Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 37 of 396 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›

r4fh - 02/02/2012 11:47 AM
#721

Quote:
Original Posted By kiki260980

tuh taroskeun weh langsung ka kang keong ngakaks

saurna rek training ka akang ceunah D

ari training teh naon kang? think:
acuk nu sok dianggo olahraga tea lain? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ivull - 02/02/2012 11:48 AM
#722

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
nuju nga eksekusex naon kang??

adadeeeh ...
si akang mah hayang nyaho wae p
Quote:
Original Posted By r4fh
ka mang juhak request banned parmamen ngacir:


kapungkurmah tiasa kang D
duka ayeunamah da tos lami tara ameng kaditu o
sae nya lapang futsalnamah metal: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


jiaaaaaaaaaaaaah \(
gening pundungan hammer:
rothmanz - 02/02/2012 11:48 AM
#723

Quote:
Original Posted By r4fh


aya naon ieuteh? kagets:
bari mamawa TS sagala hammers

Ts anu mana heula kang ?
Pan aya ts kw 3 ayeunamah ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:49 AM
#724

Quote:
Original Posted By ivull
adadeeeh ...
si akang mah hayang nyaho wae p


jiaaaaaaaaaaaaah \(
gening pundungan hammer:

ah sok kitu si akang eta mah..
sigana nuju nga eksekusex TS nyak Peace:
ivull - 02/02/2012 11:51 AM
#725

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah sok kitu si akang eta mah..
sigana nuju nga eksekusex TS nyak Peace:


kagets:
piraku ts arek di eksekusex hammer:

alhamdulillah abdi mah masih beuki keneh awewe p
mochacup - 02/02/2012 11:51 AM
#726

rame euy,, matabelo:
resep ningalina,, linux2:
r4fh - 02/02/2012 11:52 AM
#727

Quote:
Original Posted By ivull

adadeeeh ...
si akang mah hayang nyaho wae p


jiaaaaaaaaaaaaah \(
gening pundungan hammer:

jiah \(
diheureuyan kitu wae mewek ngakaka

Quote:
Original Posted By rothmanz

Ts anu mana heula kang ?
Pan aya ts kw 3 ayeunamah ngakaks

nu mana weh bebas kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
rothmanz - 02/02/2012 11:52 AM
#728

Wah jau keneh geningan
Ieu mah kudu 490 deui
Salah yeuh ah __________ ngacir: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:53 AM
#729

Quote:
Original Posted By rothmanz
Wah jau keneh geningan
Ieu mah kudu 490 deui
Salah yeuh ah __________ ngacir: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha salah kang..
padahalmah teu nanaon atuh kang D
ivull - 02/02/2012 11:53 AM
#730

Quote:
Original Posted By r4fh
jiah \(
diheureuyan kitu wae mewek ngakaka


nu mana weh bebas kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


piraku abdi mewek kana ts capedes
pan abdi mah teu beki mewek p
r4fh - 02/02/2012 11:54 AM
#731

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah sok kitu si akang eta mah..
sigana nuju nga eksekusex TS nyak Peace:

rekuest eksekusina ku cendol satruk genit:
leuwih oge langkung sae o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 02/02/2012 11:54 AM
#732

Quote:
Original Posted By r4fh
ari training teh naon kang? think:
acuk nu sok dianggo olahraga tea lain? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

tah eta ge tiasa kang D

mun teu tiasa oge kolor panjang D
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:55 AM
#733

Quote:
Original Posted By ivull
kagets:
piraku ts arek di eksekusex hammer:

alhamdulillah abdi mah masih beuki keneh awewe p

aduh nya syukur atuh ari beuki keneh mah kang D
suganteh tos hnteu ayeunamah D
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:56 AM
#734

Quote:
Original Posted By r4fh
rekuest eksekusina ku cendol satruk genit:
leuwih oge langkung sae o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

hahaha..
hayang weh ari kana cendol mah D

anu tantx cendonya udah 2 balook dooong :cool
ivull - 02/02/2012 11:56 AM
#735

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aduh nya syukur atuh ari beuki keneh mah kang D
suganteh tos hnteu ayeunamah D


sugan wae ts na anu geus teu beuki awewe Peace:
sok tanyakeun geura kangD
r4fh - 02/02/2012 11:57 AM
#736

Quote:
Original Posted By ivull
piraku abdi mewek kana ts capedes
pan abdi mah teu beki mewek p

sugan weh etamah vull D

Quote:
Original Posted By kiki260980
tah eta ge tiasa kang D

mun teu tiasa oge kolor panjang D

maenya aya kolor panjang kang ngakak
quarter.Back - 02/02/2012 11:58 AM
#737

I am back o

Euleuh2 ari ieu teh DL
Atawa reg subang nya ?

Meni ngabring donat teh wowcantik -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 11:58 AM
#738

Quote:
Original Posted By ivull
sugan wae ts na anu geus teu beuki awewe Peace:
sok tanyakeun geura kangD

ah teu wasa kang naroskeunna..
bilih enya keh bahaya lamun hoyongeun ka abdi takuts
quarter.Back - 02/02/2012 12:00 PM
#739

Quote:
Original Posted By r4fh

sugan weh etamah vull D


maenya aya kolor panjang kang ngakak


Kolor mah pondok nya D
Aya ts kw3 yeuh D Peace:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 02/02/2012 12:00 PM
#740

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..
hayang weh ari kana cendol mah D

anu tantx cendonya udah 2 balook dooong :cool


imah abdimah teu naek2 uy :mewek

sigana menejerna keur sibuk melayani konsumen heula ngakaks
Page 37 of 396 | ‹ First  < 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4