Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 279 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

adenarie - 15/02/2012 11:57 AM
#281

Quote:
Original Posted By mienyack


minusnya itu.. gak ada QR.. tapi tunggu wae kang.. namanya juga sistem..
ngko lak suwe2 ono sing share QR kanggo new kaskus (mungkin) ngakaks



asline aku gur pengen kaos'e beta tester kang ngakaks


iya sie om,

kok waktu mau ganti profpic harus ngisi identity card ya om,
no ktp kah itu ??
adenarie - 15/02/2012 12:01 PM
#282

Quote:
Original Posted By mienyack


picture avatar kang? think:

nek meh ganti avatar.. ning account setting kan iso kang D
di coba2 dulu..
ngko nek wes kulino kan bedo kang D

--
ojo lali maksi lho D ngacir:


walah nio id jebule, ngakak

siap om lagi pesen sego pecel ki, ngakak

maksiat sek om, :ngacir
chiloGG - 15/02/2012 12:14 PM
#283

Quote:
Original Posted By adenarie


iya sie om,

kok waktu mau ganti profpic harus ngisi identity card ya om,
no ktp kah itu ??


user ID itu klu gk salah D ...
coba aja di isi kk D ...
==================
bar madyang seger tenant D ..
adenarie - 15/02/2012 12:23 PM
#284

Quote:
Original Posted By chiloGG


user ID itu klu gk salah D ...
coba aja di isi kk D ...
==================
bar madyang seger tenant D ..


mau wis iso om,
tapi kok saiki ava ku g metu meneh yo, bingung
mienyack - 15/02/2012 12:24 PM
#285

Quote:
Original Posted By adenarie


iya sie om,

kok waktu mau ganti profpic harus ngisi identity card ya om,
no ktp kah itu ??


Quote:
Original Posted By adenarie


walah nio id jebule, ngakak

siap om lagi pesen sego pecel ki, ngakak

maksiat sek om, :ngacir


sorry kang.. tak tinggal maksi mau.. D
wes iso ya saiki.. D
selamat menikmati nek ngono kang ngakaks

Quote:
Original Posted By chiloGG


user ID itu klu gk salah D ...
coba aja di isi kk D ...
==================
bar madyang seger tenant D ..


matursuwun info ya kang..
nek ra di kandani sampean malah ra ngerti aku nek part 4 nggon beta durung di gembok ngakaks

Quote:
Original Posted By adenarie


mau wis iso om,
tapi kok saiki ava ku g metu meneh yo, bingung


maksimal 200kb kang D
nek iso malah kurang seko 200kb D
dicoba lagi D
adenarie - 15/02/2012 12:27 PM
#286

Quote:
Original Posted By mienyack




sorry kang.. tak tinggal maksi mau.. D
wes iso ya saiki.. D
selamat menikmati nek ngono kang ngakaks



matursuwun info ya kang..
nek ra di kandani sampean malah ra ngerti aku nek part 4 nggon beta durung di gembok ngakaks



maksimal 200kb kang D
nek iso malah kurang seko 200kb D
dicoba lagi D


gonku avane malaoh gor 22kb om,
tapi g gelem matu :matabelo
mienyack - 15/02/2012 12:29 PM
#287

Quote:
Original Posted By adenarie


gonku avane malaoh gor 22kb om,
tapi g gelem matu :matabelo


keciliken yak'e kang ngakaks
di jajal wae nganggo gambar liyane sek D
MasCojack - 15/02/2012 12:37 PM
#288

sugeng siang...
sopo sing durung madhang ki.?
o
chiloGG - 15/02/2012 12:48 PM
#289

Quote:
Original Posted By adenarie


mau wis iso om,
tapi kok saiki ava ku g metu meneh yo, bingung


kebesaran kali avatarnya think: ...
coba yang lain think: ...
udah disave belum tadi think: ...

Quote:
Original Posted By mienyack




sorry kang.. tak tinggal maksi mau.. D
wes iso ya saiki.. D
selamat menikmati nek ngono kang ngakaks



matursuwun info ya kang..
nek ra di kandani sampean malah ra ngerti aku nek part 4 nggon beta durung di gembok ngakaks



maksimal 200kb kang D
nek iso malah kurang seko 200kb D
dicoba lagi D


ngih kang sami2 D ...
aku dewe kan bent rak binggung yen ameh posting D ...
mienyack - 15/02/2012 12:55 PM
#290

Quote:
Original Posted By MasCojack
sugeng siang...
sopo sing durung madhang ki.?
o

kulo sampun kang D
njenengan sampun maksi dereng o
Quote:
Original Posted By chiloGG


kebesaran kali avatarnya think: ...
coba yang lain think: ...
udah disave belum tadi think: ...



ngih kang sami2 D ...
aku dewe kan bent rak binggung yen ameh posting D ...

ho'oh kang.. aku sempat tergiur karo sisa space part 4 D
ngakaks
tapi ning kene space juga sisa akeh banget.. ngakaks

---
permisi dulu sebentar.. mau nerusin donlod D
maklum, bandwith pas2an.. disambi browsing, speed menurun hammer:

ngacir:
MasCojack - 15/02/2012 12:57 PM
#291

Quote:
Original Posted By mienyack
kulo sampun kang D
njenengan sampun maksi dereng o

ho'oh kang.. aku sempat tergiur karo sisa space part 4 D
ngakaks
tapi ning kene space juga sisa akeh banget.. ngakaks

---
permisi dulu sebentar.. mau nerusin donlod D
maklum, bandwith pas2an.. disambi browsing, speed menurun hammer:

ngacir:

wah kebetulan durung ki kang
kene bayari.. ngakaks
chiloGG - 15/02/2012 01:00 PM
#292

Quote:
Original Posted By MasCojack

wah kebetulan durung ki kang
kene bayari.. ngakaks


selamat siang pak jack shakehand ...

Quote:
Original Posted By mienyack

kulo sampun kang D
njenengan sampun maksi dereng o

ho'oh kang.. aku sempat tergiur karo sisa space part 4 D
ngakaks
tapi ning kene space juga sisa akeh banget.. ngakaks

---
permisi dulu sebentar.. mau nerusin donlod D
maklum, bandwith pas2an.. disambi browsing, speed menurun hammer:

ngacir:


adalah OK gan D ...
MasCojack - 15/02/2012 01:02 PM
#293

Quote:
Original Posted By chiloGG
selamat siang pak jack shakehand ...



adalah OK gan D ...

sugeng siang kang.
shakehand
posisi ningendi ki.?
jangkrix_balap - 15/02/2012 01:07 PM
#294


[*]mencoba kaskus beta o
[*]
[*]yo mayan jebule D
[*]
[*]mugo2 ra dipotong post e o

MasCojack - 15/02/2012 01:14 PM
#295

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]mencoba kaskus beta o
[*]
[*]yo mayan jebule D
[*]
[*]mugo2 ra dipotong post e o


mayan remuk opo mayan opo ki.?
ngakaks
nek dipotong yo post meneh, kon yo nambah mengko p
jangkrix_balap - 15/02/2012 02:20 PM
#296

Quote:
Original Posted By MasCojack

mayan remuk opo mayan opo ki.?
ngakaks
nek dipotong yo post meneh, kon yo nambah mengko p


mayan cepet ock, mung yo rodo2 piye ngono o

ra biasa D ngakaks
MasCojack - 15/02/2012 02:31 PM
#297

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap
mayan cepet ock, mung yo rodo2 piye ngono o

ra biasa D ngakaks

nek biasa karete siji
spesial karete loro
*lah malah ngomongke panganan o
catroch - 15/02/2012 03:02 PM
#298

Quote:
Original Posted By w174nk
wonten punopo ndoro??


nubitol kawak nggih??ngakaks


mantap..tapi nek siung biasa ..aq ning siung gur mangan thok...ngakaks

ngundang tok wae kok om ngakaks
pripun kabare
Quote:
Original Posted By mienyack
walah.. kok nganggo gentenan barang bingungs
-
iyo jane kang.. tapi warunge melu anyep eg kang..
nek iso request.. udan'e bar jam 12 bengi wae nganti jam 6 isuk.. ngakaks


ngakaks
aku yo gelem kang nek ngono kui ngen rausah tangi sisan ngakaks
================
sugen sonten wae lah pokoke
jangkrix_balap - 15/02/2012 03:14 PM
#299

Quote:
Original Posted By MasCojack

nek biasa karete siji
spesial karete loro
*lah malah ngomongke panganan o



[*]yo sewelas rolas karo kui kang ngakaks
[*]kok dadi sepi men ngene ya? o

MasCojack - 15/02/2012 03:38 PM
#300

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]yo sewelas rolas karo kui kang ngakaks
[*]kok dadi sepi men ngene ya? o


iyo,
do ningendi yo... bingungs
Page 15 of 279 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5