Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 252 of 396 | ‹ First  < 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 >  Last ›

3519581 - 29/03/2012 04:21 PM
#5021

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
hadir :request

pasaran 200-300rb


ouwww sakitu nya pasaran na kang D
babaturan aya nu gaduh n-gage
tapi lampu na teh teu hurung tea kang
aya tutor na teu nya kang ?? hehe D

Quote:
Original Posted By Pasukan.Perang
wilujeng siang wargi subang iloveindonesias
dupi rame sugan think:


siang kang D
cimaungBC.pwk - 29/03/2012 04:23 PM
#5022

Quote:
Original Posted By 3519581
ouwww sakitu nya pasaran na kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
babaturan aya nu gaduh n-gage
tapi lampu na teh teu hurung tea kang
aya tutor na teu nya kang ?? hehe -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4



siang kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

lampu naon na kang ?
jigana pegat eta mah ngakak
ganti make neon kang meh caang ngakak
3519581 - 29/03/2012 04:27 PM
#5023

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
lampu naon na kang ?
jigana pegat eta mah ngakak
ganti make neon kang meh caang ngakak


hammer
lampu layar jeung lampu kibot na kang
neon mah ageung teuing kang malu
cimaungBC.pwk - 29/03/2012 04:32 PM
#5024

Quote:
Original Posted By 3519581
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
lampu layar jeung lampu kibot na kang
neon mah ageung teuing kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

oh ngakak
kedah digentos eta mah kang
ny bisi hoyong nu caang ngakak
3519581 - 29/03/2012 04:35 PM
#5025

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
oh ngakak
kedah digentos eta mah kang
ny bisi hoyong nu caang ngakak


ouwhh kedah di gentos nya hammer
nyak nyak yank nuhun info na kiss

kumaha pwk aman kang ?? ngakak
cimaungBC.pwk - 29/03/2012 04:36 PM
#5026

Quote:
Original Posted By 3519581
ouwhh kedah di gentos nya -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
nyak nyak yank nuhun info na -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

kumaha pwk aman kang ?? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun digentos kang
soalna eta mah hardware teu bisa diakalan dei D
pwk hareudang :nohope
3519581 - 29/03/2012 04:43 PM
#5027

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
muhun digentos kang
soalna eta mah hardware teu bisa diakalan dei D
pwk hareudang :nohope


ouwww bising tiasa di akalan :nagkaks
subang cedeum cedeum ngakaks
diekzoids - 29/03/2012 11:54 PM
#5028

wilujeng wengi ah
ngiring ngabsen deui wengi ieu.
hehehe Yb
oo.o - 30/03/2012 12:07 AM
#5029

test post
sugan nongol p
aonk21 - 30/03/2012 11:57 AM
#5030

assalamualaikum..
alah asa lami kieu abdi teu ol yeuh,wkwkwk

kumaha daramang baraya??
cimaungBC.pwk - 30/03/2012 12:02 PM
#5031

Quote:
Original Posted By 3519581
ouwww bising tiasa di akalan :nagkaks
subang cedeum cedeum -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nyaeta diakalan na bawa ka conter hp menta di servis ngakak

Quote:
Original Posted By aonk21 
assalamualaikum..
alah asa lami kieu abdi teu ol yeuh,wkwkwk

kumaha daramang baraya??

walaikumsalam D
-
akhirna muncul oge postingan na hammer:
aonk21 - 30/03/2012 12:03 PM
#5032

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

nyaeta diakalan na bawa ka conter hp menta di servis ngakak


walaikumsalam D
-
akhirna muncul oge postingan na hammer:


emang teu muncul kunaon kitu kang??
nuju naon kang??
cimaungBC.pwk - 30/03/2012 12:13 PM
#5033

Quote:
Original Posted By aonk21 
emang teu muncul kunaon kitu kang??
nuju naon kang??

di beta last post na mun ganti pej sok teu muncul hammer:
nuju ol weh kang
damang ?
aonk21 - 30/03/2012 12:18 PM
#5034

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

di beta last post na mun ganti pej sok teu muncul hammer:
nuju ol weh kang
damang ?


owh kitu nya..
alhamdulillah damang kang...
kamarana ieu teh kang??
cimaungBC.pwk - 30/03/2012 12:31 PM
#5035

Quote:
Original Posted By aonk21 
owh kitu nya..
alhamdulillah damang kang...
kamarana ieu teh kang??

muhun error wae
duka atuh,kang rafh di twitter ge teu katingal bingung:
3519581 - 30/03/2012 02:03 PM
#5036

Quote:
Original Posted By aonk21
assalamualaikum..
alah asa lami kieu abdi teu ol yeuh,wkwkwk

kumaha daramang baraya??


damang juragan
kamana wae atuh ai akang aonk teh kiss
kesatu - 30/03/2012 02:05 PM
#5037

Quote:
Original Posted By 3519581


damang juragan
kamana wae atuh ai akang aonk teh kiss


Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

muhun error wae
duka atuh,kang rafh di twitter ge teu katingal bingung:


Quote:
Original Posted By aonk21


owh kitu nya..
alhamdulillah damang kang...
kamarana ieu teh kang??


alhamdulillah sesepuh teh daramang geuning..
abdi ge alhamdulillah, tunduh ngacir:
aonk21 - 30/03/2012 02:08 PM
#5038

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

muhun error wae
duka atuh,kang rafh di twitter ge teu katingal bingung:

owh kitu nya kang..abdi nembe uih jumatan kang..
Quote:
Original Posted By 3519581


damang juragan
kamana wae atuh ai akang aonk teh kiss

aya wae,hehe
ari ieu sareng saha kitu??
Quote:
Original Posted By kesatu






alhamdulillah sesepuh teh daramang geuning..
abdi ge alhamdulillah, tunduh ngacir:


sok atuh bobo heula akang na \)
r4fh - 30/03/2012 02:09 PM
#5039

wilujeng siang hammer:

wah rame geuningan kagets:
kesatu - 30/03/2012 02:09 PM
#5040

Quote:
Original Posted By aonk21

owh kitu nya kang..abdi nembe uih jumatan kang..

aya wae,hehe
ari ieu sareng saha kitu??


sok atuh bobo heula akang na \)


nembe atos ngalenyap sakedap di masjid D
nuju dmn kang aonk?
Page 252 of 396 | ‹ First  < 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4