Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 260 of 396 | ‹ First  < 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 >  Last ›

dr.pervert - 09/04/2012 04:00 AM
#5181

Quote:
Original Posted By sparcokun 
ah hoream weh kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
lieur keneh abdi ku beta teh -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha lieur?
caang teuing kang beta teh :bettys
sparcokun - 09/04/2012 04:01 AM
#5182

Quote:
Original Posted By dr.pervert
naha lieur?
caang teuing kang beta teh :bettys


enya kang,
abdi ningali nu rerencangan,
meni serab pisan berbusa:
dr.pervert - 09/04/2012 04:02 AM
#5183

Quote:
Original Posted By sparcokun 
enya kang,
abdi ningali nu rerencangan,
meni serab pisan -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4:

abdi mah sanes nu rerencangan deui kang hammers
nu abdi nyalira :mewek
sparcokun - 09/04/2012 04:02 AM
#5184

Quote:
Original Posted By dr.pervert
abdi mah sanes nu rerencangan deui kang hammers
nu abdi nyalira :mewek


sabar kang :angel
kan aya abdi nu ngarencangan ngakaks
dr.pervert - 09/04/2012 04:03 AM
#5185

Quote:
Original Posted By sparcokun 
sabar kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kan aya abdi nu ngarencangan -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ngarencangan wungkul nyak kang ngakaks
kopi atuh kang coffee:
sparcokun - 09/04/2012 04:04 AM
#5186

Quote:
Original Posted By dr.pervert
ngarencangan wungkul nyak kang ngakaks
kopi atuh kang coffee:


daripada teu aa rencang kang p
hatur nuhun kang coffee:
dr.pervert - 09/04/2012 04:05 AM
#5187

Quote:
Original Posted By sparcokun 
daripada teu aa rencang kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
hatur nuhun kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya oge ketang D
biasa ngalong kang? think:
dr.pervert - 09/04/2012 04:06 AM
#5188

hammers
sundul heula ah hammers
parah pisan hammers
sparcokun - 09/04/2012 04:06 AM
#5189

Quote:
Original Posted By dr.pervert
enya oge ketang D
biasa ngalong kang? think:


nembean kang D
bubuhan teu aya damelen weh D
dr.pervert - 09/04/2012 04:07 AM
#5190

naha teu muncul oge?
kudu sabraha nyak? think:
dr.pervert - 09/04/2012 04:07 AM
#5191

Quote:
Original Posted By sparcokun 
nembean kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
bubuhan teu aya damelen weh -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

aduh makin parah yeuh kang hammers
kudu disundul 4 post geura capedes
sparcokun - 09/04/2012 04:08 AM
#5192

Quote:
Original Posted By dr.pervert
aduh makin parah yeuh kang hammers
kudu disundul 4 post geura capedes


sabar kang p
bongan lebet ka beta ngakaks
dr.pervert - 09/04/2012 04:10 AM
#5193

Quote:
Original Posted By sparcokun 
sabar kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
bongan lebet ka beta -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

di invite ku batur kang takuts
dijailan abdi hammers
janten teu tiasa nolak hammers
sparcokun - 09/04/2012 04:11 AM
#5194

Quote:
Original Posted By dr.pervert
di invite ku batur kang takuts
dijailan abdi hammers
janten teu tiasa nolak hammers


wah,
karunya teuing si akang ngakaks
ari ngadamel deui, langsung ka beta capedes
dr.pervert - 09/04/2012 04:13 AM
#5195

Quote:
Original Posted By sparcokun 
wah,
karunya teuing si akang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ari ngadamel deui, langsung ka beta -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya eta kang hammer
saurna bade dibuang nu old teh,
tapi angger weh eror betana oge :dp
sparcokun - 09/04/2012 04:13 AM
#5196

Quote:
Original Posted By dr.pervert
enya eta kang hammer
saurna bade dibuang nu old teh,
tapi angger weh eror betana oge :dp


nuju sibuk meren kang D
migrasi datadata hammers
dr.pervert - 09/04/2012 04:14 AM
#5197

Quote:
Original Posted By sparcokun 
nuju sibuk meren kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
migrasi datadata -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

lami teuing kang asaan teh ngakaks
gembar gemborna weh ageung capedes
dr.pervert - 09/04/2012 04:15 AM
#5198

post abdi kamana? bingungs
tadi tos ngepost ayeuna ngaleungit? hammers
sparcokun - 09/04/2012 04:16 AM
#5199

Quote:
Original Posted By dr.pervert
lami teuing kang asaan teh ngakaks
gembar gemborna weh ageung capedes


promosi nomor satu kang ngakaks
produk kumaha engke ngakaks
dr.pervert - 09/04/2012 04:16 AM
#5200

Quote:
Original Posted By sparcokun 
promosi nomor satu kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
produk kumaha engke -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

eta pisan ngakaks
kaskus kampret lah batas
Page 260 of 396 | ‹ First  < 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4