Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 253 of 396 | ‹ First  < 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 >  Last ›

kesatu - 30/03/2012 02:10 PM
#5041

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng siang hammer:

wah rame geuningan kagets:


wilujeung siang kang TS
sugan teh tos lulus anu ieu Peace:
r4fh - 30/03/2012 02:11 PM
#5042

Quote:
Original Posted By kesatu


wilujeung siang kang TS
sugan teh tos lulus anu ieu Peace:


acan kang malu:
nuju kenging ku panyakit haro ieuteh hammers
rustie - 30/03/2012 02:24 PM
#5043

Quote:
Original Posted By kesatu
wilujeung siang kang TS
sugan teh tos lulus anu ieu


Quote:
Original Posted By r4fh 
acan kang :
nuju kenging ku panyakit haro ieuteh

hi: ganteng o
bijimane kabarna?
sae sae kah? malus
aonk21 - 30/03/2012 02:28 PM
#5044

Quote:
Original Posted By kesatu


nembe atos ngalenyap sakedap di masjid D
nuju dmn kang aonk?


abdi nuju dibumi kang..
akang nuju dimana??
r4fh - 30/03/2012 02:35 PM
#5045

Quote:
Original Posted By rustie



hi: ganteng o
bijimane kabarna?
sae sae kah? malus

kamana wae atuh cup? think:

Quote:
Original Posted By aonk21


abdi nuju dibumi kang..
akang nuju dimana??


aya urang bandung yeuh siul:
kesatu - 30/03/2012 02:36 PM
#5046

Quote:
Original Posted By r4fh


acan kang malu:
nuju kenging ku panyakit haro ieuteh hammers


nuju sibuk panginten nya kang?
sibuk proyekan yeuh :genit

Quote:
Original Posted By rustie



hi: ganteng o
bijimane kabarna?
sae sae kah? malus


eh iya sist D
sae alhmdulillah
siapa kah? D

Quote:
Original Posted By aonk21


abdi nuju dibumi kang..
akang nuju dimana??


di subang kang?
sami abdi ge nuju di bumi wae ieu teh malus
kesatu - 30/03/2012 02:38 PM
#5047

Quote:
Original Posted By r4fh

kamana wae atuh cup? think:



aya urang bandung yeuh siul:


ternyata mang ucup ngakakngakakngakak
sae ID na kiss
r4fh - 30/03/2012 02:39 PM
#5048

Quote:
Original Posted By kesatu


nuju sibuk panginten nya kang?
sibuk proyekan yeuh :genit


teu gaduh proyekan kang :mewek

nuju males weh ngejangna hammers
aonk21 - 30/03/2012 02:43 PM
#5049

Quote:
Original Posted By r4fh

kamana wae atuh cup? think:



aya urang bandung yeuh siul:

kumaha damang kang??
Quote:
Original Posted By kesatu


nuju sibuk panginten nya kang?
sibuk proyekan yeuh :genit



eh iya sist D
sae alhmdulillah
siapa kah? D



di subang kang?
sami abdi ge nuju di bumi wae ieu teh malus


hnteu kang nuju di bandung,hehe
rustie - 30/03/2012 02:44 PM
#5050

Quote:
Original Posted By r4fh 
kamana wae atuh cup?



aya urang bandung yeuh :

ngakak
aya wungkul kang ngakaks
Quote:
Original Posted By kesatu
nuju sibuk panginten nya kang?
sibuk proyekan yeuh



eh iya sist
sae alhmdulillah
siapa kah?



di subang kang?
sami abdi ge nuju di bumi wae ieu teh


sist? amazed:
ngapain dirumah? malus
dugem nyok hammer:
3519581 - 30/03/2012 02:47 PM
#5051

ambeng ambeng ambeng
rame geningan euyyyyyyy ngakaks
kang agus mana kang agus ???
kesatu - 30/03/2012 02:48 PM
#5052

Quote:
Original Posted By r4fh


teu gaduh proyekan kang :mewek

nuju males weh ngejangna hammers


nya tong ngejang atuh kang
sapertos kang free, kebut tapi pasti ngakaks

Quote:
Original Posted By aonk21

kumaha damang kang??


hnteu kang nuju di bandung,hehe


oh enya di bandung
aya demo saurna kang?
masih kitu?
kesatu - 30/03/2012 02:50 PM
#5053

Quote:
Original Posted By rustie

ngakak
aya wungkul kang ngakaks


sist? amazed:
ngapain dirumah? malus
dugem nyok hammer:


sugan teh da saha
ternyata urang leuweung ngakaksngakaksngakaks

rustie - 30/03/2012 02:54 PM
#5054

Quote:
Original Posted By 3519581
ambeng ambeng ambeng
rame geningan euyyyyyyy
kang agus mana kang agus ???

ambeng ambeng weh kuya batabig
Quote:
Original Posted By kesatu
sugan teh da saha
ternyata urang leuweung

amazed:
kamu orang mana? amazed:


ngakak
r4fh - 30/03/2012 02:55 PM
#5055

Quote:
Original Posted By aonk21

kumaha damang kang??


hnteu kang nuju di bandung,hehe

alhamdulilah pangesto kang D
kumaha kabar bandung?

Quote:
Original Posted By rustie

ngakak
aya wungkul kang ngakaks


sist? amazed:
ngapain dirumah? malus
dugem nyok hammer:

gaya uy maen di KSPsK ayeunamah siul:

Quote:
Original Posted By 3519581
ambeng ambeng ambeng
rame geningan euyyyyyyy ngakaks
kang agus mana kang agus ???

hadir :request
aya naon rong?

Quote:
Original Posted By kesatu


nya tong ngejang atuh kang
sapertos kang free, kebut tapi pasti ngakaks



oh enya di bandung
aya demo saurna kang?
masih kitu?

ngakak
etamah pansiunan junker kang ngakak
kesatu - 30/03/2012 02:58 PM
#5056

Quote:
Original Posted By rustie

ambeng ambeng weh kuya batabig

amazed:
kamu orang mana? amazed:


ngakak


saya mah orang gunung kang
sanes urang leuweung sapertos akang ngakak

Quote:
Original Posted By r4fh

alhamdulilah pangesto kang D
kumaha kabar bandung?


gaya uy maen di KSPsK ayeunamah siul:


hadir :request
aya naon rong?


ngakak
etamah pansiunan junker kang ngakak


naha pansiun deui?
waah aya warisan teu saurna ngakak
rustie - 30/03/2012 03:00 PM
#5057

Quote:
Original Posted By r4fh 
alhamdulilah pangesto kang
kumaha kabar bandung?


gaya uy maen di KSPsK ayeunamah :


hadir
aya naon rong?



etamah pansiunan junker kang

saha kang? think:
ngalewat wungkul da p :travel
rustie - 30/03/2012 03:01 PM
#5058

Quote:
Original Posted By kesatu
saya mah orang gunung kang
sanes urang leuweung sapertos akang



naha pansiun deui?
waah aya warisan teu saurna

enya kitu abdi orang leuweung kang?
asa asa euy ngakaks
r4fh - 30/03/2012 03:03 PM
#5059

Quote:
Original Posted By kesatu


saya mah orang gunung kang
sanes urang leuweung sapertos akang ngakak



naha pansiun deui?
waah aya warisan teu saurna ngakak

fokus di FJB saurnamah kang thumbup:
bade dilelang da saurnamah matabelo:

Quote:
Original Posted By rustie

saha kang? think:
ngalewat wungkul da p :travel


eta si ucup p
rustie - 30/03/2012 03:06 PM
#5060

Quote:
Original Posted By r4fh

fokus di FJB saurnamah kang thumbup:
bade dilelang da saurnamah matabelo:



eta si ucup p


nu mana tea kang?
asa ganteng budakna nyak ngacir:
Page 253 of 396 | ‹ First  < 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4