Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 9 of 396 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›

.duatilu. - 31/01/2012 02:00 PM
#161

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

waduh ieu pasukan tos ka 23 deui wae bingung:


muhun kang uninga ayeunamah D

Walah sanes kang..
Teu gaduh segitu abi mah :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:01 PM
#162

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang D
Oh muhun da saean nu akang ayna nya :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

nu rayi oge sae kang, ngan nuju dirawat heula di jakarta o

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Haha..
Kedah nyandak tibumi nya ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

sakantenan weh akang nyambi jadi satpam ngakaks
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:03 PM
#163

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Walah sanes kang..
Teu gaduh segitu abi mah :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ah bohong ah \)
geningingan eta aya duatiluna kang D
.duatilu. - 31/01/2012 02:08 PM
#164

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

waduh ieu pasukan tos ka 23 deui wae bingung:


muhun kang uninga ayeunamah D

Walah sanes kang..
Teu gaduh segitu abi mah :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:09 PM
#165

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Walah sanes kang..
Teu gaduh segitu abi mah :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


teu gaduh sakurtu oge tos fullbar nya kang D
komo deui mun gaduh sakitu matabelo:
.duatilu. - 31/01/2012 02:09 PM
#166

Quote:
Original Posted By r4fh

nu rayi oge sae kang, ngan nuju dirawat heula di jakarta o


sakantenan weh akang nyambi jadi satpam ngakaks

Oh o
.
Wah janten abi nya nu ngarajiana ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 02:12 PM
#167

Quote:
Original Posted By r4fh


teu gaduh sakurtu oge tos fullbar nya kang D
komo deui mun gaduh sakitu matabelo:

Teu acan kang
Lami keneh :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:13 PM
#168

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Walah sanes kang..
Teu gaduh segitu abi mah :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

gaduh sakumaha atuh kang,,
mana prime na kang,,tos full ayeunamah sigana nyak D
.duatilu. - 31/01/2012 02:13 PM
#169

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah bohong ah \)
geningingan eta aya duatiluna kang D

Hehe..
Sanes kang.
Eta mah cuma nami clan ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:14 PM
#170

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Hehe..
Sanes kang.
Eta mah cuma nami clan ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

kitu nya kang,,,
hebat lah..
siganamah bade dilunceurkeun nya eta clan 23 teh D
.duatilu. - 31/01/2012 02:15 PM
#171

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

gaduh sakumaha atuh kang,,
mana prime na kang,,tos full ayeunamah sigana nyak D

Wah sakedik kang o
Teu acan kang o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:15 PM
#172

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Oh o
.
Wah janten abi nya nu ngarajiana ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

enya D
pan akang moal kene razia tah da akang nu ngaraziana ngakaks

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Teu acan kang
Lami keneh :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

bohong ah p
emang tos sabaraha kitu ayeuna?
.duatilu. - 31/01/2012 02:16 PM
#173

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

kitu nya kang,,,
hebat lah..
siganamah bade dilunceurkeun nya eta clan 23 teh D

Duka ath kang. .
Kirang terang abi mah ngakaks Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 02:17 PM
#174

Quote:
Original Posted By r4fh

enya D
pan akang moal kene razia tah da akang nu ngaraziana ngakaks


bohong ah p
emang tos sabaraha kitu ayeuna?

Muhun nya kang D
.
Nembe ge 13 kang \( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
r4fh - 31/01/2012 02:19 PM
#175

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Muhun nya kang D
.
Nembe ge 13 kang \( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


hebatlah si akang thumbup:
abdi oge can dugi sakitu \(\(
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:22 PM
#176

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Wah sakedik kang o
Teu acan kang o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


nya atuh teu nanaon ari teu avan mha..
sami abdi oge da D
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:23 PM
#177

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Duka ath kang. .
Kirang terang abi mah ngakaks Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

naha kang maek teu teurang..
aduh ieu tunduh meuni teu kita ditahan2n yeuh :mewek
kiki260980 - 31/01/2012 02:24 PM
#178

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aya berita duka deui wae euy \(

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=12844647

abdi mah muka teh kaluarna kieu hammer:

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Check Kaskus Archive.
click here
.duatilu. - 31/01/2012 02:25 PM
#179

Quote:
Original Posted By r4fh


hebatlah si akang thumbup:
abdi oge can dugi sakitu \(\(

Hebat akang ath..
Teu acan sgitu tapi tos 2 nu fb na :matabelo -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 31/01/2012 02:26 PM
#180

Quote:
Original Posted By kiki260980
abdi mah muka teh kaluarna kieu hammer:

Invalid Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Check Kaskus Archive.
click here

jiakakakakkaa ngakak
da telat kang..tos di tutup Peace:
Page 9 of 396 | ‹ First  < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4