Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 254 of 396 | ‹ First  < 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 >  Last ›

r4fh - 30/03/2012 03:14 PM
#5061

Quote:
Original Posted By rustie


nu mana tea kang?
asa ganteng budakna nyak ngacir:


nu aya dina daftar di pejwan D

ganteng weh ditingalina make sedotanmah ngakak
rustie - 30/03/2012 03:17 PM
#5062

Quote:
Original Posted By r4fh 
nu aya dina daftar di pejwan

ganteng weh ditingalina make sedotanmah

lamun nganggo teleskop kumaha kang?
sedotan wea nu alit ganteng,
komo ku teleskop nya? ngakak
r4fh - 30/03/2012 03:26 PM
#5063

Quote:
Original Posted By rustie

lamun nganggo teleskop kumaha kang?
sedotan wea nu alit ganteng,
komo ku teleskop nya? ngakak


kalah malik rumek cup ngakak

da jelas teuing sesa jarawatna ngakak
rustie - 30/03/2012 03:28 PM
#5064

Quote:
Original Posted By r4fh 
kalah malik rumek cup

da jelas teuing sesa jarawatna

hammers
bisa apal kitu kang D
perhatian ih :angel
r4fh - 30/03/2012 03:35 PM
#5065

Quote:
Original Posted By rustie

hammers
bisa apal kitu kang D
perhatian ih :angel

perhatian? kagets: berbusa:
saliwat oge katingali da ngakaks
rustie - 30/03/2012 03:38 PM
#5066

Quote:
Original Posted By r4fh 
perhatian? :
saliwat oge katingali da

massa sih malus
jangan salting gitu ah malus
jadi gak enak anenya malus








:berbusa
rustie - 30/03/2012 03:39 PM
#5067

walik heula ah D
biasana sok eror hammer:
rustie - 30/03/2012 03:40 PM
#5068

Quote:
Original Posted By kesatu
ternyata mang ucup
sae ID na

sae apanya kang? malus
saean didinya meren malus
r4fh - 30/03/2012 03:45 PM
#5069

Quote:
Original Posted By rustie

massa sih malus
jangan salting gitu ah malus
jadi gak enak anenya malus








:berbusa


hammers
saha deuih nu salting think:
geuleuh weh aya berbusa:






Peace:
3519581 - 30/03/2012 04:00 PM
#5070

Quote:
Original Posted By rustie
ambeng ambeng weh kuya batabig

amazed:
kamu orang mana? amazed:


ngakak


aduhh saha yeuhhhhh hammer
sangar kitu ngakaks

Quote:
Original Posted By r4fh
alhamdulilah pangesto kang D
kumaha kabar bandung?


gaya uy maen di KSPsK ayeunamah siul:


hadir :request
aya naon rong?


ngakak
etamah pansiunan junker kang ngakak


diantos di fb geura
keur nga instal cm7 tea kiss
ieu hp na booting ulang geus leuwih ti 3 kali terus2an otomatis hammer ngakaks
rustie - 30/03/2012 04:04 PM
#5071

Quote:
Original Posted By r4fh 
saha deuih nu salting
geuleuh weh aya :

naha geuleuh kang? :mewek
ai akang geuleuh mah abid bade angkat weh kang :mewek berduka
Quote:
Original Posted By 3519581
aduhh saha yeuhhhhh
sangar kitu



diantos di fb geura
keur nga instal cm7 tea
ieu hp na booting ulang geus leuwih ti 3 kali terus2an otomatis


lo!
gue!
end.
3519581 - 30/03/2012 04:15 PM
#5072

Quote:
Original Posted By rustie
naha geuleuh kang? :mewek
ai akang geuleuh mah abid bade angkat weh kang :mewek berduka

lo!
gue!
end.


ambeng ambeng ambeng
gaya loee itu lohhh
rustie - 30/03/2012 04:17 PM
#5073

Quote:
Original Posted By 3519581
ambeng ambeng ambeng
gaya loee itu lohhh

entos ah ngacir:
ngabolang heula ngacir:
mangga,
3519581 - 30/03/2012 04:24 PM
#5074

Quote:
Original Posted By rustie
entos ah ngacir:
ngabolang heula ngacir:
mangga,


mangga kang mangga
kade dijalan weh
bising geubis kiss
aonk21 - 30/03/2012 06:26 PM
#5075

Quote:
Original Posted By kesatu


nya tong ngejang atuh kang
sapertos kang free, kebut tapi pasti ngakaks



oh enya di bandung
aya demo saurna kang?
masih kitu?


duka kang..
kamari mah aya di gasibu rame tp ayeunamah duka da teu lewat
rustie - 30/03/2012 06:33 PM
#5076

Quote:
Original Posted By aonk21 
duka kang..
kamari mah aya di gasibu rame tp ayeunamah duka da teu lewat

mending demo dibumi kang :d
demo masak ngakak
3519581 - 31/03/2012 10:47 AM
#5077

Quote:
Original Posted By rustie
mending demo dibumi kang :d
demo masak ngakak


ngakak demo masak
dagang parabot ngakaks
diantos di bumi abdi kang ngakaks
Riqinang - 31/03/2012 04:57 PM
#5078

Sore Subang D
Adakah Rame think:
3519581 - 31/03/2012 07:44 PM
#5079

Quote:
Original Posted By Riqinang
Sore Subang D
Adakah Rame think:


suka sepi gan hammer
orang mana nih gan ?
Riqinang - 31/03/2012 07:47 PM
#5080

Quote:
Original Posted By 3519581
suka sepi gan -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
orang mana nih gan ?


saya di setiabudhi gan o
salken yah ;)
Page 254 of 396 | ‹ First  < 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4