Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 394 of 396 | ‹ First  < 389 390 391 392 393 394 395 396 > 

rafh - 17/10/2012 02:33 PM
#7861

Quote:
Original Posted By atramd
duh kalintang bingahna yeuh tos di angken ku TSna o
hapunten kang teu nanaon abdi ngiring calik didieu?? linux2:


atoh nu aya abdimah kang D

ngan punten weh bilih kirang susuguhna malus
atramd - 17/10/2012 02:36 PM
#7862

Quote:
Original Posted By rafh
atoh nu aya abdimah kang D

ngan punten weh bilih kirang susuguhna malus

ah wios kang teu kedah disuguhan padahalmah \)b
da abdi mah tara barang emam kang malus
bangbhunx - 17/10/2012 02:38 PM
#7863

Quote:
Original Posted By rafh
wilujeng siang kang D

tangerang pasti panas nya kang? think:


Quote:
Original Posted By FreeMoney
woy... naon eta nu dibold mad:

nosaranosaranosara

non kang free ari anu di bold teh..
basa kaler nya kang?

Quote:
Original Posted By atramd
Assalamu'alaikum Wr.Wb.
nepangkeun ah ka sadayana warga didieu ti nubie shakehand
salim sungkem heula ka TSna didieu -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
bilih ku ma onam takuts
nembean abdi ameng kadieu yeuh \)b
mamanawian di tampi kitu oge ku TSna boh ku wargana malus

Nama : Ramdhan Purnama Sugih Mukti Gemah Ripah Loh Djenawi Asah Asih Asuh Repeh Rapih
Reg. Asal : K.R.C
YM/FB : efbeh
Email : hapunten teu gaduh email

Walaikumsalam wr.wb. kang..
eta nami mani sae kitu kangthumbup:

Quote:
Original Posted By atramd
duh kalintang bingahna yeuh tos di angken ku TSna o
hapunten kang teu nanaon abdi ngiring calik didieu?? linux2:

mangga kang..
kumaha daramang di KRC

Quote:
Original Posted By rafh
atoh nu aya abdimah kang D
ngan punten weh bilih kirang susuguhna malus

wah jadi hoyong disuguhan
ku kang TS ngakaks

Quote:
Original Posted By atramd
ah wios kang teu kedah disuguhan padahalmah \)b
da abdi mah tara barang emam kang malus

bageur kang TS mah kang..
sok sagala disuguhkeun geura..
rafh - 17/10/2012 02:43 PM
#7864

Quote:
Original Posted By atramd
ah wios kang teu kedah disuguhan padahalmah \)bs
da abdi mah tara barang emam kang malus

abdi oge sami kang malus
tara emam barang komo barangkalmah ngakaks

Quote:
Original Posted By bangbhunx
non kang free ari anu di bold teh..
basa kaler nya kang?


Walaikumsalam wr.wb. kang..
eta nami mani sae kitu kangthumbup:


mangga kang..
kumaha daramang di KRC

sanes bahasa kaler etamah kang p
tapi titik-titik beurang shutup:
atramd - 17/10/2012 02:43 PM
#7865

Quote:
Original Posted By bangbhunx
non kang free ari anu di bold teh..
basa kaler nya kang?


Walaikumsalam wr.wb. kang..
eta nami mani sae kitu kangthumbup:


mangga kang..
kumaha daramang di KRC

ah sae kumaha kang amazed:
raraosan asa biasa we kang malus
hatur nuhun kang tos nyambut pribados yeuh \)b
-
alhamdulillah kang aya dina ginanjar kawilujengan warga2 KRC
atramd - 17/10/2012 02:45 PM
#7866

Quote:
Original Posted By rafh
abdi oge sami kang malus
tara emam barang komo barangkalmah ngakaks


sanes bahasa kaler etamah kang p
tapi titik-titik beurang shutup:

hahaha bisa wungkul si akang eta ngakaks
duh hapunten kang post nu abdi bilih ngajajar
tadi bade ngantosan akang lami Peace:
bangbhunx - 17/10/2012 02:47 PM
#7867

Quote:
Original Posted By rafh
atoh nu aya abdimah kang D

ngan punten weh bilih kirang susuguhna malus


Quote:
Original Posted By atramd
ah wios kang teu kedah disuguhan padahalmah \)b
da abdi mah tara barang emam kang malus


Quote:
Original Posted By rafh
abdi oge sami kang malus
tara emam barang komo barangkalmah ngakaks


sanes bahasa kaler etamah kang p
tapi titik-titik beurang shutup:

gusti...matabelo:
punteh atuh ah..malus

Quote:
Original Posted By atramd
ah sae kumaha kang amazed:
raraosan asa biasa we kang malus
hatur nuhun kang tos nyambut pribados yeuh \)b
-
alhamdulillah kang aya dina ginanjar kawilujengan warga2 KRC

sami-sami kang..
hatur nuhun atuh ari sae mah..
rafh - 17/10/2012 02:47 PM
#7868

Quote:
Original Posted By atramd
hahaha bisa wungkul si akang eta ngakaks
duh hapunten kang post nu abdi bilih ngajajar
tadi bade ngantosan akang lami Peace:


teu sawios - wios sakalimah kang D
asal ulah mindo weh nya ;)

Quote:
Original Posted By bangbhunx
gusti...matabelo:
punteh atuh ah..malus


sami-sami kang..
hatur nuhun atuh ari sae mah..


ari teu terangmah di maklum kang Yb
kitu geuning obrolan kolotmah ngacir: Peace:
atramd - 17/10/2012 02:52 PM
#7869

Quote:
Original Posted By bangbhunx
gusti...matabelo:
punteh atuh ah..malus


sami-sami kang..
hatur nuhun atuh ari sae mah..

sami-sami kang hehehe o
tapi duka ketang kang duka sarehat sadayana duka henteu bingungs
soalna da tarebih bumina kang, janten teu terang ka ayaanna ngakaks

Quote:
Original Posted By rafh
teu sawios - wios sakalimah kang D
asal ulah mindo weh nya ;)



ari teu terangmah di maklum kang Yb
kitu geuning obrolan kolotmah ngacir: Peace:

mindo?? think:
mindo naon sih kang?? amazed:
rafh - 17/10/2012 02:55 PM
#7870

Quote:
Original Posted By atramd
sami-sami kang hehehe o
tapi duka ketang kang duka sarehat sadayana duka henteu bingungs
soalna da tarebih bumina kang, janten teu terang ka ayaanna ngakaks


mindo?? think:
mindo naon sih kang?? amazed:


teu apal mindo? malus

mindo teh ngadua kalian kang D
pan di subangmah aya istilah beger mindo D
bangbhunx - 17/10/2012 02:55 PM
#7871

Quote:
Original Posted By atramd
sami-sami kang hehehe o
tapi duka ketang kang duka sarehat sadayana duka henteu bingungs
soalna da tarebih bumina kang, janten teu terang ka ayaanna ngakaks


mindo?? think:
mindo naon sih kang?? amazed:

mindo teh upami teu lepat mah deui kang
janteun ntong ngaduakalian..panginteun kitu [CMIIW]
tah kapiehulaan deui wakil ku TS..D
atramd - 17/10/2012 02:59 PM
#7872

Quote:
Original Posted By rafh
teu apal mindo? malus

mindo teh ngadua kalian kang D
pan di subangmah aya istilah beger mindo D

wah eta bahasa buhun tah matabelo:
teu apal abdi mah kang malus
ma'lum lah murangkalih kamari sore malus

Quote:
Original Posted By bangbhunx
mindo teh upami teu lepat mah deui kang
janteun ntong ngaduakalian..panginteun kitu [CMIIW]

enya kang kitu D
meni sami waleranna sareng kang TS Peace:
moal klon kang TS keneh ieuteh kitu Peace:
bangbhunx - 17/10/2012 03:05 PM
#7873

Quote:
Original Posted By atramd
wah eta bahasa buhun tah matabelo:
teu apal abdi mah kang malus
ma'lum lah murangkalih kamari sore malus


enya kang kitu D
meni sami waleranna sareng kang TS Peace:
moal klon kang TS keneh ieuteh kitu Peace:

sanes abdimah kang...
abdi mah disubang na ge di gunung..
ari kang TS mah di kota.

tah abdi tadi nembe ngalebetan buku tamu kang...
manawi aya waktos hoyong silaturahmi ka KRC
rafh - 17/10/2012 03:08 PM
#7874

Quote:
Original Posted By atramd
wah eta bahasa buhun tah matabelo:
teu apal abdi mah kang malus
ma'lum lah murangkalih kamari sore malus


enya kang kitu D
meni sami waleranna sareng kang TS Peace:
moal klon kang TS keneh ieuteh kitu Peace:

bahasa subang siganamah kang ngakaks

Quote:
Original Posted By bangbhunx
sanes abdimah kang...
abdi mah disubang na ge di gunung..
ari kang TS mah di kota.

tah abdi tadi nembe ngalebetan buku tamu kang...
manawi aya waktos hoyong silaturahmi ka KRC

saur saha dikota? p
abdi oge di pasisian kang hammer:
ka kota subangna oge 15km :mewek
atramd - 17/10/2012 03:11 PM
#7875

Quote:
Original Posted By bangbhunx
sanes abdimah kang...
abdi mah disubang na ge di gunung..
ari kang TS mah di kota.

tah abdi tadi nembe ngalebetan buku tamu kang...
manawi aya waktos hoyong silaturahmi ka KRC

oh kitu nya o
hapunten kang abdimah mung nebak wungkul malus
ma'lum tara amengan kadieu pan kang janten kirang uninga
mana nu asli mana nu palsu hehehe Peace:
muhun mangga kang kin urang tingal nya spread sheetna
urang lebetkeun ka daftar list D
tapi ngkin we nya kang, soalna abdi moal waka uih ka bumi ah ayeunamah
di bumina nuju iris, ayeunamah bade amengan heula we didieu D
atramd - 17/10/2012 03:15 PM
#7876

Quote:
Original Posted By rafh
bahasa subang siganamah kang ngakaks


saur saha dikota? p
abdi oge di pasisian kang hammer:
ka kota subangna oge 15km :mewek

tapi di Cianjur oge pernah sih nguping kang nu namina mindo teh
mung teu apal naon eta hartosna bingungs
rafh - 17/10/2012 03:21 PM
#7877

Quote:
Original Posted By atramd
tapi di Cianjur oge pernah sih nguping kang nu namina mindo teh
mung teu apal naon eta hartosna bingungs


tah ieu si akang mindo yeuh capedes

ramekeun deui KRC atuh kang D
sesepuhna ajakan deui posting D
atramd - 17/10/2012 03:37 PM
#7878

Quote:
Original Posted By rafh
tah ieu si akang mindo yeuh capedes

ramekeun deui KRC atuh kang D
abdimah sono KRC kapungkur basa jaman kang omen, kang ichsan genit:

nyeta kang pan ngepostna hoyong enggal malus
ramekeun kumaha atuda kang bingungs
tos baroseneun jigana kang D
-
ke ah kang dikantun heula nya
aya kaperyogian yeuh D
insya Allah kin ameng deui kadieu ah D
muhun kitu ah kang abdi uih heula_______________ mangga kang ngacir:
rafh - 17/10/2012 03:43 PM
#7879

Quote:
Original Posted By atramd
nyeta kang pan ngepostna hoyong enggal malus
ramekeun kumaha atuda kang bingungs
tos baroseneun jigana kang D
-
ke ah kang dikantun heula nya
aya kaperyogian yeuh D
insya Allah kin ameng deui kadieu ah D
muhun kitu ah kang abdi uih heula_______________ mangga kang ngacir:


mangga kang D

diantos weh pami bade amengan deuimah malus
bangbhunx - 17/10/2012 03:47 PM
#7880

Quote:
Original Posted By atramd
oh kitu nya o
hapunten kang abdimah mung nebak wungkul malus
ma'lum tara amengan kadieu pan kang janten kirang uninga
mana nu asli mana nu palsu hehehe Peace:
muhun mangga kang kin urang tingal nya spread sheetna
urang lebetkeun ka daftar list D
tapi ngkin we nya kang, soalna abdi moal waka uih ka bumi ah ayeunamah
di bumina nuju iris, ayeunamah bade amengan heula we didieu D

nuhun kang...

muhun mangga kang..cing betah weh meh rame.

Quote:
Original Posted By atramd
tapi di Cianjur oge pernah sih nguping kang nu namina mindo teh
mung teu apal naon eta hartosna bingungs


Quote:
Original Posted By rafh
tah ieu si akang mindo yeuh capedes

ramekeun deui KRC atuh kang D
sesepuhna ajakan deui posting D


Quote:
Original Posted By atramd
nyeta kang pan ngepostna hoyong enggal malus
ramekeun kumaha atuda kang bingungs
tos baroseneun jigana kang D
-
ke ah kang dikantun heula nya
aya kaperyogian yeuh D
insya Allah kin ameng deui kadieu ah D
muhun kitu ah kang abdi uih heula_______________ mangga kang ngacir:

muhun mangga kang..
diantos deui di subang
Page 394 of 396 | ‹ First  < 389 390 391 392 393 394 395 396 > 
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4