Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 36 of 396 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›

CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:32 AM
#701

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
siul: siul: siul:

Posisi nol kilo meter D

Nepi oge yeuh turing teh ngakaks


Lanjut ah engke milarian oleh2 na ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

walah selamat kang..
mugi2 barokah dina kaisoanana kang :selamat
PlusOneAddict - 02/02/2012 11:33 AM
#702

Urang leuwihan we hiji heula ah
Ke bisi aya nu nyunatan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kesitu - 02/02/2012 11:33 AM
#703

Quote:
Original Posted By r4fh
maenya kang? kagets:
karek apal tah abdimah o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


asli na kang \(
pas lulus teh ngecek unpad tutup, ugm, undip, unsoed oge tarutup,
aya UI sih, ngan keuangan na edun pisan \(
Ui ge kamari teh angkatan terakhir, taun payu bade ditutup saur info mah \(
D3 akuntansi ditelantarkan \(
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:34 AM
#704

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Urang leuwihan we hiji heula ah
Ke bisi aya nu nyunatan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

mangga kang..
kumaha saena waelah abdimah kang D
kiki260980 - 02/02/2012 11:34 AM
#705

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
siul: siul: siul:

Posisi nol kilo meter D

Nepi oge yeuh turing teh ngakaks


Lanjut ah engke milarian oleh2 na ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wah pilit yeuh si akang D

tos noceng rek kabur jigana yeuh D
kesitu - 02/02/2012 11:37 AM
#706

Quote:
Original Posted By kiki260980
wakakakaka tos diluar kepalanya kang ngakaks

nya mun teu sok ku entog ge tiasa kang, perkawis tehnikna taros weh ka ts ngakaks


ngakaks enya tos level dewa kang cool:

tips & trik atos
kantun teknik na ka TS nya D

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Urang leuwihan we hiji heula ah
Ke bisi aya nu nyunatan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


leuwihan 2rebu deui mah kang malus
supados sadinten tiasa ngintun 2 tauco hammers
r4fh - 02/02/2012 11:37 AM
#707

Quote:
Original Posted By ivull
sulamek pagi man - teman beer:
nyimak heula aah , biar paham perbicaraannya ngakaks

salam sungkem ka ts o

sok atuh geura sungkem vull genit:


Quote:
Original Posted By kesitu


asli na kang \(
pas lulus teh ngecek unpad tutup, ugm, undip, unsoed oge tarutup,
aya UI sih, ngan keuangan na edun pisan \(
Ui ge kamari teh angkatan terakhir, taun payu bade ditutup saur info mah \(
D3 akuntansi ditelantarkan \(


mahal deui ekstensi di negeri mah kang berbusa:
kapungkur oge seueur nu neraskeun di kampus abdi o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:39 AM
#708

Quote:
Original Posted By ivull
sulamek pagi man - teman beer:
nyimak heula aah , biar paham perbicaraannya ngakaks

salam sungkem ka ts o

eh aya kang ivull..
nuju naon dimana kang?
kiki260980 - 02/02/2012 11:40 AM
#709

Quote:
Original Posted By kesitu
ngakaks enya tos level dewa kang cool:

tips & trik atos
kantun teknik na ka TS nya D



leuwihan 2rebu deui mah kang malus
supados sadinten tiasa ngintun 2 tauco hammers

sok tinggal taros wae kang tong isin2 ka ts D

tos mahir eta mah mun kana kitu mah ngakaks
rothmanz - 02/02/2012 11:41 AM
#710

Rek ngiringan ah di dieu
Waduh genitan kabeh araya donatan yeuh kagets:

Sugan we ah ari gaul jeung donater's mah
Jadi kababawa jadi aya donatan malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ivull - 02/02/2012 11:41 AM
#711

Quote:
Original Posted By r4fh
sok atuh geura sungkem vull genit:




mahal deui ekstensi di negeri mah kang berbusa:
kapungkur oge seueur nu neraskeun di kampus abdi o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

mbung ah ...
cokor na bau ngakaks


Peace:
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
eh aya kang ivull..
nuju naon dimana kang?


nuju nga eksekusex shutup:

ngacir:
kesitu - 02/02/2012 11:42 AM
#712

Quote:
Original Posted By r4fh
sok atuh geura sungkem vull genit:




mahal deui ekstensi di negeri mah kang berbusa:
kapungkur oge seueur nu neraskeun di kampus abdi o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


pisan kang \( janten weh ayeuna di unpas
di unpas ayeuna mah tos sapertos pindahan ti unpad weh kang ngakaks
oh tiasa oge kang di kampus akang kapungkur?
abdi kamari ti ditu, tos futsal D
r4fh - 02/02/2012 11:43 AM
#713

Quote:
Original Posted By kiki260980

sok tinggal taros wae kang tong isin2 ka ts D

tos mahir eta mah mun kana kitu mah ngakaks


aya naon ieuteh? kagets:
bari mamawa TS sagala hammers -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:43 AM
#714

Quote:
Original Posted By ivull
mbung ah ...
cokor na bau ngakaks


Peace:


nuju nga eksekusex shutup:

ngacir:

nuju nga eksekusex naon kang??
rothmanz - 02/02/2012 11:43 AM
#715

Quote:
Original Posted By r4fh

maenya kang? kagets:
karek apal tah abdimah o

Kamana wae atuh kang
Maenya kakarak apal D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:44 AM
#716

Quote:
Original Posted By r4fh
aya naon ieuteh? kagets:
bari mamawa TS sagala hammers -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pan cenah TS na aya anu KW di reg subang mah..
duka anu mana tah D
r4fh - 02/02/2012 11:45 AM
#717

Quote:
Original Posted By ivull

mbung ah ...
cokor na bau ngakaks


Peace:


nuju nga eksekusex shutup:

ngacir:

ka mang juhak request banned parmamen ngacir:

Quote:
Original Posted By kesitu


pisan kang \( janten weh ayeuna di unpas
di unpas ayeuna mah tos sapertos pindahan ti unpad weh kang ngakaks
oh tiasa oge kang di kampus akang kapungkur?
abdi kamari ti ditu, tos futsal D

kapungkurmah tiasa kang D
duka ayeunamah da tos lami tara ameng kaditu o
sae nya lapang futsalnamah metal: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 02/02/2012 11:45 AM
#718

Quote:
Original Posted By r4fh
aya naon ieuteh? kagets:
bari mamawa TS sagala hammers -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

tuh taroskeun weh langsung ka kang keong ngakaks

saurna rek training ka akang ceunah D
rothmanz - 02/02/2012 11:46 AM
#719

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

eh aya kang ivull..
nuju naon dimana kang?

Wah lepat kang
Abdi mah sanes ivull
Abdi mah rothmanz
Anu beuki ngaroko geningan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 02/02/2012 11:46 AM
#720

Quote:
Original Posted By rothmanz

Kamana wae atuh kang
Maenya kakarak apal D

aya wae abdimah kang D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

pan cenah TS na aya anu KW di reg subang mah..
duka anu mana tah D

yang mana aja boleh kok kk malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 36 of 396 | ‹ First  < 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4