Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 263 of 396 | ‹ First  < 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 >  Last ›

dr.pervert - 09/04/2012 04:45 AM
#5241

Quote:
Original Posted By sparcokun 
emas sakilo sabraha kang? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mahal mana jeung motor? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

mahal keneh mobil kang D
ban na 4 tuda hammer:
sparcokun - 09/04/2012 04:46 AM
#5242

Quote:
Original Posted By dr.pervert
ngahaja kang hammers
meh akang seuri terus terusan hammers


nuhun kang ngakaks
tapi asa tunduh yeuh,
abdi tipayun kang, D
tong hilap cendolna ngakaks
mangga kang D ngacir:

Paws:
dr.pervert - 09/04/2012 04:47 AM
#5243

Quote:
Original Posted By sparcokun 
nuhun kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
tapi asa tunduh yeuh,
abdi tipayun kang, -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
tong hilap cendolna -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mangga kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4 -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

kalah off hammers
ati ati kang dijalan, ngacir:
sparcokun - 09/04/2012 04:47 AM
#5244

Quote:
Original Posted By dr.pervert
mahal keneh mobil kang D
ban na 4 tuda hammer:


kurangan weh kang D
satengah lah D

Paws:
opp kang kisss
dr.pervert - 09/04/2012 04:48 AM
#5245

Quote:
Original Posted By sparcokun 
kurangan weh kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
satengah lah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
opp kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nya mangga terserah akang batas
heureuy wae nya batas


ngacir:
3519581 - 09/04/2012 06:50 AM
#5246

Quote:
Original Posted By dr.pervert
muhun kang malus
sakola di smp2 subang kang malus
akang sakola keneh? malus


ouwhhh budak smp tohh
abdi mah di sma 3
r4fh - 11/04/2012 12:45 PM
#5247

wilujeng siang subang malus

kamarana yeuh tukang kejang2 na? think:
asa sepi wae rarasaanteh hammers
r4fh - 11/04/2012 12:51 PM
#5248

sundul kaluhur heula ah D

sugan weh kaluar postinganana mad:
barreltee - 11/04/2012 01:14 PM
#5249

wilujeng wayah kieu subang D
ngiring calik heula ah linux2:
TeriuhiIchihara - 11/04/2012 01:38 PM
#5250

kunaha nya
rada errot didieu mah

===================
tah gening tos stabil ayna mah
r4fh - 11/04/2012 01:41 PM
#5251

Quote:
Original Posted By barreltee
wilujeng wayah kieu subang D
ngiring calik heula ah linux2:


Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara
kunaha nya
rada errot didieu mah

===================
tah gening tos stabil ayna mah


tah tos kaluar geuningan ayeunamah D

naha error wae nya? think:
TeriuhiIchihara - 11/04/2012 01:43 PM
#5252

Quote:
Original Posted By r4fh




tah tos kaluar geuningan ayeunamah D

naha error wae nya? think:


duka nyaeta kang
kamari mah teu d etang pisan post na ge D
brasa FJB ngakaks
barreltee - 11/04/2012 01:48 PM
#5253

Quote:
Original Posted By r4fh 
tah tos kaluar geuningan ayeunamah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha error wae nya? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


pami dina HD mah ieu teh
serverna kabagean bad sector jugana kang nohope:
r4fh - 11/04/2012 01:51 PM
#5254

Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara


duka nyaeta kang
kamari mah teu d etang pisan post na ge D
brasa FJB ngakaks

maenya kang :kagets berdukas
rugel atuh nya ngakaks

Quote:
Original Posted By barreltee


pami dina HD mah ieu teh
serverna kabagean bad sector jugana kang nohope:

mani bad sector si akangmah ngakaks
TeriuhiIchihara - 11/04/2012 01:55 PM
#5255

Quote:
Original Posted By r4fh

maenya kang :kagets berdukas
rugel atuh nya ngakaks


mani bad sector si akangmah ngakaks


disebat rugel
nya rugel pisan kang ngakaks
ngpost diditu didieu
pas dtinggal angger2 keneh postingan teh ngakaks
barreltee - 11/04/2012 01:57 PM
#5256

Quote:
Original Posted By r4fh 
maenya kang :kagets -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
rugel atuh nya -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


mani bad sector si akangmah -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


usul ka momod kang D
nyungkeun di defrag server bagian USA think:
r4fh - 11/04/2012 02:00 PM
#5257

Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara


disebat rugel
nya rugel pisan kang ngakaks
ngpost diditu didieu
pas dtinggal angger2 keneh postingan teh ngakaks

komo nu nuju ngejar postinganmah nya kang hammers
asa lami kanu lulusna teh nya kang ngakaks

Quote:
Original Posted By barreltee


usul ka momod kang D
nyungkeun di defrag server bagian USA think:

teu aya momod nu kenal kang malus
TeriuhiIchihara - 11/04/2012 02:02 PM
#5258


Quote:
Original Posted By r4fh

komo nu nuju ngejar postinganmah nya kang hammers
asa lami kanu lulusna teh nya kang ngakaks


teu aya momod nu kenal kang malus


ngakak
samodel abdi kang D
matak rugel pisan lami k lulus na ngakaks

pan momod budakoyot kang
maenya teu kenal D Peace:
barreltee - 11/04/2012 02:03 PM
#5259

Quote:
Original Posted By r4fh 
komo nu nuju ngejar postinganmah nya kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
asa lami kanu lulusna teh nya kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


teu aya momod nu kenal kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


pami kitu mah atuh,
urang lumpat we lah biar cepet walik ngacir:
barreltee - 11/04/2012 02:05 PM
#5260

Quote:
Original Posted By TeriuhiIchihara
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
samodel abdi kang -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
matak rugel pisan lami k lulus na -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pan momod budakoyot kang
maenya teu kenal -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4 -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


pan kedah momod regional meureun think:
ka mang juhak weh kang pan aya di FB na D
Page 263 of 396 | ‹ First  < 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4