah ti ujung genteng ngakaks

wah punten kang bieu teh tos aya tamu heula euy D

wakakaka bisa jadi tah kang ngakaks
Zories - 01/02/2012 09:13 PM
#492

Quote:
Original Posted By .duatilu.


rame kang aya quoteun D

ku foto singa kang
kan cirihas subang :thumbup

Oh. . Sok atuh abi ngiring lalajo kaskus ai kitu mah linux2:

Eya nya, ke ek neangan hela. . Di browse ciri khas subang teh lolobana nanas malulu. . -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 01/02/2012 09:26 PM
#493

Quote:
Original Posted By Zories

Oh. . Sok atuh abi ngiring lalajo kaskus ai kitu mah linux2:

Eya nya, ke ek neangan hela. . Di browse ciri khas subang teh lolobana nanas malulu. .

Muhun mangga D
.
Muhun kang..
Pami tiasa mah pilari tahu rasa danas..
Ameh janten 2 ciri khas ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
LabinDalawang - 01/02/2012 09:36 PM
#494

wengi subang
aya karamean teu di dieu think:
anto.neeh - 01/02/2012 09:45 PM
#495

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
mreun kang..
duka cape kitu tadi tos nepungan nasabah ti ujung genteng ngakaks

malam om ane nongol lagi nih
Quote:
Original Posted By Zories
Oh. . Sok atuh abi ngiring lalajo kaskus ai kitu mah linux2:

Eya nya, ke ek neangan hela. . Di browse ciri khas subang teh lolobana nanas malulu. . -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


halo om kelayapan jauh amat
RK nggak ada yg nungguin tuh Yb
SusuSesa - 01/02/2012 09:48 PM
#496

wengi subang o
ngiringan ah di subang
abdi asli kali jati yeuh malus
tos ngeusian datana di pm ka ts o
PlusOneAddict - 01/02/2012 09:59 PM
#497

Quote:
Original Posted By kiki260980
cik cobi kang di PING D

ulah ngadodoho wae dikamar kitu kang ngakaks
rek naon dikamarna ge aya sicepot kitu ngakaks


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwkw emang istrina nuju beureum nya kang ngakaks

haha milarian kituh ka taman topi ngakaks


Hai akang2
naha geningan teu nga PING! D
abdi mah hayang luhureun PING PING handapeun bujal ah ngakaks
wah sigana geus kalabur yeuh \)
kiki260980 - 01/02/2012 10:06 PM
#498

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Hai akang2
naha geningan teu nga PING! D
abdi mah hayang luhureun PING PING handapeun bujal ah ngakaks
wah sigana geus kalabur yeuh \)

wah ari nu nukitu mah abdi ge hoyong atuh kang genit:

tapi sayang yeuh sicepot sok ngadadak wae datang teh hammer:
PlusOneAddict - 01/02/2012 10:10 PM
#499

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah ari nu nukitu mah abdi ge hoyong atuh kang genit:

tapi sayang yeuh sicepot sok ngadadak wae datang teh hammer:


wkwkwkwkwkwkkwkwk
usir atuh si cepot na ku c buta hejo tea geningan ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 10:13 PM
#500

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
wkwkwkwkwkwkkwkwk
usir atuh si cepot na ku c buta hejo tea geningan ngakaks

wakakakaka bisa wae lah D

lain ti isuk asa teu ningali ts bajakan obral sarebu tilu euy D
Page 25 of 396 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4