Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 44 of 396 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›

CharedockSpeeD - 02/02/2012 03:27 PM
#861

off heula ah..
marangga \)
mochacup - 02/02/2012 03:29 PM
#862

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
off heula ah..
marangga \)


yeh,
pundung yeuh,, p
mangga kang,, D
mochacup - 02/02/2012 03:30 PM
#863

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
off heula ah..
marangga \)


yeh,
pundung yeuh,, p
mangga kang,, D
.duatilu. - 02/02/2012 03:31 PM
#864

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
off heula ah..
marangga \)

Muhun mangga kang
Ngke di lanjeng D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 02/02/2012 03:42 PM
#865

Quote:
Original Posted By mochacup


owh,, o
sugan teh saha,,
duka tah,,
tadi mah aya,,
langsung opp,, ngakaks

aya proyek siganamah cup :mayabelo:
hebat nya baturmah thumbup: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:45 PM
#866

Quote:
Original Posted By r4fh
aya proyek siganamah cup :mayabelo:
hebat nya baturmah thumbup: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


turutan atuh mang,, o
meh disebut hebat oge,, D
r4fh - 02/02/2012 03:46 PM
#867

Quote:
Original Posted By mochacup


turutan atuh mang,, o
meh disebut hebat oge,, D

moal kaelmuan ku abdimah cup \(\(

kamarana deui nu lainna ieuteh? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 03:55 PM
#868

Quote:
Original Posted By r4fh
moal kaelmuan ku abdimah cup \(\(

kamarana deui nu lainna ieuteh? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


kalabur,,
bongan aya akang,, ngakaks
sakedap deui ge bade opp abdi,, o
nunggu nocan,, o
2964629 - 02/02/2012 04:18 PM
#869

Quote:
Original Posted By r4fh
moal kaelmuan ku abdimah cup \(\(

kamarana deui nu lainna ieuteh? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


abi hadir kang D

akang kemana ath ga ada D
2964629 - 02/02/2012 04:21 PM
#870

Quote:
Original Posted By mochacup
kalabur,,
bongan aya akang,, ngakaks
sakedap deui ge bade opp abdi,, o
nunggu nocan,, o


aduh akang ieu ge bade opp gening

yah jadi ga ada sapa sapa nih amazed:
quarter.Back - 02/02/2012 04:42 PM
#871

Ngepost deui ah
Bari nungguan jam lima D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
2964629 - 02/02/2012 04:51 PM
#872

Quote:
Original Posted By quarter.Back
Ngepost deui ah
Bari nungguan jam lima D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


muhun mangga kang D

abi ge bade ngantosan mendonlod dulu D
mochacup - 02/02/2012 07:17 PM
#873

Quote:
Original Posted By 2964629
muhun mangga kang D

abi ge bade ngantosan mendonlod dulu D


eta avatarna,, ngakak
sangat cocok untuk saya kayaknya,, ngakak
akbarizo - 02/02/2012 08:05 PM
#874

Wengi subang
ngiring bersua ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 08:09 PM
#875

Quote:
Original Posted By akbarizo
Wengi subang
ngiring bersua ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


hayu kang,,
daripada tiiseun,, o
PlusOneAddict - 02/02/2012 08:47 PM
#876

wengi subang o
aya saha yeuh think:
boa2 jempling yeuh ari malem jumaah mah o
mochacup - 02/02/2012 08:59 PM
#877

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
wengi subang o
aya saha yeuh think:
boa2 jempling yeuh ari malem jumaah mah o


jempling mang,,
sunah rasul sadayana,, ngacir:
PlusOneAddict - 02/02/2012 09:21 PM
#878

Quote:
Original Posted By mochacup
jempling mang,,
sunah rasul sadayana,, ngacir:


wah enya we kang meni jempling kieu nya
wah abdi mah heunteu yeuh kang \)
.duatilu. - 02/02/2012 10:42 PM
#879

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict


wah enya we kang meni jempling kieu nya
wah abdi mah heunteu yeuh kang \)

Muhun sami kang
Abi ge nteu o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 02/02/2012 10:45 PM
#880

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
wah enya we kang meni jempling kieu nya
wah abdi mah heunteu yeuh kang \)


naha atuh hente??
padahal mah enakeun kang,, o
Page 44 of 396 | ‹ First  < 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4