Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 395 of 396 | ‹ First  < 390 391 392 393 394 395 396 > 

FreeMoney - 17/10/2012 10:08 PM
#7881

yes pertamaxxx... dimalam hari :request

kabur maning :travel
aonk21 - 17/10/2012 11:59 PM
#7882

Quote:
Original Posted By FreeMoney
yes pertamaxxx... dimalam hari :request

kabur maning :travel


hahha,...
kamana deui atuh kang ah p
bangbhunx - 18/10/2012 10:26 AM
#7883

Quote:
Original Posted By FreeMoney
yes pertamaxxx... dimalam hari :request

kabur maning :travel


Quote:
Original Posted By aonk21
hahha,...
kamana deui atuh kang ah p


Pertamax di siang hari....
kamarana yeuh..?
TIC.TAC.TOE - 18/10/2012 10:35 AM
#7884

Quote:
Original Posted By rafh
naha tiasa geuningan? think:

meureun maharna janten langkung ageung kang matabelo:

siga rek kawin wae make mahar, tinggal reset we dina email D

Quote:
Original Posted By aonk21
bade ngejang deui kang??
syukur atuh ari kitu mah kang..he

Moal ngejunk ah cape
Lamun nga bot mah sigana hayu ngakak

Quote:
Original Posted By FreeMoney
kuot H.O.M.O



kuot G.E.R.M.O

kabur..................... :travel

wah ka daftar jadi homo D

Quote:
Original Posted By FreeMoney
woy... naon eta nu dibold mad:

nosaranosaranosara

DONAT heula
Ke di bejaan ngakak
rafh - 18/10/2012 11:23 AM
#7885

Quote:
Original Posted By bangbhunx
Pertamax di siang hari....
kamarana yeuh..?

hadir kang :request

Quote:
Original Posted By TIC.TAC.TOE
siga rek kawin wae make mahar, tinggal reset we dina email D


Moal ngejunk ah cape
Lamun nga bot mah sigana hayu ngakak


wah ka daftar jadi homo D


DONAT heula
Ke di bejaan ngakak

atuh etamah dipaling tea kang ngakaks
Alkohol% - 18/10/2012 11:26 AM
#7886

Quote:
Original Posted By FreeMoney
yes pertamaxxx... dimalam hari :request

kabur maning :travel

Doooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt

maniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggggggggggggggggggggggggggggggggg

nganjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk lah D
rafh - 18/10/2012 11:28 AM
#7887

Quote:
Original Posted By Alkohol%
Doooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt tttttttttt

maniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinggggggggggggggggg ggggggggggggggggg

nganjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk lah D


naha kudu ka juragan donat?

pan gaduh kaspay nyalira lin akang oge? think:
lavender - 18/10/2012 11:33 AM
#7888

Quote:
Original Posted By rafh
naha kudu ka juragan donat?

pan gaduh kaspay nyalira lin akang oge? think:

hai TS cendols
cenah jadi germo ayeuna
tuh aya di luhur D Peace:
rafh - 18/10/2012 11:44 AM
#7889

Quote:
Original Posted By lavender
hai TS cendols
cenah jadi germo ayeuna
tuh aya di luhur D Peace:


etamah pagawean juragan donat kang hammer:

rajin deui yeuh si akang matabelo:
identik - 18/10/2012 11:52 AM
#7890

Quote:
Original Posted By rafh
etamah pagawean juragan donat kang hammer:

rajin deui yeuh si akang matabelo:

rajin naon kang think:

sabaris deui ah sieun ku TS takuts:
rafh - 18/10/2012 12:11 PM
#7891

Quote:
Original Posted By identik
rajin naon kang think:

sabaris deui ah sieun ku TS takuts:


rajin posting deui kang D

nyuhunkeun ID kolot atuh kang genit:
bangbhunx - 18/10/2012 12:14 PM
#7892
entedcvi john
Quote:
Original Posted By rafh
hadir kang :request


atuh etamah dipaling tea kang ngakaks


Quote:
Original Posted By Alkohol%
Doooooonnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttt

maniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingggggggggggggggggggggggggggggggggg

nganjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkk lah D


Quote:
Original Posted By rafh
naha kudu ka juragan donat?

pan gaduh kaspay nyalira lin akang oge? think:


Quote:
Original Posted By lavender
hai TS cendols
cenah jadi germo ayeuna
tuh aya di luhur D Peace:


Quote:
Original Posted By rafh
etamah pagawean juragan donat kang hammer:

rajin deui yeuh si akang matabelo:


Quote:
Original Posted By identik
rajin naon kang think:

sabaris deui ah sieun ku TS takuts:

wah rame yeuh siang2..
shakehand kang identik, Alkohol%, lavender
hahihuheho - 18/10/2012 12:40 PM
#7893

Quote:
Original Posted By rafh
rajin posting deui kang D

nyuhunkeun ID kolot atuh kang genit:

promosi apanan ieu mah
hahahahihihihuhuhuhehehehohoho ngakak
Quote:
Original Posted By bangbhunx
wah rame yeuh siang2..
shakehand kang identik, Alkohol%, lavender

salam heula ka senior subang hi: shakehand
bangbhunx - 18/10/2012 12:52 PM
#7894

Quote:
Original Posted By hahihuheho
promosi apanan ieu mah
hahahahihihihuhuhuhehehehohoho ngakak

salam heula ka senior subang hi: shakehand

shakehand sami2 puh..
mangga cing raos ngobrol.
rafh - 18/10/2012 01:01 PM
#7895

Quote:
Original Posted By bangbhunx
wah rame yeuh siang2..
shakehand kang identik, Alkohol%, lavender

etamah hiji2 keneh jalmina kang ngakaks

Quote:
Original Posted By hahihuheho
promosi apanan ieu mah
hahahahihihihuhuhuhehehehohoho ngakak

salam heula ka senior subang hi: shakehand

promosi wae D
emang teu laku2 kitu kang? think:
bangbhunx - 18/10/2012 01:42 PM
#7896

Quote:
Original Posted By rafh
etamah hiji2 keneh jalmina kang ngakaks


promosi wae D
emang teu laku2 kitu kang? think:


owh kitu...
hebatlah....hoyong uy..id puh na
P0oL - 18/10/2012 01:52 PM
#7897

siang subang
gimana nih kabar kabarnya
1 hari ga ngenet rasanya kek setaun hammers
bangbhunx - 18/10/2012 01:55 PM
#7898

Quote:
Original Posted By P0oL
siang subang
gimana nih kabar kabarnya
1 hari ga ngenet rasanya kek setaun hammers

baek kang epul..
na kunaon kang..?
rafh - 18/10/2012 02:54 PM
#7899

Quote:
Original Posted By bangbhunx
owh kitu...
hebatlah....hoyong uy..id puh na

abdi oge hoyong puguh kang malus
akangmah ngartos kanu IT nga hack ID batur weh atuh ngakaks

Quote:
Original Posted By P0oL
siang subang
gimana nih kabar kabarnya
1 hari ga ngenet rasanya kek setaun hammers

matakan meuli deui modemna atuh p
bangbhunx - 18/10/2012 04:02 PM
#7900

Quote:
Original Posted By rafh
abdi oge hoyong puguh kang malus
akangmah ngartos kanu IT nga hack ID batur weh atuh ngakaks


matakan meuli deui modemna atuh p

boro2 sami teu tiasa.
--
tah mang epul,kudu meser duei modem cenahngakaks
Page 395 of 396 | ‹ First  < 390 391 392 393 394 395 396 > 
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4