Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 7 of 396 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›

ApelDiGegel - 31/01/2012 01:14 PM
#121

Quote:
Original Posted By kiki260980

wah langsung norojol wae yeuh ngakaks

jor ah teu hoyong ke mun tos lulus kuliahna mah wios ngakaks

Nya upami kitu mah
Atos atuh ah abdi bade bobo deui nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:14 PM
#122

wah asa tereh yeuh ngepost teh ari seueuran mah D
sok ah lanjut D
r4fh - 31/01/2012 01:20 PM
#123

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah asa tereh yeuh ngepost teh ari seueuran mah D
sok ah lanjut D


hayu atuh dilanjut kang D
pan hoyong ISO ayeuna lin? think:
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:21 PM
#124

Quote:
Original Posted By r4fh
hayu atuh dilanjut kang D
pan hoyong ISO ayeuna lin? think:

aduh asa moal yeuh kang lamun ayeunamah D
tingal weh postinganna nembe sakumaha hammer:
r4fh - 31/01/2012 01:22 PM
#125

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aduh asa moal yeuh kang lamun ayeunamah D
tingal weh postinganna nembe sakumaha hammer:


sugan weh rek ngebut make tanpa delay kang D
komo deui abdi ngan karek sakieu postinganana oge \(\(
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:24 PM
#126

Quote:
Original Posted By r4fh
sugan weh rek ngebut make tanpa delay kang D
komo deui abdi ngan karek sakieu postinganana oge \(\(

haha muhun kang,,
padahal heula akang nya..
abdi mah asa diudag2 munding kang..
soalna hiji deui can kacepeng jaba tos didonatan :mewek
kesitu - 31/01/2012 01:27 PM
#127

Quote:

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang sakedik deui nya kang..
muhun kang di kampus obama nyandak akuntansi sami malu:


yeeh atuh sami akuntansi geuning malus
ngetang artos nu teu aya ngakaks



dulur, baraya, samudaya..
marangga nyaa
bade kaluar heula, milarian buku hammers

ningal dinu WAP weh D bilih ngalih bumi deui ngakaks
.duatilu. - 31/01/2012 01:27 PM
#128

Walah tos ngalih deui eung..
Ketinggalan jauh :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ApelDiGegel - 31/01/2012 01:29 PM
#129

Rame deui nya think:
Eh abdi mah rek bobo heula ketang ah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:29 PM
#130

Quote:
Original Posted By kesitu
dulur, baraya, samudaya..
marangga nyaa
bade kaluar heula, milarian buku hammers

ningal dinu WAP weh D bilih ngalih bumi deui ngakaks

ngakak
muhun kang..ngetangan artos anu teu kacepeng hammer:

mangga kang hati2 nya kang \)
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:30 PM
#131

Quote:
Original Posted By ApelDiGegel
Rame deui nya think:
Eh abdi mah rek bobo heula ketang ah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha gningan kang bade bobo deui??
moal gugah atuh kang mumpung keur rame??
r4fh - 31/01/2012 01:30 PM
#132

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang,,
padahal heula akang nya..
abdi mah asa diudag2 munding kang..
soalna hiji deui can kacepeng jaba tos didonatan :mewek

ceuk saha?
nu abdimah karek kamari ngadamelna oge ngakaks

Quote:
Original Posted By kesitu
dulur, baraya, samudaya..
marangga nyaa
bade kaluar heula, milarian buku hammers

ningal dinu WAP weh D bilih ngalih bumi deui ngakaks

mangga dilajng kang D
bilih bade ngalih bumi mah ngkin ku abdi di YM lah malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Walah tos ngalih deui eung..
Ketinggalan jauh :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

yeh kamana wae atuh kang?
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:31 PM
#133

Quote:
Original Posted By r4fh
ceuk saha?
nu abdimah karek kamari ngadamelna oge ngakaks


mangga dilajng kang D
bilih bade ngalih bumi mah ngkin ku abdi di YM lah malus


yeh kamana wae atuh kang?

hahaha muhun kang..
tp aktifna tereh anu akang sareng anu abdi ge nyak D
sok lah der weh kang lah D
r4fh - 31/01/2012 01:34 PM
#134

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha muhun kang..
tp aktifna tereh anu akang sareng anu abdi ge nyak D
sok lah der weh kang lah D


nu akang ah p
akangmah pan ti samemeh cuti oge tos pernah jalan D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:35 PM
#135

Quote:
Original Posted By r4fh
nu akang ah p
akangmah pan ti samemeh cuti oge tos pernah jalan D

hahaha..
muhun kang han kaburu males tea..
nembe dijalankeun kamari weh Peace:
.duatilu. - 31/01/2012 01:35 PM
#136

Quote:
Original Posted By r4fh

ceuk saha?
nu abdimah karek kamari ngadamelna oge ngakaks


mangga dilajng kang D
bilih bade ngalih bumi mah ngkin ku abdi di YM lah malus


yeh kamana wae atuh kang?

Haha aya kang..
Nembe uih hpna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:36 PM
#137

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Haha aya kang..
Nembe uih hpna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

emang tadi hapena ameng kamana kang?
hebat yeuh hapena si akang mah diabur ngakak
r4fh - 31/01/2012 01:38 PM
#138

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha..
muhun kang han kaburu males tea..
nembe dijalankeun kamari weh Peace:

abdi oge sempet males kang \(
paling oge posting pake nu dipayun wungkul bari jeung sakedap2 o
abdi oge ti saprak YM an sareng menejer nyarioskeun blog tea jadi semngat deuina kang malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Haha aya kang..
Nembe uih hpna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ngakak
makana tong sok kasiangan atuh p
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:40 PM
#139

Quote:
Original Posted By r4fh
abdi oge sempet males kang \(
paling oge posting pake nu dipayun wungkul bari jeung sakedap2 o
abdi oge ti saprak YM an sareng menejer nyarioskeun blog tea jadi semngat deuina kang malus


ngakak
makana tong sok kasiangan atuh p

haha paingan atuh kang D
sami abdi oge kang janten rada smanget teh aya donat na..
soalna kamari capcaina pararanjang teuing kunaon hammer:
.duatilu. - 31/01/2012 01:43 PM
#140

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

emang tadi hapena ameng kamana kang?
hebat yeuh hapena si akang mah diabur ngakak

Ameng dinu kantong guru kang..
Da7ar hp teh ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 7 of 396 | ‹ First  < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4