Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 393 of 396 | ‹ First  < 388 389 390 391 392 393 394 395 396 > 

rafh - 16/10/2012 04:03 PM
#7841

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
ngakaks perasaan mah saya teh atos ngasupkeun biodata ngakaks
woke deh kang ieu bio na

Nama : Asep Rojali
Tempat asal : Pamanukan - Bandung
YM/FB : ave_up / http://www.facebook.com/aseprjl
Email : [EMAIL=aseprojali@gmail.com]aseprojali@gmail.com[/EMAIL]


ok kang thumbup:

update done shakehand2
L.u.m.p - 16/10/2012 04:03 PM
#7842

Quote:
Original Posted By rafh
ok kang thumbup:

update done shakehand2


nuhun kang shakehand2


Quote:
Original Posted By aonk21
wah aya penghuni baru nyak
sok atuh sing betah nya mang D

salam kenal kang beer:
amien amien D ,tong d ospek nya kang da sanes maba ngakaks
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 04:08 PM
#7843

Quote:
Original Posted By rafh
bangkrut gara2 pindah ka beta nya kang hammer:

masih keneh jomblo abdimah kang malus
tapi alhamdulilah tara ka celeng metal:

Teu aya hubunganna jeung beta
Bangkrut we pabrikna teu bisa mayar pagawe malus
Wah beja teh salah atuh nya D
Sok atuh sing geura ngadukeun panglawangan papang tur halal jeung jadi ibadah o


Quote:
Original Posted By aonk21
waduh aya sepuh euy D
damang kang??

Wah aya juragan bot yeuh D
Alhamdulillah sae kang o
rafh - 16/10/2012 04:11 PM
#7844

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
nuhun kang shakehand2



salam kenal kang beer:
amien amien D ,tong d ospek nya kang da sanes maba ngakaks

sami2 kang malus
sok ah urang ramekeun kang D

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Teu aya hubunganna jeung beta
Bangkrut we pabrikna teu bisa mayar pagawe malus
Wah beja teh salah atuh nya D
Sok atuh sing geura ngadukeun panglawangan papang tur halal jeung jadi ibadah o



Wah aya juragan bot yeuh D
Alhamdulillah sae kang o

mesin mesin nu enggal weh atuh kang thumbup:

tos karunghal ku rayi kang \(\(

suganteh ID ieu tos lepas matabelo:
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 04:16 PM
#7845

Quote:
Original Posted By rafh
sami2 kang malus
sok ah urang ramekeun kang D


mesin mesin nu enggal weh atuh kang thumbup:

tos karunghal ku rayi kang \(\(

suganteh ID ieu tos lepas matabelo:

Tos leupas
Ngan ditalian deui D
TIC.TAC.TOE - 16/10/2012 04:17 PM
#7846

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
nuhun kang shakehand2



salam kenal kang beer:
amien amien D ,tong d ospek nya kang da sanes maba ngakaks

Kuwot heula ah
Ka senior abdi malus
rafh - 16/10/2012 04:20 PM
#7847

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Tos leupas
Ngan ditalian deui D


naha tiasa geuningan? think:

meureun maharna janten langkung ageung kang matabelo:
L.u.m.p - 16/10/2012 04:21 PM
#7848

Quote:
Original Posted By rafh
sami2 kang malus
sok ah urang ramekeun kang D

siap kang D
hayu ramekeun kang,rek nyerang nu mana heula kang ngakaks

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Kuwot heula ah
Ka senior abdi malus

hormat sesepuh,salam kenal kang D
rafh - 16/10/2012 04:27 PM
#7849

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
siap kang D
hayu ramekeun kang,rek nyerang nu mana heula kang ngakaks


hormat sesepuh,salam kenal kang D


engkin weh kaping 28 urang nyerang RM Mang Nana kang hammer:

sakantenan ngabagikeun kaos D
P0oL - 16/10/2012 04:59 PM
#7850

Quote:
Original Posted By lavender
Wah berang oge gawe nya ?
Gawe naon kang ? Piraku werang mah nya, hareudang atuh nya D Peace:


wkwk nya enya atuh kang hareudang
komo di daerah deket pantai kitu mah ngakaks

============================

ditinggalkeun kulem maruncul euy matabelo:
D14N47 - 16/10/2012 05:21 PM
#7851

Quote:
Original Posted By rafh
enya juragan cendol etamah thumbup:

geus apal da jawabananamah malus
tinggal nunggu jam 3 doang om cool:


ngakaks: pantesan

eh suganteh acan apal malus

Quote:
Original Posted By lavender
Abdi sanes pangsiunan kang tapi korban phk gara2 pabrik cendol na bangkrut D
Alhamdulillah damang ?

Ceuk beja cenah akang geus married ?
Syukur atuh kang ayeunamah tos teu ngajomlo wae nya jeung tos eureun deuih nya ka celeng teh o


Aya oge juragan donat di subang mah D


enya eta-eta keneh lah p

Quote:
Original Posted By P0oL
wkwk nya enya atuh kang hareudang
komo di daerah deket pantai kitu mah ngakaks

============================

ditinggalkeun kulem maruncul euy matabelo:


pas gugah tos sepi deui nya? ngakaks:
P0oL - 16/10/2012 05:24 PM
#7852

Quote:
Original Posted By D14N47
ngakaks: pantesan

eh suganteh acan apal malus


enya eta-eta keneh lah p


pas gugah tos sepi deui nya? ngakaks:


tah muhun kang
eta pisannnnnnn
teganya teganya ngakaks
aonk21 - 16/10/2012 08:40 PM
#7853

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Teu aya hubunganna jeung beta
Bangkrut we pabrikna teu bisa mayar pagawe malus
Wah beja teh salah atuh nya D
Sok atuh sing geura ngadukeun panglawangan papang tur halal jeung jadi ibadah o



Wah aya juragan bot yeuh D
Alhamdulillah sae kang o


bade ngejang deui kang??
syukur atuh ari kitu mah kang..he
bangbhunx - 17/10/2012 12:12 PM
#7854

[quote by : kaskus quote apps]

Quote:
Original Posted By rafh
wilujeng siang sun:

atas ane sesepuh semua matabelo:


Quote:
Original Posted By L.u.m.p
siang juga kang D coffee: heula kang D


Quote:
Original Posted By rafh
siang oge kang beer:

punten ieu sareng akang saha nya? bingungs
sareng eta postingan ditambihan deui nya ulah irit teuing malus
minimal 2 baris kang army:


Quote:
Original Posted By D14N47
wilujeung
siang
wargi
subang o


Quote:
Original Posted By L.u.m.p
abi asep rojali kang D,aduh jadi isin kieu euy malus
hampura kang,salam kenal ti abi beer:


Quote:
Original Posted By rafh
jiah ieu postingan sepuh :nohope
maksa pisan hammer: Peace:


oh ieu kang asep nu di efbe tea D
salam wanoh atuh ti simkuring kang malus


Quote:
Original Posted By D14N47
yg penting kan ga one liner siul:

mana atuh ieu teh babadekan saya wae nu nanya think:



salam kenal oge kang o


Quote:
Original Posted By L.u.m.p
malus muhun kang sami2 D
ngantosan kuis jam 3 masih lami keneh sigana nya ngakaks


muhun kang sami2 beer: D


Quote:
Original Posted By rafh
can boga nu paten om malus
sok paroho deui ari ngahaja mah hammer:


bari ngantosan kuis sok ngalebetan heula biodata kang malus
supados ku smkuring tiasa di update ka pejwan D
Tapi minimal 10mpostingan heula p


Quote:
Original Posted By D14N47
terang kitu abi nu mana? think:



haha, googling we, saya oge hasil googling eta hammer:


Quote:
Original Posted By lavender
Kuwot heula ah ka eks jungker D


Wah aya teteh diana wowcantik:


Quote:
Original Posted By rafh
niat pisan etamah ngakaks

di situs naon kengingna? think:


Quote:
Original Posted By rafh
widiw aya pensiunan pabrik cendol matabelo:

damang kang? think:


Quote:
Original Posted By D14N47
wah ieu saha nya? think:

juragan cendol kah? think:



bae meh rame p

naon we ah moal beja2 p

bisi bocor jawaban na ngacir:


Quote:
Original Posted By rafh
enya juragan cendol etamah thumbup:

geus apal da jawabananamah malus
tinggal nunggu jam 3 doang om cool:


Quote:
Original Posted By lavender
Abdi sanes pangsiunan kang tapi korban phk gara2 pabrik cendol na bangkrut D
Alhamdulillah damang ?

Ceuk beja cenah akang geus married ?
Syukur atuh kang ayeunamah tos teu ngajomlo wae nya jeung tos eureun deuih nya ka celeng teh o


Aya oge juragan donat di subang mah D


Quote:
Original Posted By rafh
bangkrut gara2 pindah ka beta nya kang hammer:

masih keneh jomblo abdimah kang malus
tapi alhamdulilah tara ka celeng metal:


Quote:
Original Posted By aonk21
waduh aya sepuh euy D
damang kang??


Quote:
Original Posted By L.u.m.p
ngakaks perasaan mah saya teh atos ngasupkeun biodata ngakaks
woke deh kang ieu bio na


Quote:
Original Posted By aonk21
wah aya penghuni baru nyak
sok atuh sing betah nya mang D


Wilujeung siang kasadayana...
shakehand kanggo sepuh.. D14N47, lavender,
rafh - 17/10/2012 12:19 PM
#7855

Quote:
Original Posted By bangbhunx
[quote by : kaskus quote apps]





















Wilujeung siang kasadayana...
shakehand kanggo sepuh.. D14N47, lavender,


wilujeng siang kang D

tangerang pasti panas nya kang? think:
FreeMoney - 17/10/2012 01:35 PM
#7856

Quote:
Original Posted By L.u.m.p
nuhun kang shakehand2



salam kenal kang beer:
amien amien D ,tong d ospek nya kang da sanes maba ngakaks


Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
Teu aya hubunganna jeung beta
Bangkrut we pabrikna teu bisa mayar pagawe malus
Wah beja teh salah atuh nya D
Sok atuh sing geura ngadukeun panglawangan papang tur halal jeung jadi ibadah o



Wah aya juragan bot yeuh D
Alhamdulillah sae kang o


Quote:
Original Posted By P0oL
wkwk nya enya atuh kang hareudang
komo di daerah deket pantai kitu mah ngakaks

============================

ditinggalkeun kulem maruncul euy matabelo:


Quote:
Original Posted By D14N47
ngakaks: pantesan

eh suganteh acan apal malus



enya eta-eta keneh lah p



pas gugah tos sepi deui nya? ngakaks:


Quote:
Original Posted By aonk21
bade ngejang deui kang??
syukur atuh ari kitu mah kang..he


Quote:
Original Posted By bangbhunx
[quote by : kaskus quote apps]









































Wilujeung siang kasadayana...
shakehand kanggo sepuh.. D14N47, lavender,


kuot H.O.M.O

Quote:
Original Posted By rafh
ok kang thumbup:

update done shakehand2


kuot G.E.R.M.O

kabur..................... :travel
FreeMoney - 17/10/2012 01:38 PM
#7857

Quote:
Original Posted By lavender
Wah berang oge gawe nya ?
Gawe naon kang ? Piraku werang mah nya, hareudang atuh nya D Peace:


woy... naon eta nu dibold mad:

nosaranosaranosara
atramd - 17/10/2012 02:20 PM
#7858

Assalamu'alaikum Wr.Wb.
nepangkeun ah ka sadayana warga didieu ti nubie shakehand
salim sungkem heula ka TSna didieu -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
bilih ku ma onam takuts
nembean abdi ameng kadieu yeuh \)b
mamanawian di tampi kitu oge ku TSna boh ku wargana malus

Nama : Ramdhan Purnama Sugih Mukti Gemah Ripah Loh Djenawi Asah Asih Asuh Repeh Rapih
Reg. Asal : K.R.C
YM/FB : efbeh
Email : hapunten teu gaduh email
rafh - 17/10/2012 02:20 PM
#7859

Quote:
Original Posted By FreeMoney
kuot H.O.M.O


kuot G.E.R.M.O

kabur..................... :travel


germo mad: batas

pan didinya nu sok ngagermoan di celeng ;)

ceuk juragan tauco abdimah malus

Quote:
Original Posted By atramd
Assalamu'alaikum Wr.Wb.
nepangkeun ah ka sadayana warga didieu ti nubie shakehand
salim sungkem heula ka TSna didieu -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
bilih ku ma onam takuts
nembean abdi ameng kadieu yeuh \)bs
mamanawian di tampi kitu oge ku TSna boh ku wargana malus

Nama : Ramdhan Purnama Sugih Mukti Gemah Ripah Loh Djenawi Asah Asih Asuh Repeh Rapih
Reg. Asal : K.R.C
YM/FB : efbeh
Email : hapunten teu gaduh email


wilujeng sumping kang TS KRC kiss

mangga kalebet, angge we senalnamah kang malus
atramd - 17/10/2012 02:27 PM
#7860

Quote:
Original Posted By rafh
germo mad: batas

pan didinya nu sok ngagermoan di celeng ;)

ceuk juragan tauco abdimah malus



wilujeng sumping kang TS KRC kiss

mangga kalebet, angge we senalnamah kang malus

duh kalintang bingahna yeuh tos di angken ku TSna o
hapunten kang teu nanaon abdi ngiring calik didieu?? linux2:
Page 393 of 396 | ‹ First  < 388 389 390 391 392 393 394 395 396 > 
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4