Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 258 of 396 | ‹ First  < 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 >  Last ›

3519581 - 05/04/2012 09:40 PM
#5141

tiris tiris euy daerah tonggoh
kumaha tariris teu ?? ngakaks
dr.pervert - 05/04/2012 09:48 PM
#5142

Quote:
Original Posted By 3519581
tiris tiris euy daerah tonggoh
kumaha tariris teu ?? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun yeuh kang D
cijambe hujan terus hammers
3519581 - 06/04/2012 07:49 AM
#5143

Quote:
Original Posted By dr.pervert
muhun yeuh kang D
cijambe hujan terus hammers


hahh urang cijambe kang ??
saha namina ??
abdige urang cijambe da D
dr.pervert - 06/04/2012 02:10 PM
#5144

Quote:
Original Posted By 3519581
hahh urang cijambe kang ??
saha namina ??
abdige urang cijambe da -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

abdul kang D
pengkeren smp D
dr.pervert - 07/04/2012 08:28 PM
#5145

wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers
dr.pervert - 07/04/2012 08:29 PM
#5146

wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers
dr.pervert - 07/04/2012 08:29 PM
#5147

wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers
dr.pervert - 07/04/2012 08:29 PM
#5148

wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers
dr.pervert - 07/04/2012 08:29 PM
#5149

wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers
JaDeTreX - 07/04/2012 08:33 PM
#5150

Quote:
Original Posted By dr.pervert
wilujeng sonten subang D
sepi kieu trit teh hammers


aya abdi kang D
nuju naon kang o
dr.pervert - 07/04/2012 08:35 PM
#5151

Quote:
Original Posted By JaDeTreX 
aya abdi kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
nuju naon kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

aya rencang oge hammer:
eta post abdi seueur seueur teuing? :mewek
ngaklik sakali padahal :mewek
DateOfLuck - 07/04/2012 11:18 PM
#5152

assalamualaikum...
kumaha daramang??
dr.pervert - 07/04/2012 11:29 PM
#5153

Quote:
Original Posted By DateOfLuck 
assalamualaikum...
kumaha daramang??

wa'alaikum salam o
damang kang o
kesatu - 08/04/2012 01:44 PM
#5154

hari minggu yang sedikit mendung
wilujeung weekend!!
Samsung.Store - 08/04/2012 02:21 PM
#5155

Quote:
Original Posted By kesatu
hari minggu yang sedikit mendung
wilujeung weekend!!


wilujeng kang \)
acara kamana yeuh mingguan teh kang? D
mani tiiseun kieu yeuh lembur bingung
dr.pervert - 08/04/2012 02:42 PM
#5156

masih sepi table:
sunyi sendiri linux2:
3519581 - 08/04/2012 08:51 PM
#5157

Quote:
Original Posted By dr.pervert
abdul kang D
pengkeren smp D


hah abdul ??
bumina pengkereun smp cijambe ??
apal jeung abdi teu sok di sebut iyay ai di lembur mah ngakaks
bumi abdi caket pa adang
sakola keneh ??
dr.pervert - 08/04/2012 09:21 PM
#5158

Quote:
Original Posted By 3519581


hah abdul ??
bumina pengkereun smp cijambe ??
apal jeung abdi teu sok di sebut iyay ai di lembur mah ngakaks
bumi abdi caket pa adang
sakola keneh ??


teu apal kang D
nembe ge ngalih malus
3519581 - 08/04/2012 09:56 PM
#5159

Quote:
Original Posted By dr.pervert
teu apal kang D
nembe ge ngalih malus


oh urang gunungtua anyar kang ??
ouwhh
masih sakola ??
dr.pervert - 08/04/2012 11:21 PM
#5160

Quote:
Original Posted By 3519581
oh urang gunungtua anyar kang ??
ouwhh
masih sakola ??

muhun kang malus
sakola di smp2 subang kang malus
akang sakola keneh? malus
Page 258 of 396 | ‹ First  < 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4