Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 19 of 279 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›

enjitarief - 16/02/2012 10:46 AM
#361

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]sugeng enjang rencang D
[*]gimana kabar? D




sugeng ndoro...


Quote:
Original Posted By adenarie


Tunggu aja tanggal mainnya om,
siang bentar pasti rame dah



wis ketok saiki nggit, sufc ne



sugeng enjang ugi om,
sepi2 aja ni om, ambasaung



wis tau gath durung to? kapan gath (meneh)? suk bodo?
adenarie - 16/02/2012 12:53 PM
#362

Quote:
Original Posted By enjitarief



sugeng ndoro...




wis tau gath durung to? kapan gath (meneh)? suk bodo?


wis tau lah gath,
tapi aku ora melu hammers

suk nak pas ngepasi dewe nang omah nggit, melu gath. . .
MasCojack - 16/02/2012 01:28 PM
#363

sugeng siang.
bar mangan mesti ngantuk matane...
hammer:
mienyack - 16/02/2012 01:37 PM
#364

Quote:
Original Posted By enjitarief



sugeng ndoro...




wis tau gath durung to? kapan gath (meneh)? suk bodo?


Quote:
Original Posted By adenarie


wis tau lah gath,
tapi aku ora melu hammers

suk nak pas ngepasi dewe nang omah nggit, melu gath. . .


ngapunten badhe tanglet.. D
masbro berdua sampun ngisi form absen belum ya? o

tak cari sampe part yang dulu2 kok gak ada think:

jangkrix_balap - 16/02/2012 01:37 PM
#365


[*]nongkrong sik ah o
[*]mbok menowo rame D

MasCojack - 16/02/2012 01:39 PM
#366

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]nongkrong sik ah o
[*]mbok menowo rame D


nongkrong jo ning tengah dalan.
ngadangi sing meh liwat...
p

:travel
mienyack - 16/02/2012 01:40 PM
#367

Quote:
Original Posted By MasCojack
sugeng siang.
bar mangan mesti ngantuk matane...
hammer:

sugeng siang juga.. D
turu meneh wae kang ngakaks
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]nongkrong sik ah o
[*]mbok menowo rame D


melu nongkrong linux2:
ho'oh kang.. jajal posting sek mbok menowo rame.. D
nek rame langsung bancakan ngakaks
MasCojack - 16/02/2012 01:41 PM
#368

Quote:
Original Posted By mienyack
sugeng siang juga.. D
turu meneh wae kang ngakaks

melu nongkrong linux2:
ho'oh kang.. jajal posting sek mbok menowo rame.. D
nek rame langsung bancakan ngakaks

turu malah tambah ngantuk...
ngakaks
wes mampir kene wae delok ben ra ngantuk D
jangkrix_balap - 16/02/2012 01:49 PM
#369

Quote:
Original Posted By MasCojack

nongkrong jo ning tengah dalan.
ngadangi sing meh liwat...
p

:travel


[*]tak minggir sitik yo kang
[*]sampeyan mlipir ya D



Quote:
Original Posted By mienyack

sugeng siang juga.. D
turu meneh wae kang ngakaks

melu nongkrong linux2:
ho'oh kang.. jajal posting sek mbok menowo rame.. D
nek rame langsung bancakan ngakaks



[*]iyo kang makane posting nang kene
[*]mbok menowo rame,bancakan,trus mangan2 D

mienyack - 16/02/2012 01:50 PM
#370

Quote:
Original Posted By MasCojack

turu malah tambah ngantuk...
ngakaks
wes mampir kene wae delok ben ra ngantuk D


podo kang.. ki bar makan siang malah ngantuk o
karo posting karo liyer2.. ngakaks
MasCojack - 16/02/2012 01:55 PM
#371

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]tak minggir sitik yo kang
[*]sampeyan mlipir ya D






[*]iyo kang makane posting nang kene
[*]mbok menowo rame,bancakan,trus mangan2 D


yo ngono kui,
ben sing liyane iso liwat.
sopo ngerti mampir.. p
Quote:
Original Posted By mienyack
podo kang.. ki bar makan siang malah ngantuk o
karo posting karo liyer2.. ngakaks


delok meneh palinbg mapan turu wong iki
wes ndang kono mapan...
cool:
enjitarief - 16/02/2012 02:00 PM
#372

Quote:
Original Posted By mienyack




ngapunten badhe tanglet.. D
masbro berdua sampun ngisi form absen belum ya? o

tak cari sampe part yang dulu2 kok gak ada think:



sampun...

post #6 pejwan nomer 153 155
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
mienyack - 16/02/2012 02:00 PM
#373

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]tak minggir sitik yo kang
[*]sampeyan mlipir ya D






[*]iyo kang makane posting nang kene
[*]mbok menowo rame,bancakan,trus mangan2 D


tenan kang.. nek rame tak bancaki sego tumpeng ngakaks
paling ora minimal wong 15 sekali onlen bareng2 posting kabeh ngakaks
Quote:
Original Posted By MasCojack

yo ngono kui,
ben sing liyane iso liwat.
sopo ngerti mampir.. p


delok meneh palinbg mapan turu wong iki
wes ndang kono mapan...
cool:

ora kang.. karo nyambi gawean kok.. iseh akeh gaweane o
nyambi ngaskus juga ngakaks
aliaksandre - 16/02/2012 02:01 PM
#374

bujug buneng!!
rame amat yak??!
baru sehari aja dah ketinggalan hampir 10 halaman...biasanya paling banter 2 halaman...
jadi bingung mau mulai quote dari mana...wakakakakak...
top!! :addfriends
MasCojack - 16/02/2012 02:02 PM
#375

Quote:
Original Posted By mienyack
tenan kang.. nek rame tak bancaki sego tumpeng ngakaks
paling ora minimal wong 15 sekali onlen bareng2 posting kabeh ngakaks

ora kang.. karo nyambi gawean kok.. iseh akeh gaweane o
nyambi ngaskus juga ngakaks

mapan turu yo rapo
lha wong rano singerti...
ngakaks
mienyack - 16/02/2012 02:02 PM
#376

Quote:
Original Posted By enjitarief


sampun...

post #6 pejwan nomer 153 155
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5


:2thumbup
wah.. jebul aku sing kurang teliti nggolekine..
wes ctrl+f barang padahal D

sampean koncone adenarie to D
mienyack - 16/02/2012 02:05 PM
#377

Quote:
Original Posted By aliaksandre
bujug buneng!!
rame amat yak??!
baru sehari aja dah ketinggalan hampir 10 halaman...biasanya paling banter 2 halaman...
jadi bingung mau mulai quote dari mana...wakakakakak...
top!! :addfriends

tapi skali onlen durung ono wong 15 kang..
jajal nek wong 15 onlen bareng, posting kabeh ngakaks
-
dari sini aja kang kuot nya ngakaks
Quote:
Original Posted By MasCojack

mapan turu yo rapo
lha wong rano singerti...
ngakaks

nek ra di kandani ra ngerti ya kang.. ngakaks
tapi tak simpen sek wae ngantuk'e kanggo mengko bengi o
aliaksandre - 16/02/2012 02:10 PM
#378

Quote:
Original Posted By mienyack
tapi skali onlen durung ono wong 15 kang..
jajal nek wong 15 onlen bareng, posting kabeh ngakaks
-
dari sini aja kang kuot nya ngakaks


okelah ndoro TS, tak mulai quote soko kene wae...wkwkwk
thumbup:
MasCojack - 16/02/2012 02:11 PM
#379

Quote:
Original Posted By mienyack
tapi skali onlen durung ono wong 15 kang..
jajal nek wong 15 onlen bareng, posting kabeh ngakaks
-
dari sini aja kang kuot nya ngakaks

nek ra di kandani ra ngerti ya kang.. ngakaks
tapi tak simpen sek wae ngantuk'e kanggo mengko bengi o

simpen sing bener
ben rak lali mengko ngakaks

iklan sithik yo, nitip
Spoiler for "donor"
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
jangkrix_balap - 16/02/2012 02:13 PM
#380

Quote:
Original Posted By MasCojack

yo ngono kui,
ben sing liyane iso liwat.
sopo ngerti mampir.. p


delok meneh palinbg mapan turu wong iki
wes ndang kono mapan...
cool:


[*]wokeh kang D
[*]adalah siap o



Quote:
Original Posted By mienyack

tenan kang.. nek rame tak bancaki sego tumpeng ngakaks
paling ora minimal wong 15 sekali onlen bareng2 posting kabeh ngakaks

ora kang.. karo nyambi gawean kok.. iseh akeh gaweane o
nyambi ngaskus juga ngakaks


[*]wah yen kui sangar tenan o
[*]online bareng2 nang countermu sisan yo kang D
[*]asyik banget mesti kang D ngakaks



Quote:
Original Posted By aliaksandre
bujug buneng!!
rame amat yak??!
baru sehari aja dah ketinggalan hampir 10 halaman...biasanya paling banter 2 halaman...
jadi bingung mau mulai quote dari mana...wakakakakak...
top!! :addfriends



[*]yo mayanlah kang rodo rame saiki D
[*]biasane sepine puol D


Page 19 of 279 | ‹ First  < 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5