Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 43 of 396 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›

quarter.Back - 02/02/2012 02:53 PM
#841

Tuh nya pan ari ka anu sanes
Donat mah teu aya anu ngakuwot malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 02:54 PM
#842

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Muhun nya kang..
Hebat da c akang eta mah :thumbup -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun kang,,
akang oge nyak,, takuts
Quote:
Original Posted By quarter.Back
Wah anu hadir na oge
Donat hungkul geningan
Duh jadi minder yeuh malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

hayu kang ramekeun weh,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 02:56 PM
#843

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Muhun kang..
Kang ampir sataun ngasjus barengna ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya kitu kang??
waduh teu karaos nyak D
quarter.Back - 02/02/2012 02:57 PM
#844

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Muhun kang..
Se nasib sareng sby ngakaks Peace:

Tah geningan
Aya batur yeuh
Anu sanes donat D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 03:02 PM
#845

Quote:
Original Posted By mochacup

muhun kang,,
akang oge nyak,, takuts

hayu kang ramekeun weh,, o

Alah,
Nteu abi mah kang berdukas -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:03 PM
#846

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Tuh nya pan ari ka anu sanes
Donat mah teu aya anu ngakuwot malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


eta dikuot ku abdi,
ngan akang weh teu ngakuot,, o
CharedockSpeeD - 02/02/2012 03:04 PM
#847

aduh teu aya anu ngakuot euy \(

kamarana ieu teh \(
r4fh - 02/02/2012 03:04 PM
#848

mani tararik uy lumpatna hammer:

katinggaleun jauh \(\( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:04 PM
#849

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Alah,
Nteu abi mah kang berdukas -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


ah bohong,, o
tos gaduh sabarha?? eek:
.duatilu. - 02/02/2012 03:05 PM
#850

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

enya kitu kang??
waduh teu karaos nyak D

Muhun kang.. .
Abi mulai aktif teh maret kitu pmi teu lepat mah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:06 PM
#851

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aduh teu aya anu ngakuot euy \(

kamarana ieu teh \(

tah kang kuabdi dikuot, o
Quote:
Original Posted By r4fh
mani tararik uy lumpatna hammer:

katinggaleun jauh \(\( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


bade kamana atuh?? wowcantik
.duatilu. - 02/02/2012 03:06 PM
#852

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

enya kitu kang??
waduh teu karaos nyak D

Muhun kang.. .
Abi mulai aktif teh maret kitu pmi teu lepat mah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 03:08 PM
#853

Quote:
Original Posted By quarter.Back

Tah geningan
Aya batur yeuh
Anu sanes donat D

Muhun kang..
Sami nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 02/02/2012 03:09 PM
#854

Quote:
Original Posted By mochacup


ah bohong,, o
tos gaduh sabarha?? eek:

Abi mah ieu we kang satu o
Teu gaduh seueur o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 02/02/2012 03:09 PM
#855

Quote:
Original Posted By mochacup

tah kang kuabdi dikuot, o


bade kamana atuh?? wowcantik

bade uih ka kalijati D

menejer kamana ieu the? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:12 PM
#856

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Abi mah ieu we kang satu o
Teu gaduh seueur o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

teu seueur ngan bejibun nyak,, ngakaks
Quote:
Original Posted By r4fh
bade uih ka kalijati D

menejer kamana ieu the? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


emang keur dimana??
menejer naon?? bingung:
r4fh - 02/02/2012 03:14 PM
#857

Quote:
Original Posted By mochacup

teu seueur ngan bejibun nyak,, ngakaks


emang keur dimana??
menejer naon?? bingung:

menejer cendol cup \)
alias juragan donat ti pamanukan p -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:18 PM
#858

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Abi mah ieu we kang satu o
Teu gaduh seueur o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

teu seueur ngan bejibun nyak,, ngakaks
Quote:
Original Posted By r4fh
bade uih ka kalijati D

menejer kamana ieu the? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


emang keur dimana??
menejer naon?? bingung:
mochacup - 02/02/2012 03:19 PM
#859

Quote:
Original Posted By r4fh
menejer cendol cup \)
alias juragan donat ti pamanukan p -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


owh,, o
sugan teh saha,,
duka tah,,
tadi mah aya,,
langsung opp,, ngakaks
.duatilu. - 02/02/2012 03:27 PM
#860

Quote:
Original Posted By mochacup

teu seueur ngan bejibun nyak,, ngakaks


emang keur dimana??
menejer naon?? bingung:

Bejibun teh oaon kang..
Asa nmbe ngadangu bingung -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 43 of 396 | ‹ First  < 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4