Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 60 of 396 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›

rafh - 05/02/2012 01:15 PM
#1181

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

lancar kang D
abdimah teu acan tiasa ngangge beta euy :mewek

maenya kang ah think:
pan requestna pa bareng bingungs

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Oh..
Emang raoseun kang kaskus beta malu:

lumayan kang :2thumbup
asa lewih cepet jung leuwih berwarna D
kiki260980 - 05/02/2012 01:19 PM
#1182

Quote:
Original Posted By rafh
maenya kang ah think:
pan requestna pa bareng bingungs


lumayan kang :2thumbup
asa lewih cepet jung leuwih berwarna D

leuwih cepet kapokoh didieuna keur kapejuhan terus cd

alah mani heuse dilounge tritna error kabeh ngakaks
aonk21 - 05/02/2012 01:20 PM
#1183

Quote:
Original Posted By rafh
maenya kang ah think:
pan requestna pa bareng bingungs


lumayan kang :2thumbup
asa lewih cepet jung leuwih berwarna D

muhun kang tacan D
bae ah kang..
ke oge ngarasaan mreun D

cik atuh minjem ID na hoyong nyobian yeuh malu:
rafh - 05/02/2012 01:22 PM
#1184

Quote:
Original Posted By kiki260980

leuwih cepet kapokoh didieuna keur kapejuhan terus cd

alah mani heuse dilounge tritna error kabeh ngakaks

naon kapokoh teh ngakak

Quote:
Original Posted By aonk21

muhun kang tacan D
bae ah kang..
ke oge ngarasaan mreun D

cik atuh minjem ID na hoyong nyobian yeuh malu:

ulah ah bisi di hack ngakak
kiki260980 - 05/02/2012 01:23 PM
#1185

Quote:
Original Posted By aonk21
muhun kang tacan D
bae ah kang..
ke oge ngarasaan mreun D

cik atuh minjem ID na hoyong nyobian yeuh malu:

ulah dibere minjeum bohong kang ngakaks

tah penasaran tah nu can dicipok ku mimin ngakaks

Quote:
Original Posted By rafh
naon kapokoh teh ngakak


ulah ah bisi di hack ngakak


mun ceuk urang prancis mah eta teh hartina pedah kang ngakaks
aonk21 - 05/02/2012 01:24 PM
#1186

Quote:
Original Posted By rafh
naon kapokoh teh ngakak


ulah ah bisi di hack ngakak

tuh nya meuni kituu \(
Quote:
Original Posted By kiki260980
ulah dibere minjeum bohong kang ngakaks

tah penasaran tah nu can dicipok ku mimin ngakaks

ah buru atuh buruu
kiki260980 - 05/02/2012 01:25 PM
#1187

Quote:
Original Posted By aonk21
tuh nya meuni kituu \(

ah buru atuh buruu

sok miscall mimin menta dicipok meh tiasa ka beta kang ngakaks

sugan weh sakali dicipok langsung bolong tah ngakaks
.duatilu. - 05/02/2012 01:28 PM
#1188

Quote:
Original Posted By rafh

maenya kang ah think:
pan requestna pa bareng bingungs


lumayan kang :2thumbup
asa lewih cepet jung leuwih berwarna D

Oh...
Teras capcayna kumaha kang think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 05/02/2012 01:29 PM
#1189

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Oh...
Teras capcayna kumaha kang think: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

capcayna tos seep kang, tadi teh naros kawarung sabeulah D

saurna teh tinggal sambel tarasi wae D
.duatilu. - 05/02/2012 01:32 PM
#1190

Quote:
Original Posted By kiki260980

capcayna tos seep kang, tadi teh naros kawarung sabeulah D

saurna teh tinggal sambel tarasi wae D

Wah..
Kumaha ath kang. .
Ai kulub waluh aya keneh. amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
rafh - 05/02/2012 01:33 PM
#1191

Quote:
Original Posted By kiki260980

ulah dibere minjeum bohong kang ngakaks

tah penasaran tah nu can dicipok ku mimin ngakaks



mun ceuk urang prancis mah eta teh hartina pedah kang ngakaks

atuh jadi b3tt3r kang :betty

Quote:
Original Posted By aonk21

tuh nya meuni kituu \(

ah buru atuh buruu

teu bisa ngirim pm didieumah uy hammer:
teuing can kapanggih carana ngakak

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Oh...
Teras capcayna kumaha kang think:

biasa weh capcaynamah kang malus
aya, kol, buncis, jeung sarupaning sayuran sanesna D
.duatilu. - 05/02/2012 01:34 PM
#1192

Quote:
Original Posted By kiki260980

capcayna tos seep kang, tadi teh naros kawarung sabeulah D

saurna teh tinggal sambel tarasi wae D

Wah..
Kumaha ath kang. .
Ai kulub waluh aya keneh. amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 05/02/2012 01:35 PM
#1193

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Wah..
Kumaha ath kang. .
Ai kulub waluh aya keneh. amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


tah mun kulub waluh masih aya 2 deui kang D

sok enggal bilih seepeun deui D

Quote:
Original Posted By rafh
atuh jadi b3tt3r kang :betty


teu bisa ngirim pm didieumah uy hammer:
teuing can kapanggih carana ngakak


biasa weh capcaynamah kang malus
aya, kol, buncis, jeung sarupaning sayuran sanesna D


wah ayeuna sok gaul jeung si betty kang? D

hebatlah aya kamajuan D
.duatilu. - 05/02/2012 01:35 PM
#1194

Quote:
Original Posted By rafh

atuh jadi b3tt3r kang :betty


teu bisa ngirim pm didieumah uy hammer:
teuing can kapanggih carana ngakak


biasa weh capcaynamah kang malus
aya, kol, buncis, jeung sarupaning sayuran sanesna D

Oh..
Naha teu ngangge cwir bulu kelek kang ngakaks Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 05/02/2012 01:36 PM
#1195

Quote:
Original Posted By kiki260980


tah mun kulub waluh masih aya 2 deui kang D

sok enggal bilih seepeun deui D



wah ayeuna sok gaul jeung si betty kang? D

hebatlah aya kamajuan D

Oh...
Tpi ai jus leutak aya keneh kitu amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
aonk21 - 05/02/2012 01:37 PM
#1196

Quote:
Original Posted By kiki260980
sok miscall mimin menta dicipok meh tiasa ka beta kang ngakaks

sugan weh sakali dicipok langsung bolong tah ngakaks

wkwkwkkw..
bisa wae yeuh anu tos pangalaman mah ngakaks
rafh - 05/02/2012 01:38 PM
#1197

Quote:
Original Posted By kiki260980


tah mun kulub waluh masih aya 2 deui kang D

sok enggal bilih seepeun deui D



wah ayeuna sok gaul jeung si betty kang? D

hebatlah aya kamajuan D

emot maho teh di kaskus beta mah jadi betty kang ngakak

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Oh..
Naha teu ngangge cwir bulu kelek kang ngakaks Peace:

etamah karesepna nu luhureun akang tuh p
aonk21 - 05/02/2012 01:40 PM
#1198

Quote:
Original Posted By rafh
atuh jadi b3tt3r kang :betty


teu bisa ngirim pm didieumah uy hammer:
teuing can kapanggih carana ngakak


biasa weh capcaynamah kang malus
aya, kol, buncis, jeung sarupaning sayuran sanesna D

hahahaha...
naha bisa can kapanggih kitu kang??
kiki260980 - 05/02/2012 01:42 PM
#1199

Quote:
Original Posted By rafh
emot maho teh di kaskus beta mah jadi betty kang ngakak


etamah karesepna nu luhureun akang tuh p


hor nubener kang ngakaks

wah can nyobian posting dibeta euy D
karak maca2 wae D

Quote:
Original Posted By aonk21
wkwkwkkw..
bisa wae yeuh anu tos pangalaman mah ngakaks


pan meh akang ge pangalaman D

ulah pangalaman ditampol wae kang Peace: ngakaks

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Oh...
Tpi ai jus leutak aya keneh kitu amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wah eta mah makanan akang D

diwarung eta mah khusus makanan jalmi kang Peace:D
rafh - 05/02/2012 01:43 PM
#1200

Quote:
Original Posted By aonk21

hahahaha...
naha bisa can kapanggih kitu kang??

masih keneh lieur tampilanana hammers
jadi asa aneh hammers

Page 60 of 396 | ‹ First  < 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4