Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 45 of 396 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›

Tante.Susi.69 - 03/02/2012 04:05 AM
#881

terbangun pagi pagi begini capedes
selamat pagi subang \)
PlusOneAddict - 03/02/2012 05:45 AM
#882

Wilujeng enjing baraya subang coffee:
Wilujeng dinten jumaah
Kade ah hilap kin jumaahan nya o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 03/02/2012 05:46 AM
#883

Quote:
Original Posted By Tante.Susi.69
terbangun pagi pagi begini capedes
selamat pagi subang \)


Wilujeng enjing deui tante
Wah nuju sahur kitu nya ? o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kesitu - 03/02/2012 07:15 AM
#884

absen heula ah
wilujeung pagiiiihhh iloveindonesias
wiluejung dinten juma'ah sun:
CharedockSpeeD - 03/02/2012 07:34 AM
#885

Quote:
Original Posted By kesitu
absen heula ah
wilujeung pagiiiihhh iloveindonesias
wiluejung dinten juma'ah sun:

wilujeng enjing..
kumaha daramang??
kesitu - 03/02/2012 07:43 AM
#886

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng enjing..
kumaha daramang??


alhmdulillah sae kang
kumaha sawaler na? malus
PlusOneAddict - 03/02/2012 07:59 AM
#887

Mangga kang wilujeng ngabsen
Mung ngabsen na manual we
Kujalaran mesin absen finger scan atanapi retina optick
Nuju resak ieu teh D

Quote:
Original Posted By kesitu
absen heula ah
wilujeung pagiiiihhh iloveindonesias
wiluejung dinten juma'ah sun:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 03/02/2012 08:03 AM
#888

Alhamdulillah sae kang
Kumaha atuh akang ?
Mugia aya dina ganjar kawilujengan o

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

wilujeng enjing..
kumaha daramang??
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 03/02/2012 08:07 AM
#889

Kujalaran kongresna teu acan di mulai
Ke ah abdi na bade gentos heula acuk nembe rengse ibak ieu teh
Sareng bade mumuluk sareng nasi wuduk di baturan ku kurupuk
Supados patuangan teu kukurubuk kan o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kesitu - 03/02/2012 08:11 AM
#890

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Mangga kang wilujeng ngabsen
Mung ngabsen na manual we
Kujalaran mesin absen finger scan atanapi retina optick
Nuju resak ieu teh D

-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


absen ketok weh kang D
optik mah teu tiasa da ieu aya cileuhan keneh kang malu:
kesitu - 03/02/2012 08:13 AM
#891

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Alhamdulillah sae kang
Kumaha atuh akang ?
Mugia aya dina ganjar kawilujengan o

-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


aamiin..

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Kujalaran kongresna teu acan di mulai
Ke ah abdi na bade gentos heula acuk nembe rengse ibak ieu teh
Sareng bade mumuluk sareng nasi wuduk di baturan ku kurupuk
Supados patuangan teu kukurubuk kan o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


mangga kang
ah abdi ge milarian sarapan heula,
ngkin sms nya kang upami tos mulai ngacir:
mochacup - 03/02/2012 10:08 AM
#892

aya nu bobogohan,, malu:
aya saha wae nyak,, linux2:
kesitu - 03/02/2012 10:13 AM
#893

Quote:
Original Posted By mochacup
aya nu bobogohan,, malu:
aya saha wae nyak,, linux2:


cung, aya saya kang
nuju naon kang? D
mochacup - 03/02/2012 10:24 AM
#894

Quote:
Original Posted By kesitu
cung, aya saya kang
nuju naon kang? D


aya abdi kang,, o
nuju beres beres kostan,, hammer:
kesitu - 03/02/2012 10:32 AM
#895

Quote:
Original Posted By mochacup
aya abdi kang,, o
nuju beres beres kostan,, hammer:


waaah si akang rajin pisan
beres2 sembari ngaskus D
mochacup - 03/02/2012 10:45 AM
#896

Quote:
Original Posted By kesitu
waaah si akang rajin pisan
beres2 sembari ngaskus D


nu beberesna mah harim kang,, o
ane mah ngan ngaganggu wungkul,, D
kesitu - 03/02/2012 10:49 AM
#897

Quote:
Original Posted By mochacup
nu beberesna mah harim kang,, o
ane mah ngan ngaganggu wungkul,, D


yeeh atuh si akang mah kumaha ngakaks
ngkjin tos beberes akang mah kabagean mencetan harim,
sok paragel da tos beberes mah ngakaks
mochacup - 03/02/2012 10:52 AM
#898

Quote:
Original Posted By kesitu
yeeh atuh si akang mah kumaha ngakaks
ngkjin tos beberes akang mah kabagean mencetan harim,
sok paragel da tos beberes mah ngakaks


muhun kang,, o
sok asa ***** genit: ngakak
kesitu - 03/02/2012 10:54 AM
#899

Quote:
Original Posted By mochacup
muhun kang,, o
sok asa ***** genit: ngakak


asa naon eta teh kang malus
mohon pencerahan ngakaks
mochacup - 03/02/2012 10:55 AM
#900

Quote:
Original Posted By kesitu
asa naon eta teh kang malus
mohon pencerahan ngakaks


alim ah,,
bisi akang nurutan ngkena,, ngakaks
Page 45 of 396 | ‹ First  < 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4