Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 5 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›

kesitu - 31/01/2012 11:52 AM
#81

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nyakang..
muhun lah kang siap army:

abdi sok ka teteh di daerah cikutra kang sakantenan ngalongok ehem ehem di gerlong cket mesjid DT malu:


oh gaduh teteh di cuktra? sering atuh ka bdg D
lumayan cakeut atuh ti bumi abdi mah ka DT D
kulia di UPI ehem2 na kang?
PlusOneAddict - 31/01/2012 11:54 AM
#82

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


hahah muhun kang..
saurng deui kalah kah kimpoy nya kang D

Wkwkwkwkwkwwk
Lamun aya eta mah
Dijamin lah moal hese akang milarian 300 bungkus teh ngakaks
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kesini - 31/01/2012 11:56 AM
#83

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Kesitu
Ke = keong turtle
Si = sibuk
Tu = tuh kan aya anu enggal deui

D Peace: ah bilih lepat -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


ke = keonk
si = sibuk
ni = nih aya lagi nu enggal ngakaks

ieu ID beruntung pisan kang ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:57 AM
#84

Quote:
Original Posted By kesitu
oh gaduh teteh di cuktra? sering atuh ka bdg D
lumayan cakeut atuh ti bumi abdi mah ka DT D
kulia di UPI ehem2 na kang?

naha ari akang dimananya kitu??
muhun kang aya teteh \)

leres kuliah di upi, ayeuna nuju bade masuk ka bimbingan skripsi malu:
kiki260980 - 31/01/2012 11:57 AM
#85

hadir deui yeuh, masih rame teh D

sok ah tos pada absen acan yeh D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 11:58 AM
#86

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wkwkwkwkwkwwk
Lamun aya eta mah
Dijamin lah moal hese akang milarian 300 bungkus teh ngakaks
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

muhun kang..
jeung deuih delay ngulek sambelna ayeunamah rada lami hammer:
kiki260980 - 31/01/2012 12:01 PM
#87

Quote:
Original Posted By kesini
ke = keonk
si = sibuk
ni = nih aya lagi nu enggal ngakaks

ieu ID beruntung pisan kang ngakaks

wah eta teh hartinanya kang D

keren euy harti teu paruguh kitu ngakaks
kesitu - 31/01/2012 12:02 PM
#88

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naha ari akang dimananya kitu??
muhun kang aya teteh \)

leres kuliah di upi, ayeuna nuju bade masuk ka bimbingan skripsi malu:


di cimahi kang, tiasa motong jalan ka DT mah D D
waaah tos bade lulus deui atuh kang,
nyandak jurusan naon ehem2 teh?

Quote:
Original Posted By kiki260980
hadir deui yeuh, masih rame teh D

sok ah tos pada absen acan yeh D


parantos training na kang?
teu acan kang D
kesitu - 31/01/2012 12:03 PM
#89

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah eta teh hartinanya kang D

keren euy harti teu paruguh kitu ngakaks


nu ngadamel harti na kang cangkalim D
harti na maksakeun hammers
si akang eta mah sok nyingkat nyingkat kata wae ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:04 PM
#90

Quote:
Original Posted By kesitu
di cimahi kang, tiasa motong jalan ka DT mah D D
waaah tos bade lulus deui atuh kang,
nyandak jurusan naon ehem2 teh?



parantos training na kang?
teu acan kang D

muhun kang D
abdi oge osok motong wae da kang D
tereh tuda ngakaks

jurusan PKn angkatan 2009 han dicepetkeun tea pan kuliahna D

akang kuliah dimana??
kiki260980 - 31/01/2012 12:04 PM
#91

Quote:
Original Posted By kesitu
di cimahi kang, tiasa motong jalan ka DT mah D D
waaah tos bade lulus deui atuh kang,
nyandak jurusan naon ehem2 teh?



parantos training na kang?
teu acan kang D

teu jadi kang, abdi dongkap kalah can ngarumpul D
ngantosan pegel hate lah. jadi weh tinggalkeun balik ngakak
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:06 PM
#92

Quote:
Original Posted By kiki260980
teu jadi kang, abdi dongkap kalah can ngarumpul D
ngantosan pegel hate lah. jadi weh tinggalkeun balik ngakak

wkwkwk,,
ah etamah syndrom ngejunk weh kang..
kumaha kitu lamun teu ngoprek post quick reply teh ngakak
kiki260980 - 31/01/2012 12:08 PM
#93

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwk,,
ah etamah syndrom ngejunk weh kang..
kumaha kitu lamun teu ngoprek post quick reply teh ngakak

tah geuning apal kang ngakak

nungguan teh teu manfaatlah bati kapegel hate wae D
pan geus jelas mun dibawa posting mah jadi duit shutup:
kesitu - 31/01/2012 12:09 PM
#94

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang D
abdi oge osok motong wae da kang D
tereh tuda ngakaks

jurusan PKn angkatan 2009 han dicepetkeun tea pan kuliahna D

akang kuliah dimana??


taah langkung cakeut nya kang D D
komo ka ehem2 mah hoyong tereh wae ngakaks
2009 tos bmbingan deui, edun kang uy
bener2 cepet kang

abdi kapungkur di unpad d3, tos lulus
ayeuna nuju ngalanjutkeun s1 di unpas kang malus

Quote:
Original Posted By kiki260980
teu jadi kang, abdi dongkap kalah can ngarumpul D
ngantosan pegel hate lah. jadi weh tinggalkeun balik ngakak


yeeeh atuh kumaha training teh?
meureun eta mah nu di training na akang nyalira ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:09 PM
#95

Quote:
Original Posted By kiki260980
tah geuning apal kang ngakak

nungguan teh teu manfaatlah bati kapegel hate wae D
pan geus jelas mun dibawa posting mah jadi duit shutup:

jiaaakakakakakkaa ngakak

bisa wae yeuh ari suhu mah ngakak

time is money money money pokonamah ngakaks
kiki260980 - 31/01/2012 12:14 PM
#96

Quote:
Original Posted By kesitu
taah langkung cakeut nya kang D D
komo ka ehem2 mah hoyong tereh wae ngakaks
2009 tos bmbingan deui, edun kang uy
bener2 cepet kang

abdi kapungkur di unpad d3, tos lulus
ayeuna nuju ngalanjutkeun s1 di unpas kang malus



yeeeh atuh kumaha training teh?
meureun eta mah nu di training na akang nyalira ngakaks


nya kitu weh kang, bongan kursi disadiakeun dikacamatan 27 kursi D

nu calik ngan aya 2an, diantos 30menit masih 2an wae hammer:
langsung weh ditinggalkeun kabur balik ngakaks

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
jiaaakakakakakkaa ngakak

bisa wae yeuh ari suhu mah ngakak

time is money money money pokonamah ngakaks


ulah disia2keun atuh ari aya waktu bisa jadi duit mah D

kedah dimanfaatkeun kang, batur wae sampe banting tulang milarian artos D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:15 PM
#97

Quote:
Original Posted By kiki260980
nya kitu weh kang, bongan kursi disadiakeun dikacamatan 27 kursi D

nu calik ngan aya 2an, diantos 30menit masih 2an wae hammer:
langsung weh ditinggalkeun kabur balik ngakaks



ulah disia2keun atuh ari aya waktu bisa jadi duit mah D

kedah dimanfaatkeun kang, batur wae sampe banting tulang milarian artos D

muhun kang..
ari abdimah keheula anan lah kang ari kedah ngabuntang banting tulang mah kang..
sieun nyareri kang euy,,
jaba pan abdimah alit, lamun dibuntang banting teh seep weh mreun hammer:
kiki260980 - 31/01/2012 12:18 PM
#98

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
ari abdimah keheula anan lah kang ari kedah ngabuntang banting tulang mah kang..
sieun nyareri kang euy,,
jaba pan abdimah alit, lamun dibuntang banting teh seep weh mreun hammer:

alah bisa wae deui ngajawabna teh D

pan eta mah paribasa tea kang, meh karasa langkung sinetron tea ngakak
kesitu - 31/01/2012 12:18 PM
#99

Quote:
Original Posted By kiki260980
nya kitu weh kang, bongan kursi disadiakeun dikacamatan 27 kursi D

nu calik ngan aya 2an, diantos 30menit masih 2an wae hammer:
langsung weh ditinggalkeun kabur balik ngakaks



ulah disia2keun atuh ari aya waktu bisa jadi duit mah D

kedah dimanfaatkeun kang, batur wae sampe banting tulang milarian artos D


ti 27 ngan sumping 2an ngakaks
sanes ngantosan heula konsumsi atuh kang ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:20 PM
#100

Quote:
Original Posted By kiki260980
alah bisa wae deui ngajawabna teh D

pan eta mah paribasa tea kang, meh karasa langkung sinetron tea ngakak

wah benten yeuh anu sok nonton RCTI mah ngakak
kana sinetron wae nya Peace:
Page 5 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4