Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 41 of 396 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›

CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:50 PM
#801

Quote:
Original Posted By mochacup
dibandung kang,,
ku akang weh ah,, p
tos maksi can yeuh?? wowcantik

owh kitu nya,,
abdi komo di bogor..
masrahkeun jang akang weh abdimah aya pan kang malu:

alhamdulillah atos kang..dupi akang atos teuacan??
mochacup - 02/02/2012 01:52 PM
#802

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya,,
abdi komo di bogor..
masrahkeun jang akang weh abdimah aya pan kang malu:

alhamdulillah atos kang..dupi akang atos teuacan??


padahalmah kanggo akang weh kang,, o
teu acan kang,,
nuju saum,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:53 PM
#803

Quote:
Original Posted By mochacup
padahalmah kanggo akang weh kang,, o
teu acan kang,,
nuju saum,, o

widiiihh, hebat euy saum kang D
bandung na dimana kang??
mochacup - 02/02/2012 01:55 PM
#804

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
widiiihh, hebat euy saum kang D
bandung na dimana kang??


ah,, da teu beurat beurat teuing sih,,
teu kaluar kostan mah aman,, o
kantun ngejang weh,, shutup:
ke ge magrib,, ngakaks
di gerlong kang,,
pengkereun aa gym,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 01:57 PM
#805

Quote:
Original Posted By mochacup
ah,, da teu beurat beurat teuing sih,,
teu kaluar kostan mah aman,, o
kantun ngejang weh,, shutup:
ke ge magrib,, ngakaks
di gerlong kang,,
pengkereun aa gym,, o

jih caket atuh nya kang sareng koan harim abdi malu:

kosanna caket mesjid pisan malu:

hahahaa..tp tong hilap solat lamun puasa mah kang bilih diacuk tp teu diacingan cenah saur mang tata mah ngakak
mochacup - 02/02/2012 01:58 PM
#806

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jih caket atuh nya kang sareng koan harim abdi malu:

kosanna caket mesjid pisan malu:

hahahaa..tp tong hilap solat lamun puasa mah kang bilih diacuk tp teu diacingan cenah saur mang tata mah ngakak


wah??
kuliah di upi kang harimna??
muhun atuh kang,, D
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:00 PM
#807

Quote:
Original Posted By mochacup
wah??
kuliah di upi kang harimna??
muhun atuh kang,, D

muhun kang kuliah di upimalu:
anu jaga kosannateh buka warung , gonrong rambutna takuts

akang kuliah dimana??
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:01 PM
#808

Quote:
Original Posted By mochacup
wah??
kuliah di upi kang harimna??
muhun atuh kang,, D

muhun kang kuliah di upimalu:
anu jaga kosannateh buka warung , gonrong rambutna takuts

akang kuliah dimana??
mochacup - 02/02/2012 02:03 PM
#809

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang kuliah di upimalu:
anu jaga kosannateh buka warung , gonrong rambutna takuts

akang kuliah dimana??


abdi mah nuju dikostan harim kang,,
kopdar atuh harimna sareng abdi,, ngakaks Peace:
harimna nuju disubang,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:05 PM
#810

Quote:
Original Posted By mochacup
abdi mah nuju dikostan harim kang,,
kopdar atuh harimna sareng abdi,, ngakaks Peace:
harimna nuju disubang,, o

ah alim kang..
bilih di weswew ku akang keh :mewek

asli mana kang??
ari ieu teh ID saha sih???
mochacup - 02/02/2012 02:10 PM
#811

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah alim kang..
bilih di weswew ku akang keh :mewek

asli mana kang??
ari ieu teh ID saha sih???


ngakaks
nya moal atuh kang,,
kan eta mah nu akang,, D
asli subang abdi mah,,
id abdi atuh kang,, hammer:
abdi coepzone,, tapi nuju di pensiunkeun heula,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:11 PM
#812

Quote:
Original Posted By mochacup
ngakaks
nya moal atuh kang,,
kan eta mah nu akang,, D
asli subang abdi mah,,
id abdi atuh kang,, hammer:
abdi coepzone,, tapi nuju di pensiunkeun heula,, o

owh anu tukang ngejunk dimana wae tea nyak??
paingan atuh D
apal kang ayeunamah apal ngakaks
.duatilu. - 02/02/2012 02:14 PM
#813

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah alim kang..
bilih di weswew ku akang keh :mewek

asli mana kang??
ari ieu teh ID saha sih???

Duka kang..
Nu jelas sanes nu abi D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 02:16 PM
#814

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh anu tukang ngejunk dimana wae tea nyak??
paingan atuh D
apal kang ayeunamah apal ngakaks


teu dimana wae ah,, o
di tertentu weh kang,, D
apal oge,,ngakaks
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:16 PM
#815

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Duka kang..
Nu jelas sanes nu abi D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun pan akang mah asep tea nyak D
apal kang anu pasukanna aya 23 sareng nu ieu lamun iso teh nyak D
mochacup - 02/02/2012 02:18 PM
#816

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh anu tukang ngejunk dimana wae tea nyak??
paingan atuh D
apal kang ayeunamah apal ngakaks


teu dimana wae ah,, o
di tertentu weh kang,, D
apal oge,,ngakaks
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:19 PM
#817

Quote:
Original Posted By mochacup
teu dimana wae ah,, o
di tertentu weh kang,, D
apal oge,,ngakaks

apal atuh kang D
pan abdi bareto pernah bareng...
apal teu saha abdi kang malu:
.duatilu. - 02/02/2012 02:20 PM
#818

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

muhun pan akang mah asep tea nyak D
apal kang anu pasukanna aya 23 sareng nu ieu lamun iso teh nyak D

Wah sanes da yey ;)
Pami akang anu ka 210 nya ieu :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:20 PM
#819

Quote:
Original Posted By mochacup
teu dimana wae ah,, o
di tertentu weh kang,, D
apal oge,,ngakaks

apal atuh kang D
pan abdi bareto pernah bareng...
apal teu saha abdi kang malu:
.duatilu. - 02/02/2012 02:22 PM
#820

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

apal atuh kang D
pan abdi bareto pernah bareng...
apal teu saha abdi kang malu:

Sareng abi mah teu acan nya malu:
Apal kang abi :request -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 41 of 396 | ‹ First  < 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4