Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 360 of 396 | ‹ First  < 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >  Last ›

bangbhunx - 18/09/2012 10:33 AM
#7181

Quote:
Original Posted By rafh

alhamdulilah parantos kang malu:
nuju upload photobucket mani asa ku lelet mad:

ti weungi can rengse kang?
di pinterest.com raoseun kang..

rafh - 18/09/2012 10:48 AM
#7182

Quote:
Original Posted By bangbhunx
ti weungi can rengse kang?
di pinterest.com raoseun kang..


di cancel heula weh akhirnamah kang :mewek

acan gaduh ID na tah kang hammer:
bangbhunx - 18/09/2012 11:03 AM
#7183

Quote:
Original Posted By rafh

di cancel heula weh akhirnamah kang :mewek
acan gaduh ID na tah kang hammer:

aduh lebar ath kang..
kadieu urang upload ti dieu kang

rafh - 18/09/2012 11:15 AM
#7184

Quote:
Original Posted By bangbhunx
aduh lebar ath kang..
kadieu urang upload ti dieu kang


ngintunkeunana kumaha kang? bingungs

di emailkeun oge teu tiasa da sizena ageung hammer:
bangbhunx - 18/09/2012 11:20 AM
#7185

Quote:
Original Posted By rafh

ngintunkeunana kumaha kang? bingungs
di emailkeun oge teu tiasa da sizena ageung hammer:


muhunnya...Peace:
kedahnamah ngangge FTP kang..
rafh - 18/09/2012 11:32 AM
#7186

Quote:
Original Posted By bangbhunx
muhunnya...Peace:
kedahnamah ngangge FTP kang..


candakan weh atuh tina efbe abdi kang malu:

da upload ka efbemah cepet geuningan thumbup:
bangbhunx - 18/09/2012 11:52 AM
#7187

siap...
mangga ngke di cobian kang..
rafh - 18/09/2012 12:05 PM
#7188

Quote:
Original Posted By bangbhunx
siap...
mangga ngke di cobian kang..


oke sip kang D

haturnuhun sateuacan :angel
bangbhunx - 18/09/2012 12:28 PM
#7189

Quote:
Original Posted By rafh

oke sip kang D
haturnuhun sateuacan :angel

Sip kang...
nuju dicobian upload ka pinterest
Gath Kaskus

rafh - 18/09/2012 12:40 PM
#7190

Quote:
Original Posted By bangbhunx
Sip kang...
nuju dicobian upload ka pinterest
Gath Kaskus


hatur nuhun kang D

padahalmah kanu akun photobucket abdi weh pami tiasa mah malus
bangbhunx - 19/09/2012 10:08 AM
#7191

Wilujeug siang....
sepi yeuh...:clock
rafh - 19/09/2012 12:50 PM
#7192

Quote:
Original Posted By bangbhunx
Wilujeug siang....
sepi yeuh...:clock


wilujeng siang oge kang sun:

duka kamarana atuh ieuteh? bingungs
bangbhunx - 19/09/2012 01:02 PM
#7193

Quote:
Original Posted By rafh


wilujeng siang oge kang sun:

duka kamarana atuh ieuteh? bingungs

muhun..
nuju saribuk panginten kang...

tong hilap tuang siang heula kang...
tos jam 12 yeuh...\)


cimaungBC.pwk - 19/09/2012 01:05 PM
#7194

kadiiiir o/
ramekeun atuh
mumpung ker istirahat yeuh D
rafh - 19/09/2012 01:10 PM
#7195

Quote:
Original Posted By bangbhunx
muhun..
nuju saribuk panginten kang...

tong hilap tuang siang heula kang...
tos jam 12 yeuh...\)

alhamdulilah parantos nembe kang ngawadangmah malus
tah geuning aya nambihan hiji l
l
l
l
V

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
kadiiiir o/
ramekeun atuh
mumpung ker istirahat yeuh D


wmatabelo:w kk wmatabelo:w
ada enthut thumbup:
cimaungBC.pwk - 19/09/2012 01:15 PM
#7196

Quote:
Original Posted By rafh
alhamdulilah parantos nembe kang ngawadangmah malus
tah geuning aya nambihan hiji l
l
l
l
V


wmatabelo:w kk wmatabelo:w
ada enthut thumbup:


bungah aya
isin aya ieu teh malus
mudah2n bisa ngajalankeun tugas dengan baik \)
rafh - 19/09/2012 01:27 PM
#7197

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
bungah aya
isin aya ieu teh malus
mudah2n bisa ngajalankeun tugas dengan baik \)


donat dong thut malus

sok atuh jadikeun gath di karawang tea meh kaciri aya gawena ngakaks
cimaungBC.pwk - 19/09/2012 01:36 PM
#7198

Quote:
Original Posted By rafh
donat dong thut malus

sok atuh jadikeun gath di karawang tea meh kaciri aya gawena ngakaks


ka kang free donat mah p
mun teu datang ke pas gath di krw p
insyallah jadi,menang sponsor ti xl metal:
rafh - 19/09/2012 01:39 PM
#7199

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk
ka kang free donat mah p
mun teu datang ke pas gath di krw p
insyallah jadi,menang sponsor ti xl metal:


kudu mayar tea atuh ka kang free mah hammer:
da geus euweuh bug deui nohope:

doakeun weh aya rejeki jeung waktuna angel:
cimaungBC.pwk - 19/09/2012 01:42 PM
#7200

Quote:
Original Posted By rafh
kudu mayar tea atuh ka kang free mah hammer:
da geus euweuh bug deui nohope:

doakeun weh aya rejeki jeung waktuna angel:


ny suguhan bujur weh kang free na shutup: ngacir:
deket ieuh krw mah,bisi rek bareng hayu ti pwk na
Page 360 of 396 | ‹ First  < 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4