Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 255 of 396 | ‹ First  < 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 >  Last ›

kacoret - 31/03/2012 08:03 PM
#5081

wilujeng wengi subang beer:

ngiring malem mingguan didieu ah linux2:
Riqinang - 31/03/2012 08:55 PM
#5082

Quote:
Original Posted By kacoret 
wilujeng wengi subang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ngiring malem mingguan didieu ah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


mangga kang o
salken heuala ah puh o
kacoret - 31/03/2012 09:00 PM
#5083

Quote:
Original Posted By Riqinang


mangga kang o
salken heuala ah puh o

nuhun kang o
salken oge puh beer:
nuju sepi nyak kang ? o
3519581 - 31/03/2012 09:14 PM
#5084

Quote:
Original Posted By kacoret
wilujeng wengi subang beer:

ngiring malem mingguan didieu ah linux2:


mangga kang D
hayu atuh kang ramekeun
urang ondang heula nu gaduh bumi didieu ambeh tambah rame ngakaks

Quote:
Original Posted By kacoret
nuhun kang o
salken oge puh beer:
nuju sepi nyak kang ? o


sok sepi sok rame puh ngakaks
sungkem ah ka sesepuh kiss
Riqinang - 31/03/2012 09:15 PM
#5085

Quote:
Original Posted By kacoret 
nuhun kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
salken oge puh -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
nuju sepi nyak kang ? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sepi kang, muhun D
kumaha kabar tasik mang ?? eek:a
インドネシア - 01/04/2012 12:39 AM
#5086

subang sepi yeuh D
kahujanan meren nyak ngacir:
gongpong - 01/04/2012 12:42 AM
#5087

ngetes post ah cool:
sugan weh aya jalmian linux2:
kesatu - 01/04/2012 09:32 AM
#5088

Wilujeung sasih april!!
Wilujeung April mop ngacir:
3519581 - 01/04/2012 09:48 AM
#5089

Quote:
Original Posted By kesatu
Wilujeung sasih april!!
Wilujeung April mop ngacir:


bbm teu jadi naek
april moooppppp ngakaks
r4fh - 01/04/2012 07:47 PM
#5090

wilujeng wengi moon:

aya jalmian teu think:
3519581 - 01/04/2012 09:17 PM
#5091

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng wengi moon:

aya jalmian teu think:


aya jalmi kang D
kumaha bisnis lancar kang ?
Zories - 02/04/2012 06:58 AM
#5092

assalamualaikum.wr.wb.
Daramang dulur2 subang? \)
Asa tos lami abi tara ameungan malus
3519581 - 02/04/2012 05:31 PM
#5093

Quote:
Original Posted By Zories
assalamualaikum.wr.wb.
Daramang dulur2 subang? \)
Asa tos lami abi tara ameungan malus


damang kang D
kamana wae atuh kang D
salken heula ah ka sesepuh kiss
dr.pervert - 03/04/2012 09:11 AM
#5094

subang aman? think:
ngiring ngalangkung weh ah ngacir:
r4fh - 03/04/2012 02:56 PM
#5095

wilujeng siang sun:

aya si korong teu? think:
3519581 - 03/04/2012 03:21 PM
#5096

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng siang sun:

aya si korong teu? think:


siang siang D
teu aya si korong mah aya na ge si epul :cool
L.u.m.p - 04/04/2012 05:14 AM
#5097

nepangkeun ah mang
Untuk Warga Subang
Nama : Asep Rojali a.k.a Ave
Tempat asal : Asli pamanukan,netep kuliah di bandung malus
YM/FB :ave_up/aseprjl
Email : [email]aseprojali@gmail.com[/email]

shakehand2
Zories - 04/04/2012 06:46 AM
#5098

Quote:
Original Posted By 3519581


damang kang D
kamana wae atuh kang D
salken heula ah ka sesepuh kiss


Hehehe. . Aya wae kang D
Nembe rengse pelatihan di Bandung kang. Slama pelatihan ngaskus off hela. Margi teu tiasa komunikasian.
Saha nu sepuh teh ? o
3519581 - 04/04/2012 07:40 AM
#5099

Quote:
Original Posted By Zories
Hehehe. . Aya wae kang D
Nembe rengse pelatihan di Bandung kang. Slama pelatihan ngaskus off hela. Margi teu tiasa komunikasian.
Saha nu sepuh teh ? o


wuih akang sesepuh lin ngakaks
pelatihan naon kang emang na ?
L.u.m.p - 04/04/2012 11:08 AM
#5100

wilujeung pagi menuju siang subang malus
Page 255 of 396 | ‹ First  < 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4