Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 380 of 396 | ‹ First  < 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 >  Last ›

zenzscreamotion - 05/10/2012 09:07 AM
#7581

Quote:
Original Posted By bangbhunx
Alhamdulillah damang mang..


abdi tiasa kang...


pinalti kumaha kangbingungs


Sami kang...


sukur atuuh kang malus
wilujeng enjing kasadayana D
bangbhunx - 05/10/2012 09:35 AM
#7582

nya nuhun kang...

#di bety teu katinggal komengna kang...
aonk21 - 05/10/2012 10:08 AM
#7583

Quote:
Original Posted By bangbhunx
nya nuhun kang...

#di bety teu katinggal komengna kang...


pindahkeun deui kanu old mang...

hihi atos dibaca mang pm na malu:
bangbhunx - 05/10/2012 10:20 AM
#7584

Quote:
Original Posted By aonk21
pindahkeun deui kanu old mang...

hihi atos dibaca mang pm na malu:

nya yeuh...
ka old duei weh..
ntos..di twit weh
aonk21 - 05/10/2012 10:38 AM
#7585

Quote:
Original Posted By bangbhunx
nya yeuh...
ka old duei weh..
ntos..di twit weh


hehe...
masih bingung lamun bade ngepost na mang dina tk kumaha :mewek
bangbhunx - 05/10/2012 10:48 AM
#7586

Quote:
Original Posted By aonk21
hehe...
masih bingung lamun bade ngepost na mang dina tk kumaha :mewek

tk mah ngan domain wungkul gan..
data mah di tjsiang...

keun atuh ti dieu urang rorojok
aonk21 - 05/10/2012 10:52 AM
#7587

Quote:
Original Posted By bangbhunx
tk mah ngan domain wungkul gan..
data mah di tjsiang...

keun atuh ti dieu urang rorojok


rorojok kumaha bingung:
atuh cara installwordpressna kumaha??
bangbhunx - 05/10/2012 10:58 AM
#7588

Quote:
Original Posted By aonk21
rorojok kumaha bingung:
atuh cara installwordpressna kumaha??

keun ngke ti dieu...ku emang...
urang kilik...
aonk21 - 05/10/2012 11:00 AM
#7589

Quote:
Original Posted By bangbhunx
keun ngke ti dieu...ku emang...
urang kilik...


enya atuh punten ngarepotkeun mang malu:
bangbhunx - 05/10/2012 11:13 AM
#7590

Quote:
Original Posted By aonk21
enya atuh punten ngarepotkeun mang malu:

teu nanaon..
itung2 latihan gan..
aonk21 - 05/10/2012 11:17 AM
#7591

Quote:
Original Posted By bangbhunx
teu nanaon..
itung2 latihan gan..


aduh jadi isin euy malu:
P0oL - 05/10/2012 12:11 PM
#7592

siangggggg sadayanaa
hayu ahh urang jumatan hela ____________ngacir:
rafh - 05/10/2012 02:00 PM
#7593

Wilujeng siang lur sun:

P0oL - 05/10/2012 02:08 PM
#7594

[QUOTE=rafh;757099893]Wilujeng siang lur sun:

preman.cimaung - 05/10/2012 02:09 PM
#7595

[QUOTE=rafh;757099893]Wilujeng siang lur sun:

P0oL - 05/10/2012 02:11 PM
#7596

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
no pic hoa :hoax
kasep ge ai jomblo mah percuma shutup:
____________ngacir:


ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
aslina dalem pisan euyyyyy ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

===========

sok atuh kang agus fotona ambeh teu di sebut hoax army:
rafh - 05/10/2012 02:13 PM
#7597

Quote:
Original Posted By P0oL
siang lurrrr

naha da abdi mah sa acan asup ka masjid ge geus kasep army:

pan abdi oge jadi nambahan kasepna malus

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
no pic hoa :hoax
kasep ge ai jomblo mah percuma shutup:
____________ngacir:

orang sirik yang berkata demikian p
bangbhunx - 05/10/2012 02:18 PM
#7598

Quote:
Original Posted By P0oL
siangggggg sadayanaa
hayu ahh urang jumatan hela ____________ngacir:

siang kang...
tos jumatan, tinggal muka timbel kang..\)

Quote:
Original Posted By preman.cimaung


no pic hoa :hoax
kasep ge ai jomblo mah percuma shutup:
____________ngacir:

ngakakngakak
pasihan weh foto kopeah kang P0oL


rafh - 05/10/2012 02:37 PM
#7599

Quote:
Original Posted By P0oL
ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak
aslina dalem pisan euyyyyy ngakak ngakak ngakak ngakak ngakak

===========

sok atuh kang agus fotona ambeh teu di sebut hoax army:

jiah si epul mani puas kitu seurina mads batas

Quote:
Original Posted By bangbhunx
siang kang...
tos jumatan, tinggal muka timbel kang..\)


ngakakngakak
pasihan weh foto kopeah kang P0oL

si epulmah emang siga kopeah kang shutup: ngacir:






Peace:
P0oL - 05/10/2012 02:43 PM
#7600

Quote:
Original Posted By rafh
pan abdi oge jadi nambahan kasepna malus


orang sirik yang berkata demikian p


dih dihhhhhhhhh tuturuti yeyyyyyyyyyyyyyyy p

Quote:
Original Posted By bangbhunx
siang kang...
tos jumatan, tinggal muka timbel kang..\)


ngakakngakak
pasihan weh foto kopeah kang P0oL


ngakaks ngakaks
Page 380 of 396 | ‹ First  < 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4