Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 39 of 396 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›

kesitu - 02/02/2012 12:33 PM
#761

ngaskus tinggaleun.. \(
tugas teuacan rengse.. hammers

###

pamit heula ah sadayana,
bade melakukan suatu kegiatan.. ngacir:
mochacup - 02/02/2012 12:33 PM
#762

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Sok atuh calukan ts na
Sok geura nonggeung kitu D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sok weh mangga ku akang,,
abdi mah sieun ku ts mah,, takuts
mochacup - 02/02/2012 12:34 PM
#763

Quote:
Original Posted By kesitu
ngaskus tinggaleun.. \(
tugas teuacan rengse.. hammers

###

pamit heula ah sadayana,
bade melakukan suatu kegiatan.. ngacir:


kade tong kakamar mandi,,
bisi seep sabunna,, ngacir:
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:38 PM
#764

walah katinggaleun jauh yeuh gara2 ninggalikeun budak lucu pisan
siga si afika
quarter.Back - 02/02/2012 12:42 PM
#765

Duh geus di zoom in 2 kali oge
Meni hese yeuh cap cay rek di leg leg teh mad:
Geus opat kali nga refresh yeuh
Hasil moal ayeuna yeuh mad:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 12:42 PM
#766

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Duh geus di zoom in 2 kali oge
Meni hese yeuh cap cay rek di leg leg teh mad:
Geus opat kali nga refresh yeuh
Hasil moal ayeuna yeuh mad:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


hasil kang,,
meser donat atuh,,
meh gampang,, D
quarter.Back - 02/02/2012 12:43 PM
#767

Quote:
Original Posted By kesitu
ngaskus tinggaleun.. \(
tugas teuacan rengse.. hammers

###

pamit heula ah sadayana,
bade melakukan suatu kegiatan.. ngacir:


Siap kang
Entar kesini lagi yah
Jangan kesitu melulu D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 12:45 PM
#768

Quote:
Original Posted By mochacup


sok weh mangga ku akang,,
abdi mah sieun ku ts mah,, takuts

Emang kunaon kitu ts kang
Make sieun sagala ?
Wah can apal yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:46 PM
#769

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Duh geus di zoom in 2 kali oge
Meni hese yeuh cap cay rek di leg leg teh mad:
Geus opat kali nga refresh yeuh
Hasil moal ayeuna yeuh mad:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wkwkwkw...
aduh abdimah naha nya teu aya capcayan kang bingung
mochacup - 02/02/2012 12:46 PM
#770

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Emang kunaon kitu ts kang
Make sieun sagala ?
Wah can apal yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


ts kan nu gaduh bumi,,
bilih abdi diusir kang,, takuts
CharedockSpeeD - 02/02/2012 12:47 PM
#771

Quote:
Original Posted By mochacup
ts kan nu gaduh bumi,,
bilih abdi diusir kang,, takuts

moal tenang kang \)
pan abdi klonengan MJ kang malu:
mochacup - 02/02/2012 12:51 PM
#772

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
moal tenang kang \)
pan abdi klonengan MJ kang malu:


saha MJ teh??
megi jet?? amazed:
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:02 PM
#773

Quote:
Original Posted By mochacup
saha MJ teh??
megi jet?? amazed:

MJ teh sok wej klik..
nuju kekempel pasukan berani mati heula mj na ngakaks
quarter.Back - 02/02/2012 01:06 PM
#774

Quote:
Original Posted By mochacup


hasil kang,,
meser donat atuh,,
meh gampang,, D

Teu gaduh artos na kang
Eta lamun nganjuk tiasa teu nya malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 01:08 PM
#775

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
MJ teh sok wej klik..
nuju kekempel pasukan berani mati heula mj na ngakaks

takuts
ampun ah,, ngacir:
Quote:
Original Posted By quarter.Back
Teu gaduh artos na kang
Eta lamun nganjuk tiasa teu nya malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


tiasa mang,,
asal aya nu dijaminkeun,,ngacir:
quarter.Back - 02/02/2012 01:09 PM
#776

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

wkwkwkw...
aduh abdimah naha nya teu aya capcayan kang bingung

Apanan akang mah alergi sanes
Jeung akang mah resepna kana donat sanes cap cay ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 01:10 PM
#777

Quote:
Original Posted By mochacup


ts kan nu gaduh bumi,,
bilih abdi diusir kang,, takuts

Moal ngusir lah kang
Apanan bumi enggal ieu oge
Can dibayar tah kontrakanna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 01:11 PM
#778

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Moal ngusir lah kang
Apanan bumi enggal ieu oge
Can dibayar tah kontrakanna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


bisi weh kang,,
kan jaga jaga,, o
si akang nuju naon yeuh?? wowcantik
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:11 PM
#779

Quote:
Original Posted By mochacup
takuts
ampun ah,, ngacir:


tiasa mang,,
asal aya nu dijaminkeun,,ngacir:

tenang weh kang sareng abdi mah army:
Quote:
Original Posted By quarter.Back
Apanan akang mah alergi sanes
Jeung akang mah resepna kana donat sanes cap cay ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


muhun kang apalan euy si akang mah D
quarter.Back - 02/02/2012 01:11 PM
#780

Quote:
Original Posted By mochacup

takuts
ampun ah,, ngacir:


tiasa mang,,
asal aya nu dijaminkeun,,ngacir:
cik naon tah anu di jaminkeun teh
Ku ktp tiasa teu ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 39 of 396 | ‹ First  < 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4