Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 256 of 396 | ‹ First  < 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 >  Last ›

Zories - 04/04/2012 01:34 PM
#5101

Quote:
Original Posted By 3519581


wuih akang sesepuh lin ngakaks
pelatihan naon kang emang na ?


Abi mah msh anom kang.
Nembe ge 17thn :babyboy:
Pelatihan kewiraan kang. .
Biasa perusahaan BUMN mah kos kitu wae. .
dr.pervert - 04/04/2012 01:36 PM
#5102

Quote:
Original Posted By Zories
Abi mah msh anom kang.
Nembe ge 17thn -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4:
Pelatihan kewiraan kang. .
Biasa perusahaan BUMN mah kos kitu wae. .

maenya pelatihan BUMN 17 taun malus
heureuy wae ah si akang mah malus
3519581 - 04/04/2012 02:45 PM
#5103

Quote:
Original Posted By Zories
Abi mah msh anom kang.
Nembe ge 17thn :babyboy:
Pelatihan kewiraan kang. .
Biasa perusahaan BUMN mah kos kitu wae. .


hah 17 thn ??
piraku ahhh sieun bohong ngakaks
saumuran mereun jeung abdi ngakaks
masih sma kang ?
perusahaan naon kang ??
hehe D

Quote:
Original Posted By dr.pervert
maenya pelatihan BUMN 17 taun malus
heureuy wae ah si akang mah malus


sieun bohong nya kang ngakaks
dr.pervert - 04/04/2012 03:01 PM
#5104

Quote:
Original Posted By 3519581
hah 17 thn ??
piraku ahhh sieun bohong -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
saumuran mereun jeung abdi -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
masih sma kang ?
perusahaan naon kang ??
hehe -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4



sieun bohong nya kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

tah eta kang D
mangkaning 17 taun hammers
maenya weh ngacir:
3519581 - 04/04/2012 05:07 PM
#5105

Quote:
Original Posted By dr.pervert
tah eta kang D
mangkaning 17 taun hammers
maenya weh ngacir:


sieun sieun bohong euy ngakaks
padahal mah ulah era ku umur nya mang ngakaks
____________________ngacir:
dr.pervert - 04/04/2012 06:32 PM
#5106

Quote:
Original Posted By 3519581
sieun sieun bohong euy -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
padahal mah ulah era ku umur nya mang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
____________________-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya kang D
jiga budak leutik nu sok dewasa D
3519581 - 04/04/2012 08:46 PM
#5107

Quote:
Original Posted By dr.pervert
enya kang D
jiga budak leutik nu sok dewasa D


aduh aduh ngakaks
kang ngomong2 urang mana yeuh ?
kesatu - 05/04/2012 09:20 AM
#5108

pagi pagi..
absen deui kang
parunten ngacir:ngacir:ngacir:
Samsung.Store - 05/04/2012 01:29 PM
#5109

wah jempling euy kieu lembur teh \(

ari ts tara ampir kitu ? bingung
Samsung.Store - 05/04/2012 01:32 PM
#5110

har geuning posting abdi teu muncul bingung

asa lieur kieu make kaskus beta hammer
dr.pervert - 05/04/2012 01:36 PM
#5111

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
har geuning posting abdi teu muncul -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

asa lieur kieu make kaskus beta -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

disumputkeun ku beta meren kang D
salam heula ka sepuh subang shakehand2
Samsung.Store - 05/04/2012 01:40 PM
#5112

Quote:
Original Posted By dr.pervert

disumputkeun ku beta meren kang D
salam heula ka sepuh subang shakehand2


puguh asa mules mata nganggo beta teh euy hammer:

posting nu dikuot ku akang mah katingali D
tah posting nu pertama teu tingali euy \))
dr.pervert - 05/04/2012 01:41 PM
#5113

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
puguh asa mules mata nganggo beta teh euy -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

posting nu dikuot ku akang mah katingali -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
tah posting nu pertama teu tingali euy -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4)

teu acan biasa meren kang D
leuwih gancangan beta daripada nu old mah ngakaks
Samsung.Store - 05/04/2012 01:42 PM
#5114

Quote:
Original Posted By dr.pervert

teu acan biasa meren kang D
leuwih gancangan beta daripada nu old mah ngakaks


hu uh jigana mah kang D

ieu ge nembean diivite teh o
ngan asa mules ningali warnana serba caang ngakaks
dr.pervert - 05/04/2012 01:44 PM
#5115

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
hu uh jigana mah kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ieu ge nembean diivite teh -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ngan asa mules ningali warnana serba caang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nganggo script scipt kang D
jadi rada poek lah sakedik malus
Samsung.Store - 05/04/2012 01:46 PM
#5116

Quote:
Original Posted By dr.pervert

nganggo script scipt kang D
jadi rada poek lah sakedik malus


wah karek nyoba ieu ge kaskus betana D

scriptna tah kang, asa teu ngartos euy malus
dr.pervert - 05/04/2012 01:47 PM
#5117

Quote:
Original Posted By Samsung.Store 
wah karek nyoba ieu ge kaskus betana -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

scriptna tah kang, asa teu ngartos euy -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

maenya sepuh teu ngartos? think:
jiga nganggo QR deui kang malus
kesatu - 05/04/2012 02:08 PM
#5118

Quote:
Original Posted By Samsung.Store


wah karek nyoba ieu ge kaskus betana D

scriptna tah kang, asa teu ngartos euy malus


Quote:
Original Posted By dr.pervert

maenya sepuh teu ngartos? think:
jiga nganggo QR deui kang malus


rada2 dikuot heula shakehand:
donat dua dua nyah D
dr.pervert - 05/04/2012 02:16 PM
#5119

Quote:
Original Posted By kesatu
rada2 dikuot heula -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4:
donat dua dua nyah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

rada rada diteruskeun kuotna D
kantun hiji kang malus
kesatu - 05/04/2012 02:20 PM
#5120

Quote:
Original Posted By dr.pervert

rada rada diteruskeun kuotna D
kantun hiji kang malus


hayu siap
terus berkuot D
nu hiji deui kamana? bingungs
Page 256 of 396 | ‹ First  < 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4