Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 6 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›

CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:22 PM
#101

Quote:
Original Posted By kesitu
taah langkung cakeut nya kang D D
komo ka ehem2 mah hoyong tereh wae ngakaks
2009 tos bmbingan deui, edun kang uy
bener2 cepet kang

abdi kapungkur di unpad d3, tos lulus
ayeuna nuju ngalanjutkeun s1 di unpas kang malus



yeeeh atuh kumaha training teh?
meureun eta mah nu di training na akang nyalira ngakaks

muhun kang abdi ge teu ngartos,
tapi da enya kang tos bade bimbingan soalna minggu kamari teh tos beres sidang proposan judul apa naon kitu tah kang kirang ngertos da abdi mah nembe smt 3 keneh hammer:

ngambil naon kang di unpas??
kiki260980 - 31/01/2012 12:22 PM
#102

Quote:
Original Posted By kesitu
ti 27 ngan sumping 2an ngakaks
sanes ngantosan heula konsumsi atuh kang ngakaks

wakakakaka teu kapikiran tah kang kana konsumi D
kaburu ngebet hoyong ngaskus tuda capedes

apa ayeuna balik deui wae kitu nyadak konsumsi nukatinggaleun hammer
PlusOneAddict - 31/01/2012 12:27 PM
#103

Quote:
Original Posted By kesini


ke = keonk
si = sibuk
ni = nih aya lagi nu enggal ngakaks

ieu ID beruntung pisan kang ngakaks

Wkwkwkwkwkwwkwkwkw
Aya deui geningan D
Wah beruntung naon kang think:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:28 PM
#104

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wkwkwkwkwkwwkwkwkw
Aya deui geningan D
Wah beruntung naon kang think:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

duka kang..
duka beruntung naon atuh ieu teh..
cobi taros langsung kanu ID na weh kang Peace:
kiki260980 - 31/01/2012 12:29 PM
#105

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
duka kang..
duka beruntung naon atuh ieu teh..
cobi taros langsung kanu ID na weh kang Peace:

sami kang abdi ngantosan penjelasanna tah D

kira2 beruntung kunaon tah kang bingung
CharedockSpeeD - 31/01/2012 12:30 PM
#106

Quote:
Original Posted By kiki260980
sami kang abdi ngantosan penjelasanna tah D

kira2 beruntung kunaon tah kang bingung

ke kang ku ID na weh di jelaskeunna..

jangan kemana2 setelah yang satu ini ngacir:

bade slt heulaa ngacir:
PlusOneAddict - 31/01/2012 12:30 PM
#107

Quote:
Original Posted By kiki260980


nya kitu weh kang, bongan kursi disadiakeun dikacamatan 27 kursi D

nu calik ngan aya 2an, diantos 30menit masih 2an wae hammer:
langsung weh ditinggalkeun kabur balik ngakaks



ulah disia2keun atuh ari aya waktu bisa jadi duit mah D

kedah dimanfaatkeun kang, batur wae sampe banting tulang milarian artos D

Etamah tukang daging tea meureun nya kang D
Akang milarian artos mah
Pan tinggal ngeclik ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 12:33 PM
#108

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ke kang ku ID na weh di jelaskeunna..

jangan kemana2 setelah yang satu ini ngacir:

bade slt heulaa ngacir:


waduh iklanna kalah lulumpatan kitu D

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Etamah tukang daging tea meureun nya kang D
Akang milarian artos mah
Pan tinggal ngeclik ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


jiakakaka abdi hoyong sakali klik kapeser apel digegel kang D

tah bener pisan kang tukang daging tah sok ngabanting2keun mah ngakaks
kesitu - 31/01/2012 12:35 PM
#109

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang abdi ge teu ngartos,
tapi da enya kang tos bade bimbingan soalna minggu kamari teh tos beres sidang proposan judul apa naon kitu tah kang kirang ngertos da abdi mah nembe smt 3 keneh hammer:

ngambil naon kang di unpas??


enya eta mah sakeudik deui kang
kantun bimbingan, teras sidang skripsi iloveindonesias

akang kulia di bogor dimana na kitu kang?

nyandak akuntansi kang malus

Quote:
Original Posted By kiki260980
wakakakaka teu kapikiran tah kang kana konsumi D
kaburu ngebet hoyong ngaskus tuda capedes

apa ayeuna balik deui wae kitu nyadak konsumsi nukatinggaleun hammer


nya candak deui atuh konsumsi na kang
lebar eta sakantenan candak uih jatah 27 urang na ngakaks
kesitu - 31/01/2012 12:36 PM
#110

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wkwkwkwkwkwwkwkwkw
Aya deui geningan D
Wah beruntung naon kang think:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


ID anu kesini teh teu acan pernah dianggo ku abdi
teras kena hack kamari
ku hacker na teh diposting dugi ka hampir 2.500 ngakak
teras abdi laporan ka momod, uih deui ka abdi ID na tos asak ngakak
ApelDiGegel - 31/01/2012 12:38 PM
#111

Quote:
Original Posted By kiki260980


waduh iklanna kalah lulumpatan kitu D



jiakakaka abdi hoyong sakali klik kapeser apel digegel kang D

tah bener pisan kang tukang daging tah sok ngabanting2keun mah ngakaks

Mangga kang abdi bade di peser mah
Sok ah wantun sabaraha tah kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 31/01/2012 12:38 PM
#112

Quote:
Original Posted By kesitu
enya eta mah sakeudik deui kang
kantun bimbingan, teras sidang skripsi iloveindonesias

akang kulia di bogor dimana na kitu kang?

nyandak akuntansi kang malus



nya candak deui atuh konsumsi na kang
lebar eta sakantenan candak uih jatah 27 urang na ngakaks

ha ha bisa wae siakang teh D

tos ah wios kang, ke gampil mun piwarang kaditu deui nyuhunkeun dobel D
kesitu - 31/01/2012 12:40 PM
#113

Quote:
Original Posted By kiki260980
ha ha bisa wae siakang teh D

tos ah wios kang, ke gampil mun piwarang kaditu deui nyuhunkeun dobel D


nya pan lumayan, stok konsumsi kanggo saminggueun D
konsumsi na aya tingdeng na teu kang? D
kiki260980 - 31/01/2012 12:42 PM
#114

Quote:
Original Posted By ApelDiGegel
Mangga kang abdi bade di peser mah
Sok ah wantun sabaraha tah kang ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

wah langsung norojol wae yeuh ngakaks

jor ah teu hoyong ke mun tos lulus kuliahna mah wios ngakaks
r4fh - 31/01/2012 12:58 PM
#115

waduh mani garancang uy hammer:

gara2 aya tamu jadi weh tinggaleun malus
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:06 PM
#116

Quote:
Original Posted By kesitu
enya eta mah sakeudik deui kang
kantun bimbingan, teras sidang skripsi iloveindonesias

akang kulia di bogor dimana na kitu kang?

nyandak akuntansi kang malus



nya candak deui atuh konsumsi na kang
lebar eta sakantenan candak uih jatah 27 urang na ngakaks

muhun kang sakedik deui nya kang..
muhun kang di kampus obama nyandak akuntansi sami malu:
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:07 PM
#117

r4fh - 31/01/2012 01:09 PM
#118

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aya berita duka deui wae euy \(

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12844647


inalillahi wa inalilahi rojium berdukas

ngurangan deui selebriti teh :mewek
jadi selebriti yu ah kang genit:
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:10 PM
#119

Quote:
Original Posted By r4fh
inalillahi wa inalilahi rojium berdukas

ngurangan deui selebriti teh :mewek
jadi selebriti yu ah kang genit:

muhun kang lamun tiasamah hayu wae..
da hoyong abdi ge kang meh siga kang rafi kitu tah..
rek ngagaet wulan guritno abdmah D
r4fh - 31/01/2012 01:13 PM
#120

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang lamun tiasamah hayu wae..
da hoyong abdi ge kang meh siga kang rafi kitu tah..
rek ngagaet wulan guritno abdmah D


suganteh rek ngagaet Jupe kang ngakaks
abdi kapungkur basa kuliah aya nu ngajakan maen sinetron, tapi abdina nu alim \(
awal masuk kuliahmah masih keneh idealis o
ayeuna kaduhungnamah hammer:
Page 6 of 396 |  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4