Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 38 of 396 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›

ivull - 02/02/2012 12:01 PM
#741

Quote:
Original Posted By r4fh
sugan weh etamah vull D


maenya aya kolor panjang kang ngakak

heu euh o
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah teu wasa kang naroskeunna..
bilih enya keh bahaya lamun hoyongeun ka abdi takuts


nya pan bagus kang ...
maho patepang jeung maho deui ngakak
quarter.Back - 02/02/2012 12:02 PM
#742

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah teu wasa kang naroskeunna..
bilih enya keh bahaya lamun hoyongeun ka abdi takuts

Wah aya tukan karedok kagets:
Cik pesen sabungkus lah
Lada na cekap lah 5 siki mah
Ameh cenghar yeuh ubar nundutan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:06 PM
#743

Quote:
Original Posted By r4fh


imah abdimah teu naek2 uy :mewek

sigana menejerna keur sibuk melayani konsumen heula ngakaks


Sok atuh di cor kang
Ameh imah na jadi lantai dua D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:08 PM
#744

Kamarana nya donat lover's teh
Asa ku piraku ngepost teh
Eleh ku wap lovers D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 12:08 PM
#745

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Wah aya tukan karedok kagets:
Cik pesen sabungkus lah
Lada na cekap lah 5 siki mah
Ameh cenghar yeuh ubar nundutan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


subang mah lengkap kang,,
aya tukang karedok,,
juragan donat,,
juragan billing,,
juragan kacang,, hammer:
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:08 PM
#746

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Wah aya tukan karedok kagets:
Cik pesen sabungkus lah
Lada na cekap lah 5 siki mah
Ameh cenghar yeuh ubar nundutan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun kang siap lah..
antosan 3 kedap nyak D
r4fh - 02/02/2012 12:09 PM
#747

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Sok atuh di cor kang
Ameh imah na jadi lantai dua D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


can aya bahan bangunana kang \(\(
jaba harga bata mahal ayeunamah hammer:
quarter.Back - 02/02/2012 12:09 PM
#748

Quote:
Original Posted By mochacup


subang mah lengkap kang,,
aya tukang karedok,,
juragan donat,,
juragan billing,,
juragan kacang,, hammer:

Wah enya nya lengkap
Ngan can aya tah
Anu jadi juragan maho ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:10 PM
#749

Quote:
Original Posted By mochacup
subang mah lengkap kang,,
aya tukang karedok,,
juragan donat,,
juragan billing,,
juragan kacang,, hammer:

muhun kang..
emang lengkap pan kang D
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:11 PM
#750

Quote:
Original Posted By ivull
heu euh o


nya pan bagus kang ...
maho patepang jeung maho deui ngakak

eist...
saya ma sudah terbukti bukan oham ngakak
mochacup - 02/02/2012 12:12 PM
#751

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Wah enya nya lengkap
Ngan can aya tah
Anu jadi juragan maho ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

akang weh atuh,, o
mungpung kosong keneh,, ngakaks
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
emang lengkap pan kang D


juragan bata jeung cendol aya,,
sok sararieun jadina,, takuts
.duatilu. - 02/02/2012 12:13 PM
#752

Quote:
Original Posted By rothmanz
Rek ngiringan ah di dieu
Waduh genitan kabeh araya donatan yeuh kagets:

Sugan we ah ari gaul jeung donater's mah
Jadi kababawa jadi aya donatan malus

Muhun kang..
Manawi ayaan kang abi ge o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:18 PM
#753

Quote:
Original Posted By mochacup
akang weh atuh,, o
mungpung kosong keneh,, ngakaks


juragan bata jeung cendol aya,,
sok sararieun jadina,, takuts

muhun kang..
sami abdige sieun takuts

sieun di alungan cendol langsung fullbar :mewek
kiki260980 - 02/02/2012 12:20 PM
#754

dikantuh ah tos jangkep yeuh D

bade maksi heula weh meh salse kena D

_________________ngacir:
quarter.Back - 02/02/2012 12:23 PM
#755

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

muhun kang siap lah..
antosan 3 kedap nyak D

Enggalkeun kang
Pan jang emam siang yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:26 PM
#756

Quote:
Original Posted By mochacup

akang weh atuh,, o
mungpung kosong keneh,, ngakaks


juragan bata jeung cendol aya,,
sok sararieun jadina,, takuts

Siap kang
Sok ah kudu dilantik heula nya
Jeung saha yeuh anu pertama arek di tusbooolll ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:27 PM
#757

Quote:
Original Posted By kiki260980
dikantuh ah tos jangkep yeuh D

bade maksi heula weh meh salse kena D

_________________ngacir:

Ke kang abdi mah ah
Pan karedok na can siap cenah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 12:28 PM
#758

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
sami abdige sieun takuts

sieun di alungan cendol langsung fullbar :mewek

emang ngoleksi bata?? eek:
Quote:
Original Posted By quarter.Back
Siap kang
Sok ah kudu dilantik heula nya
Jeung saha yeuh anu pertama arek di tusbooolll ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


nanaon ge ai mimiti mah TS kang,, ngakaks
quarter.Back - 02/02/2012 12:29 PM
#759

Kagok lah hiji deui yeuh
Sugan weh jadi opat ngajajar D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:31 PM
#760

Quote:
Original Posted By mochacup

emang ngoleksi bata?? eek:


nanaon ge ai mimiti mah TS kang,, ngakaks

Sok atuh calukan ts na
Sok geura nonggeung kitu D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 38 of 396 | ‹ First  < 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4