Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 40 of 396 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›

mochacup - 02/02/2012 01:12 PM
#781

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
tenang weh kang sareng abdi mah army:

muhun kang apalan euy si akang mah D


wah??
kade ah,,
tenang tenang menghanyutkan,, ngacir:
quarter.Back - 02/02/2012 01:13 PM
#782

Quote:
Original Posted By mochacup


bisi weh kang,,
kan jaga jaga,, o
si akang nuju naon yeuh?? wowcantik

Anu kedah jaga2 mah
Ayeuna payung kang, pan usum hujan D
Nembe beres emam jeung karedok kang o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:15 PM
#783

Quote:
Original Posted By mochacup
wah??
kade ah,,
tenang tenang menghanyutkan,, ngacir:

hahaha..
santai weh kawas dipantai cool:
mochacup - 02/02/2012 01:16 PM
#784

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Anu kedah jaga2 mah
Ayeuna payung kang, pan usum hujan D
Nembe beres emam jeung karedok kang o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

karedok nu ieu sanes??
v
v
v

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..
santai weh kawas dipantai cool:


ah bohong ah,, takuts
quarter.Back - 02/02/2012 01:16 PM
#785

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

tenang weh kang sareng abdi mah army:


muhun kang apalan euy si akang mah D

Apal atuh kang
Apanan ampir satahun
Babarengan ngejunks jeung akang teh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:17 PM
#786

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Apal atuh kang
Apanan ampir satahun
Babarengan ngejunks jeung akang teh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wah muhun kitu kang??
asa teu karaon nya kang bingung:
quarter.Back - 02/02/2012 01:18 PM
#787

Quote:
Original Posted By mochacup

karedok nu ieu sanes??
v
v
v



ah bohong ah,, takuts

Muhun kang anu eta
Duh meni lada yeuh
Tapi sae lah jadi cenghar yeuh teu nundutan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 01:22 PM
#788

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

wah muhun kitu kang??
asa teu karaon nya kang bingung:

Karaon siganamah ieu teh karaos yeuh D
Boa leuwih ti sataun ketang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:23 PM
#789

Quote:
Original Posted By mochacup
karedok nu ieu sanes??
v
v
v



ah bohong ah,, takuts

muhun leres kang..
taros weh ka TS didieu malu:
.duatilu. - 02/02/2012 01:31 PM
#790

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Kagok lah hiji deui yeuh
Sugan weh jadi opat ngajajar D

Muhun mangga kang..
Manawi opat jajar D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 01:33 PM
#791

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Muhun kang anu eta
Duh meni lada yeuh
Tapi sae lah jadi cenghar yeuh teu nundutan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

jadi kabita,,
tapi teu acan waktuna buka,, hammer;
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun leres kang..
taros weh ka TS didieu malu:


ku akang weh,, takuts
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:37 PM
#792

Quote:
Original Posted By mochacup
jadi kabita,,
tapi teu acan waktuna buka,, hammer;


ku akang weh,, takuts

alim ah..
sieun nusuk dari belakang TS na ngakaks Peace:
mochacup - 02/02/2012 01:39 PM
#793

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
alim ah..
sieun nusuk dari belakang TS na ngakaks Peace:


sanes akan nu nusuk??
kamana yeuh tsna,,
teu panas kitu cepilna,, ngacir:
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:40 PM
#794

Quote:
Original Posted By mochacup
sanes akan nu nusuk??
kamana yeuh tsna,,
teu panas kitu cepilna,, ngacir:

ah tos biasa kang TS mah..
sok weh cobian ku akang..nusuk moal ka akang Peace:
.duatilu. - 02/02/2012 01:41 PM
#795

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

alim ah..
sieun nusuk dari belakang TS na ngakaks Peace:

Alah muhun
Paur nya kang Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 01:41 PM
#796

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah tos biasa kang TS mah..
sok weh cobian ku akang..nusuk moal ka akang Peace:


ah,, sieun nusuk,,
ke abdi kasalahkeun ku akang,
pajarkeun ngarebut,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:45 PM
#797

Quote:
Original Posted By mochacup
ah,, sieun nusuk,,
ke abdi kasalahkeun ku akang,
pajarkeun ngarebut,, o

ah teu sawios wios kang ari akang keukeuh hoyong mah..
sok atuh geura apelan ku akang shutup:
mochacup - 02/02/2012 01:46 PM
#798

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah teu sawios wios kang ari akang keukeuh hoyong mah..
sok atuh geura apelan ku akang shutup:


alim ah kang,,
tebih apelna ge,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:47 PM
#799

Quote:
Original Posted By mochacup
alim ah kang,,
tebih apelna ge,, o

emang akang dimana??
sok pan apel mah sanajan jauh ge so di jug jug aja \)
mochacup - 02/02/2012 01:48 PM
#800

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
emang akang dimana??
sok pan apel mah sanajan jauh ge so di jug jug aja \)


dibandung kang,,
ku akang weh ah,, p
tos maksi can yeuh?? wowcantik
Page 40 of 396 | ‹ First  < 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4