Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 35 of 396 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›

kesitu - 02/02/2012 11:21 AM
#681

Quote:
Original Posted By mochacup
ah bohong,, p
buktina rerencangan eenk,,ngakaks


ke kang,,
aya nu kasada dina lepi,,
opp heula,,


hhaha enya nya sapantaran si eenk D
benten sakeudik lah D

sok atuh kang diparios heula lepi na D
kiki260980 - 02/02/2012 11:21 AM
#682

Quote:
Original Posted By kesitu
muhun kang neraskeun deui
nilih kabujeung males D
ayeuna di unpas kang malus



ngakaks kedah fokus hungkul kang? D
upami gua na teu acan aya kumaha \( \( \( \( \(


nya diwakilan heula weh ku panangan kang kanggo latihan ngakaks

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aduh wareg euy..
nembe ngisian patuangan D


mantep yeuh ari tos wareg mah D

lumpatna pasti tarik pisan yeuh D
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:22 AM
#683

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah rajin macanya si akang D

aya bahan tah jadi Processor pentium 10 kang D

wkwkwkw..
tuda bade ngepost tehkalah rame bacaanna kang D
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:22 AM
#684

Wah jauh pisan geningan katinggalaeun na
Hajar we ah langsung ngepost deui malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:23 AM
#685

Quote:
Original Posted By kiki260980
nya diwakilan heula weh ku panangan kang kanggo latihan ngakaks



mantep yeuh ari tos wareg mah D

lumpatna pasti tarik pisan yeuh D

haha hayu lah kang..
tp tong waka bisi kilikiben ngakaks
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:24 AM
#686

Hebat ayeunamah subang teh
Jadi donatur lounge
Eta anu ngepost donat kabeh ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kesitu - 02/02/2012 11:24 AM
#687

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aduh wareg euy..
nembe ngisian patuangan D


nga emam naon wae kang dugi ka wareg kitu ? D

Quote:
Original Posted By r4fh
diduruk nu puguhmah nya kang ngakaks


naha teu di UNPAD deui atu? think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


UNPAD tos ditutup ekstensi na kang \(
hampir sadaya Univ. Negeri ditarutup program ekstensi akuntansi na kang \(
.duatilu. - 02/02/2012 11:25 AM
#688

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Tah upami eta mah
Sok we mangga jang akang ngakaks

Wah pami tos ktu teh
Sok ngadepruk nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:25 AM
#689

Moal waka ngakuwot ah abdi mah
Ayeunamah rek nga count down we
Posisi minus tilu deui D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 02/02/2012 11:26 AM
#690

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwkw..
tuda bade ngepost tehkalah rame bacaanna kang D


muhunnya ari tos maca teh sok poho kana tujuan D

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wah jauh pisan geningan katinggalaeun na
Hajar we ah langsung ngepost deui malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wakakakaka nyaan ieu mah kedul kana nguot teh D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha hayu lah kang..
tp tong waka bisi kilikiben ngakaks


sok santai heula kang D

ulah hilap maca yasin heula 7x ngakaks
kesitu - 02/02/2012 11:26 AM
#691

Quote:
Original Posted By kiki260980
nya diwakilan heula weh ku panangan kang kanggo latihan ngakaks



mantep yeuh ari tos wareg mah D

lumpatna pasti tarik pisan yeuh D


maenya ku panangan deui,
tos hatam abdi upami ku panangan mah ngakaks
perkawis training training siga kitu mah sok ngirangan pelatihan wae ngakaks
r4fh - 02/02/2012 11:26 AM
#692

Quote:
Original Posted By kesitu


nga emam naon wae kang dugi ka wareg kitu ? D



UNPAD tos ditutup ekstensi na kang \(
hampir sadaya Univ. Negeri ditarutup program ekstensi akuntansi na kang \(

maenya kang? kagets:
karek apal tah abdimah o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:27 AM
#693

Sok ah lanjut nya
Posisi ayeuna jadi minus dua D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:28 AM
#694

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Sok ah lanjut nya
Posisi ayeuna jadi minus dua D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun kang..
sok lah geretekeun kang..
teras tembakeun kadieu D
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:28 AM
#695

Sok terus lah
Ulah patah semangat o
Posisi ayeuna minus hiji D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 02/02/2012 11:29 AM
#696

Quote:
Original Posted By kesitu
maenya ku panangan deui,
tos hatam abdi upami ku panangan mah ngakaks
perkawis training training siga kitu mah sok ngirangan pelatihan wae ngakaks

wakakakaka tos diluar kepalanya kang ngakaks

nya mun teu sok ku entog ge tiasa kang, perkawis tehnikna taros weh ka ts ngakaks
kesitu - 02/02/2012 11:29 AM
#697

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wah jauh pisan geningan katinggalaeun na
Hajar we ah langsung ngepost deui malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


ngakaks ngakaks
leres kang wajar ngakaksngakaksngakaks

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Hebat ayeunamah subang teh
Jadi donatur lounge
Eta anu ngepost donat kabeh ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


nembe pisan abdi mah donat na oge kang malus
raos geuning donat teh nya D
.duatilu. - 02/02/2012 11:30 AM
#698

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Sok ah lanjut nya
Posisi ayeuna jadi minus dua D

Muhun kang.
Ayna mah atos nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:31 AM
#699

siul: siul: siul:

Posisi nol kilo meter D

Nepi oge yeuh turing teh ngakaks


Lanjut ah engke milarian oleh2 na ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ivull - 02/02/2012 11:32 AM
#700

sulamek pagi man - teman beer:
nyimak heula aah , biar paham perbicaraannya ngakaks

salam sungkem ka ts o
Page 35 of 396 | ‹ First  < 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4