Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 8 of 396 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›

r4fh - 31/01/2012 01:43 PM
#141

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha paingan atuh kang D
sami abdi oge kang janten rada smanget teh aya donat na..
soalna kamari capcaina pararanjang teuing kunaon hammer:


lebar donat nya kang D
bisi basi manten ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:44 PM
#142

Quote:
Original Posted By r4fh
lebar donat nya kang D
bisi basi manten ngakaks

muhun kang..
bisi basi manten..
duka kenging ngadamel timana janten seueur donatan kieu D
.duatilu. - 31/01/2012 01:44 PM
#143

Quote:
Original Posted By r4fh

abdi oge sempet males kang \(
paling oge posting pake nu dipayun wungkul bari jeung sakedap2 o
abdi oge ti saprak YM an sareng menejer nyarioskeun blog tea jadi semngat deuina kang malus


ngakak
makana tong sok kasiangan atuh p

Muhun kang..
Bahaya ayna mah takut -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 01:45 PM
#144

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Haha aya kang..
Nembe uih hpna D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


sabaraha lami ditahanna kitu kang?

masih keneh ngangge kate?
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:46 PM
#145

Quote:
Original Posted By r4fh
sabaraha lami ditahanna kitu kang?

masih keneh ngangge kate?

hnteu kang..
ayeunamah nganggo pelung hammer:
r4fh - 31/01/2012 01:46 PM
#146

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
bisi basi manten..
duka kenging ngadamel timana janten seueur donatan kieu D

maenya weh gaduh menejer juragan donat teu didonatanmah kang D
pan meh nambahan pasukan anjeuna oge shutup:

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Muhun kang..
Bahaya ayna mah takut -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

pan ceuk abdi oge angkat sakolana ti subuh keneh p
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:48 PM
#147

Quote:
Original Posted By r4fh
maenya weh gaduh menejer juragan donat teu didonatanmah kang D
pan meh nambahan pasukan anjeuna oge shutup:


pan ceuk abdi oge angkat sakolana ti subuh keneh p

hehee..
hooh nya kang D
urangmah janten mesin weh nya..
soalna lamun ngangge sapatu mah paling oge kenging sabulan tah ID na teh dapet bertahanna D
.duatilu. - 31/01/2012 01:50 PM
#148

Quote:
Original Posted By r4fh


sabaraha lami ditahanna kitu kang?

masih keneh ngangge kate?

3 hari kang D
Masih kang peluk -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:52 PM
#149

Quote:
Original Posted By .duatilu.
3 hari kang D
Masih kang peluk -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naon anu 3 hari teh??
ari akang budakna saha nyak think:
r4fh - 31/01/2012 01:52 PM
#150

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hnteu kang..
ayeunamah nganggo pelung hammer:


abdimah hoyong ayam ketawa kang D
sorana sae uy :2thumbup
.duatilu. - 31/01/2012 01:52 PM
#151

Quote:
Original Posted By r4fh

maenya weh gaduh menejer juragan donat teu didonatanmah kang D
pan meh nambahan pasukan anjeuna oge shutup:


pan ceuk abdi oge angkat sakolana ti subuh keneh p

Haha..
Di gembok keneih kang gerbangnya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 01:54 PM
#152

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehee..
hooh nya kang D
urangmah janten mesin weh nya..
soalna lamun ngangge sapatu mah paling oge kenging sabulan tah ID na teh dapet bertahanna D

enya kang \(
lebar mun ngangge sapatumah nya \(
ari sapatu akang nomer sabaraha ngakaks

Quote:
Original Posted By .duatilu.
3 hari kang D
Masih kang peluk -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

lumayan atuh 3 harimah D
Nu abdi oge leres deui kang, ngan diangge ku rayi ayeunamah \(\(
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:54 PM
#153

Quote:
Original Posted By r4fh
abdimah hoyong ayam ketawa kang D
sorana sae uy :2thumbup

kumaha kitu kang sorana??
sok pragakeun kang D
.duatilu. - 31/01/2012 01:55 PM
#154

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

naon anu 3 hari teh??
ari akang budakna saha nyak think:

Ditahana kang o
Alah c akang hilap ka 23 lover bingung: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 01:55 PM
#155

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
naon anu 3 hari teh??
ari akang budakna saha nyak think:

maenya teu apal 23lovers kang D

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Haha..
Di gembok keneih kang gerbangnya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

akang atuh nu yepeng gembokna ngakaks
r4fh - 31/01/2012 01:56 PM
#156

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
kumaha kitu kang sorana??
sok pragakeun kang D


teu tiasa mragakeun mah kang o
da sanes hayam abdimah mad:
.duatilu. - 31/01/2012 01:56 PM
#157

Quote:
Original Posted By r4fh

enya kang \(
lebar mun ngangge sapatumah nya \(
ari sapatu akang nomer sabaraha ngakaks


lumayan atuh 3 harimah D
Nu abdi oge leres deui kang, ngan diangge ku rayi ayeunamah \(\(
muhun kang D
Oh muhun da saean nu akang ayna nya :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 01:57 PM
#158

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Ditahana kang o
Alah c akang hilap ka 23 lover bingung: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

waduh ieu pasukan tos ka 23 deui wae bingung:
Quote:
Original Posted By r4fh
maenya teu apal 23lovers kang D


akang atuh nu yepeng gembokna ngakaks


muhun kang uninga ayeunamah D
.duatilu. - 31/01/2012 01:58 PM
#159

Quote:
Original Posted By r4fh

maenya teu apal 23lovers kang D


akang atuh nu yepeng gembokna ngakaks

Haha..
Kedah nyandak tibumi nya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 01:59 PM
#160

Quote:
Original Posted By r4fh

maenya teu apal 23lovers kang D


akang atuh nu yepeng gembokna ngakaks

Haha..
Kedah nyandak tibumi nya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 8 of 396 | ‹ First  < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4