Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 392 of 396 | ‹ First  < 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 > 

rafh - 16/10/2012 02:41 PM
#7821

wilujeng siang sun:

atas ane sesepuh semua matabelo:
L.u.m.p - 16/10/2012 02:44 PM
#7822

Quote:
Original Posted By rafh
wilujeng siang sun:

atas ane sesepuh semua matabelo:

siang juga kang D coffee: heula kang D
rafh - 16/10/2012 02:49 PM
#7823

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
siang juga kang D coffee: heula kang D


siang oge kang beer:

punten ieu sareng akang saha nya? bingungs
sareng eta postingan ditambihan deui nya ulah irit teuing malus
minimal 2 baris kang army:
D14N47 - 16/10/2012 02:52 PM
#7824

wilujeung
siang
wargi
subang o
L.u.m.p - 16/10/2012 02:53 PM
#7825

Quote:
Original Posted By rafh
siang oge kang beer:

punten ieu sareng akang saha nya? bingungs
sareng eta postingan ditambihan deui nya ulah irit teuing malus
minimal 2 baris kang army:

abi asep rojali kang D,aduh jadi isin kieu euy malus
hampura kang,salam kenal ti abi beer:
rafh - 16/10/2012 02:58 PM
#7826

Quote:
Original Posted By D14N47
wilujeung
siang
wargi
subang o

jiah ieu postingan sepuh :nohope
maksa pisan hammer: Peace:

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
abi asep rojali kang D,aduh jadi isin kieu euy malus
hampura kang,salam kenal ti abi beer:

oh ieu kang asep nu di efbe tea D
salam wanoh atuh ti simkuring kang malus
D14N47 - 16/10/2012 03:03 PM
#7827

Quote:
Original Posted By rafh
jiah ieu postingan sepuh :nohope
maksa pisan hammer: Peace:


oh ieu kang asep nu di efbe tea D
salam wanoh atuh ti simkuring kang malus


yg penting kan ga one liner siul:

mana atuh ieu teh babadekan saya wae nu nanya think:

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
abi asep rojali kang D,aduh jadi isin kieu euy malus
hampura kang,salam kenal ti abi beer:


salam kenal oge kang o
L.u.m.p - 16/10/2012 03:04 PM
#7828

Quote:
Original Posted By rafh
jiah ieu postingan sepuh :nohope
maksa pisan hammer: Peace:


oh ieu kang asep nu di efbe tea D
salam wanoh atuh ti simkuring kang malus

malus muhun kang sami2 D
ngantosan kuis jam 3 masih lami keneh sigana nya ngakaks

Quote:
Original Posted By D14N47

salam kenal oge kang o

muhun kang sami2 beer: D
rafh - 16/10/2012 03:08 PM
#7829

Quote:
Original Posted By D14N47
yg penting kan ga one liner siul:

mana atuh ieu teh babadekan saya wae nu nanya think:


salam kenal oge kang o

can boga nu paten om malus
sok paroho deui ari ngahaja mah hammer:

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
malus muhun kang sami2 D
ngantosan kuis jam 3 masih lami keneh sigana nya ngakaks

bari ngantosan kuis sok ngalebetan heula biodata kang malus
supados ku smkuring tiasa di update ka pejwan D
Tapi minimal 10mpostingan heula p
D14N47 - 16/10/2012 03:11 PM
#7830

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
malus muhun kang sami2 D
ngantosan kuis jam 3 masih lami keneh sigana nya ngakaks


muhun kang sami2 beer: D


terang kitu abi nu mana? think:

Quote:
Original Posted By rafh
can boga nu paten om malus
sok paroho deui ari ngahaja mah hammer:


bari ngantosan kuis sok ngalebetan heula biodata kang malus
supados ku smkuring tiasa di update ka pejwan D
Tapi minimal 10mpostingan heula p


haha, googling we, saya oge hasil googling eta hammer:
lavender - 16/10/2012 03:12 PM
#7831

Quote:
Original Posted By rafh
wilujeng siang sun:

atas ane sesepuh semua matabelo:

Kuwot heula ah ka eks jungker D

Quote:
Original Posted By D14N47
wilujeung
siang
wargi
subang o

Wah aya teteh diana wowcantik:
rafh - 16/10/2012 03:14 PM
#7832

Quote:
Original Posted By D14N47
terang kitu abi nu mana? think:


haha, googling we, saya oge hasil googling eta hammer:


niat pisan etamah ngakaks

di situs naon kengingna? think:
rafh - 16/10/2012 03:19 PM
#7833

Quote:
Original Posted By lavender
Kuwot heula ah ka eks jungker D


Wah aya teteh diana wowcantik:


widiw aya pensiunan pabrik cendol matabelo:

damang kang? think:
D14N47 - 16/10/2012 03:20 PM
#7834

Quote:
Original Posted By lavender
Kuwot heula ah ka eks jungker D


Wah aya teteh diana wowcantik:


wah ieu saha nya? think:

juragan cendol kah? think:

Quote:
Original Posted By rafh
niat pisan etamah ngakaks

di situs naon kengingna? think:


bae meh rame p

naon we ah moal beja2 p

bisi bocor jawaban na ngacir:
rafh - 16/10/2012 03:25 PM
#7835

Quote:
Original Posted By D14N47
wah ieu saha nya? think:

juragan cendol kah? think:


bae meh rame p

naon we ah moal beja2 p

bisi bocor jawaban na ngacir:


enya juragan cendol etamah thumbup:

geus apal da jawabananamah malus
tinggal nunggu jam 3 doang om cool:
lavender - 16/10/2012 03:29 PM
#7836

Quote:
Original Posted By rafh
widiw aya pensiunan pabrik cendol matabelo:

damang kang? think:

Abdi sanes pangsiunan kang tapi korban phk gara2 pabrik cendol na bangkrut D
Alhamdulillah damang ?

Ceuk beja cenah akang geus married ?
Syukur atuh kang ayeunamah tos teu ngajomlo wae nya jeung tos eureun deuih nya ka celeng teh o

Quote:
Original Posted By D14N47
wah ieu saha nya? think:

juragan cendol kah? think:



bae meh rame p

naon we ah moal beja2 p

bisi bocor jawaban na ngacir:

Aya oge juragan donat di subang mah D
rafh - 16/10/2012 03:34 PM
#7837

Quote:
Original Posted By lavender
Abdi sanes pangsiunan kang tapi korban phk gara2 pabrik cendol na bangkrut D
Alhamdulillah damang ?

Ceuk beja cenah akang geus married ?
Syukur atuh kang ayeunamah tos teu ngajomlo wae nya jeung tos eureun deuih nya ka celeng teh o


Aya oge juragan donat di subang mah D


bangkrut gara2 pindah ka beta nya kang hammer:

masih keneh jomblo abdimah kang malus
tapi alhamdulilah tara ka celeng metal:
aonk21 - 16/10/2012 03:48 PM
#7838

Quote:
Original Posted By lavender
Abdi sanes pangsiunan kang tapi korban phk gara2 pabrik cendol na bangkrut D
Alhamdulillah damang ?

Ceuk beja cenah akang geus married ?
Syukur atuh kang ayeunamah tos teu ngajomlo wae nya jeung tos eureun deuih nya ka celeng teh o


Aya oge juragan donat di subang mah D


waduh aya sepuh euy D
damang kang??
L.u.m.p - 16/10/2012 03:54 PM
#7839

Quote:
Original Posted By rafh
can boga nu paten om malus
sok paroho deui ari ngahaja mah hammer:


bari ngantosan kuis sok ngalebetan heula biodata kang malus
supados ku smkuring tiasa di update ka pejwan D
Tapi minimal 10mpostingan heula p

ngakaks perasaan mah saya teh atos ngasupkeun biodata ngakaks
woke deh kang ieu bio na

Quote:
Nama : Asep Rojali
Tempat asal : Pamanukan - Bandung
YM/FB : ave_up / http://www.facebook.com/aseprjl
Email : [email]aseprojali@gmail.com[/email]
aonk21 - 16/10/2012 03:57 PM
#7840

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
ngakaks perasaan mah saya teh atos ngasupkeun biodata ngakaks
woke deh kang ieu bio na

Nama : Asep Rojali
Tempat asal : Pamanukan - Bandung
YM/FB : ave_up / http://www.facebook.com/aseprjl
Email : [EMAIL=aseprojali@gmail.com]aseprojali@gmail.com[/EMAIL]


wah aya penghuni baru nyak
sok atuh sing betah nya mang D
Page 392 of 396 | ‹ First  < 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 > 
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4