Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 257 of 396 | ‹ First  < 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 >  Last ›

dr.pervert - 05/04/2012 02:24 PM
#5121

Quote:
Original Posted By kesatu
hayu siap
terus berkuot -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
nu hiji deui kamana? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

tadi mah aya transseksoy cenah D
janten kabur heula kang ngacir:
kesatu - 05/04/2012 02:28 PM
#5122

Quote:
Original Posted By dr.pervert

tadi mah aya transseksoy cenah D
janten kabur heula kang ngacir:


hebat uy transeksoy wae..
akang teu transeksoy oge? D
dr.pervert - 05/04/2012 02:30 PM
#5123

Quote:
Original Posted By kesatu
hebat uy transeksoy wae..
akang teu transeksoy oge? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

abdi mah transgender weh kang D
da teu tiasa transeksoy mah malus
kesatu - 05/04/2012 02:35 PM
#5124

Quote:
Original Posted By dr.pervert

abdi mah transgender weh kang D
da teu tiasa transeksoy mah malus


waah bahaya atuh eta mah kang takuts
kela ieu teh dokter naon heula? D
dr.pervert - 05/04/2012 02:44 PM
#5125

Quote:
Original Posted By kesatu
waah bahaya atuh eta mah kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kela ieu teh dokter naon heula? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

dokter pervert kang D
dokter calon cabul ngakaks
3519581 - 05/04/2012 04:00 PM
#5126

Quote:
Original Posted By Samsung.Store
wah jempling euy kieu lembur teh \(

ari ts tara ampir kitu ? bingung


sok aya ts mah
tapi ayeuna keur sibuk kang ts na
aya job anyar ngakaks

kang dagang hp samsung ??
kesatu - 05/04/2012 04:40 PM
#5127

Quote:
Original Posted By dr.pervert

dokter pervert kang D
dokter calon cabul ngakaks


waah mahaya atuh matabelo:
mending juga dokter cinta wowcantik

Quote:
Original Posted By 3519581


sok aya ts mah
tapi ayeuna keur sibuk kang ts na
aya job anyar ngakaks

kang dagang hp samsung ??


job naon deui kang TS teh?
ngiring atuh job na ka si kang TS ngacir:
L.u.m.p - 05/04/2012 04:51 PM
#5128

sore kang malus
dr.pervert - 05/04/2012 04:55 PM
#5129

asa aya kang kahiji,
eh kesatu, bingungs
kahiji - 05/04/2012 05:32 PM
#5130

Quote:
Original Posted By dr.pervert
asa aya kang kahiji,
eh kesatu, bingungs


kenapa ke saya?
saya kahiji bukan kesatu marah
dr.pervert - 05/04/2012 05:33 PM
#5131

Quote:
Original Posted By kahiji
kenapa ke saya?
saya kahiji bukan kesatu -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

cd
eta niat ngadamel cd
kumaha kang subang?
kan ayeuna nuju mengulang tahun ngacir:
kesatu - 05/04/2012 05:33 PM
#5132

Quote:
Original Posted By dr.pervert
asa aya kang kahiji,
eh kesatu, bingungs


enya abdi kang :request
kumaha kang? malus
dr.pervert - 05/04/2012 05:36 PM
#5133

Quote:
Original Posted By kesatu
waah mahaya atuh -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mending juga dokter cinta -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4



job naon deui kang TS teh?
ngiring atuh job na ka si kang TS -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

alim ah,
ayeuna mah seueur nu galau ngakak

Quote:
Original Posted By L.u.m.p 
sore kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

sore om irit o
kesatu - 05/04/2012 05:36 PM
#5134

Quote:
Original Posted By dr.pervert

cd
eta niat ngadamel cd
kumaha kang subang?
kan ayeuna nuju mengulang tahun ngacir:


ngakaksngakaksngakaks
membuang stress kang lah D

enya ulang taun kang :selamat
tp teu teurang kukumahaan tah, teu acan ka subang soalna \(
semoga tetap lestari sajah lah ::army
kesatu - 05/04/2012 05:37 PM
#5135

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
sore kang malus


sore kang ngakaks
wilujeung hujan D
dr.pervert - 05/04/2012 05:40 PM
#5136

Quote:
Original Posted By kesatu
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
membuang stress kang lah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya ulang taun kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
tp teu teurang kukumahaan tah, teu acan ka subang soalna -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
semoga tetap lestari sajah lah :-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nuju dimana kang? think:
dihatimu?
ato dimana aja boleh? bingung
kesatu - 05/04/2012 05:43 PM
#5137

Quote:
Original Posted By dr.pervert

alim ah,
ayeuna mah seueur nu galau ngakak


sore om irit o


waah si akang sigana anu galau mah
galau kunaon kang? D

Quote:
Original Posted By dr.pervert

nuju dimana kang? think:
dihatimu?
ato dimana aja boleh? bingung


nuju didieu, ma'enya diditu ngakaks ngacir:
nuju di bumi wae ieu teh, tapi bade angkat
dr.pervert - 05/04/2012 05:45 PM
#5138

Quote:
Original Posted By kesatu
waah si akang sigana anu galau mah
galau kunaon kang? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4



nuju didieu, ma'enya diditu -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4 -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
nuju di bumi wae ieu teh, tapi bade angkat

sok atuh kaluarkeun kesini kesitunya kang malus
-
galau ku eep ngakak
kesatu - 05/04/2012 05:50 PM
#5139

Quote:
Original Posted By dr.pervert

sok atuh kaluarkeun kesini kesitunya kang malus
-
galau ku eep ngakak


atos ah kang capek ngakaks

galau na tos tingkat dewa ngakaksngakaksngakaks

--- edit ---

eh tingkat bupati ketang Peace: ngakak
dr.pervert - 05/04/2012 05:53 PM
#5140

Quote:
Original Posted By kesatu
atos ah kang capek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

galau na tos tingkat dewa -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

--- edit ---

eh tingkat bupati ketang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4 -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha cape?
tinggal ngetik kang ngakaks
-
enya kang dugi ka bupati,
ai dewa mah teu arapal ngakaks
terangna ge dewa bacot :hamers
Page 257 of 396 | ‹ First  < 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4