Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 42 of 396 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›

mochacup - 02/02/2012 02:25 PM
#821

Quote:
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
apal atuh kang D
pan abdi bareto pernah bareng...
apal teu saha abdi kang malu:


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
apal atuh kang D
pan abdi bareto pernah bareng...
apal teu saha abdi kang malu:


pami ieu prem mah,,
abdi apal,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:27 PM
#822

Quote:
Original Posted By mochacup
pami ieu prem mah,,
abdi apal,, o

hehe saha sok kang tebak D
anu dulu ngangge ID S4L0M3 kang D
mochacup - 02/02/2012 02:30 PM
#823

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehe saha sok kang tebak D
anu dulu ngangge ID S4L0M3 kang D


hilap deui tah,,
duka pami ningali idna mah,, o
.duatilu. - 02/02/2012 02:36 PM
#824

Quote:
Original Posted By mochacup


hilap deui tah,,
duka pami ningali idna mah,, o

Eta kang anu futunya
Perempuan idola Yb Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 02:38 PM
#825

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Eta kang anu futunya
Perempuan idola Yb Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


anu mana??
teu apal,, hilap jigana mah,, hammer:
S4L0M3 - 02/02/2012 02:40 PM
#826

Quote:
Original Posted By mochacup
hilap deui tah,,
duka pami ningali idna mah,, o


anu ieu apal teu kang??
sok tilik2 D
.duatilu. - 02/02/2012 02:40 PM
#827

Quote:
Original Posted By mochacup


anu mana??
teu apal,, hilap jigana mah,, hammer:

Noanya kang yg anu mana teh..
Futtunya apa id nya amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
lloll - 02/02/2012 02:41 PM
#828

Quote:
Original Posted By mochacup
hilap deui tah,,
duka pami ningali idna mah,, o


apa anu ieu kang??
sok tilik2 kang D
mochacup - 02/02/2012 02:42 PM
#829

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Noanya kang yg anu mana teh..
Futtunya apa id nya amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

atos kang,,
yeuh dihandap,, p
Quote:
Original Posted By lloll
apa anu ieu kang??
sok tilik2 kang D


ngakak
apal kang,, ngakak
ngakak
sugan teh saha,, ngakak
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:43 PM
#830

Quote:
Quote:
Original Posted By lloll
apa anu ieu kang??
sok tilik2 kang D


Quote:
Original Posted By S4L0M3
anu ieu apal teu kang??
sok tilik2 D


aya anu apal teu??

atanapi anu ieu??

aonk21
.duatilu. - 02/02/2012 02:45 PM
#831

Quote:
Original Posted By mochacup

atos kang,,
yeuh dihandap,, p


ngakak
apal kang,, ngakak
ngakak
sugan teh saha,, ngakak

Muhun nya kang..
Aya gening D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 02:46 PM
#832

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aya anu apal teu??

atanapi anu ieu??

aonk21


buset dah,, ngakaks
keur ngarintis pasukan yeuh,, ngakaks
.duatilu. - 02/02/2012 02:46 PM
#833

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD



aya anu apal teu??

atanapi anu ieu??

aonk21

Apal kang eta mah..
Anu ti tanjung siang nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 02:48 PM
#834

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Muhun nya kang..
Aya gening D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


dikaluarkeun tah kang,,
jadi sieun,, takuts
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:48 PM
#835

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Apal kang eta mah..
Anu ti tanjung siang nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun kang malu:
apalan euy sii akang ieu mah ngakak
quarter.Back - 02/02/2012 02:48 PM
#836

Hadir deui ah
Bari tadi katinggaleun oge malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 02:49 PM
#837

Quote:
Original Posted By mochacup


dikaluarkeun tah kang,,
jadi sieun,, takuts

Muhun nya kang..
Hebat da c akang eta mah :thumbup -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
quarter.Back - 02/02/2012 02:50 PM
#838

Wah anu hadir na oge
Donat hungkul geningan
Duh jadi minder yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 02:50 PM
#839

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

muhun kang malu:
apalan euy sii akang ieu mah ngakak

Muhun kang..
Kang ampir sataun ngasjus barengna ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 02:51 PM
#840

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Wah anu hadir na oge
Donat hungkul geningan
Duh jadi minder yeuh malus

Muhun kang..
Se nasib sareng sby ngakaks Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 42 of 396 | ‹ First  < 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4