Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 20 of 279 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›

MasCojack - 16/02/2012 02:16 PM
#381

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]wokeh kang D
[*]adalah siap o





[*]wah yen kui sangar tenan o
[*]online bareng2 nang countermu sisan yo kang D
[*]asyik banget mesti kang D ngakaks






[*]yo mayanlah kang rodo rame saiki D
[*]biasane sepine puol D


ncen sepi yo saiki
biasane tak delok rame men je...
bingungs
mienyack - 16/02/2012 02:17 PM
#382

Quote:
Original Posted By aliaksandre


okelah ndoro TS, tak mulai quote soko kene wae...wkwkwk
thumbup:

gek nyantai kang think: ato gek prei ki?
Quote:
Original Posted By MasCojack

simpen sing bener
ben rak lali mengko ngakaks

iklan sithik yo, nitip
Spoiler for "donor"
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5

ho'oh nek lali ngko ndak rasido ngantuk hammer:
monggo kang.. \)
wah.. kui gabungan ya kang? ato kaskus indonesian traveller tok sing ngadakne? think:

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]wokeh kang D
[*]adalah siap o





[*]wah yen kui sangar tenan o
[*]online bareng2 nang countermu sisan yo kang D
[*]asyik banget mesti kang D ngakaks






[*]yo mayanlah kang rodo rame saiki D
[*]biasane sepine puol D



lhah.. nek wes ngumpur rausah onlen rapopo kang..
malah kesuwen ngko arep ngomong ndadak ngetik sek ngakaks

MasCojack - 16/02/2012 02:17 PM
#383

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]wokeh kang D
[*]adalah siap o





[*]wah yen kui sangar tenan o
[*]online bareng2 nang countermu sisan yo kang D
[*]asyik banget mesti kang D ngakaks






[*]yo mayanlah kang rodo rame saiki D
[*]biasane sepine puol D


ncen sepi yo saiki
biasane tak delok rame men je...
bingungs
aliaksandre - 16/02/2012 02:20 PM
#384

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]yo mayanlah kang rodo rame saiki D
[*]biasane sepine puol D



He'eh kang, saiki rame...makane aku yo melu2 ngeramekne iki...
tp ra penak juga ki jik neng kantor tp wis ngaskus...
iki nganggo sistem "buka tutup" kang, wkwkwkwk
MasCojack - 16/02/2012 02:22 PM
#385

Quote:
Original Posted By mienyack
gek nyantai kang think: ato gek prei ki?

ho'oh nek lali ngko ndak rasido ngantuk hammer:
monggo kang.. \)
wah.. kui gabungan ya kang? ato kaskus indonesian traveller tok sing ngadakne? think:


lhah.. nek wes ngumpur rausah onlen rapopo kang..
malah kesuwen ngko arep ngomong ndadak ngetik sek ngakaks

gabungan,
acarane cah2 traveller sing ning jakarta.
skalian kopdar lintas komunitas o
jangkrix_balap - 16/02/2012 02:23 PM
#386

Quote:
Original Posted By mienyack

gek nyantai kang think: ato gek prei ki?

ho'oh nek lali ngko ndak rasido ngantuk hammer:
monggo kang.. \)
wah.. kui gabungan ya kang? ato kaskus indonesian traveller tok sing ngadakne? think:


lhah.. nek wes ngumpur rausah onlen rapopo kang..
malah kesuwen ngko arep ngomong ndadak ngetik sek ngakaks




[*]ngakaks gen ketok rame to kang ngakaks
[*]rame pas nang counter karo nang kaskus ngakaks




Quote:
Original Posted By MasCojack

ncen sepi yo saiki
biasane tak delok rame men je...
bingungs



[*]iyo mgkn jam yah mene durung do njedul ya'e kang o

mienyack - 16/02/2012 02:24 PM
#387

Quote:
Original Posted By MasCojack

gabungan,
acarane cah2 traveller sing ning jakarta.
skalian kopdar lintas komunitas o

kopdar lintas komunitas :2thumbup
keren..
-
moga2 acarane lancar sukses ya kang.. beer:

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap



[*]ngakaks gen ketok rame to kang ngakaks
[*]rame pas nang counter karo nang kaskus ngakaks







[*]iyo mgkn jam yah mene durung do njedul ya'e kang o



boleh juga.. nek ono ragat tak pasangi wifi router sisan ngakaks
sayange raduwe ragate ngakaks
MasCojack - 16/02/2012 02:30 PM
#388

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]ngakaks gen ketok rame to kang ngakaks
[*]rame pas nang counter karo nang kaskus ngakaks







[*]iyo mgkn jam yah mene durung do njedul ya'e kang o


kalong kabeh koyone,
rame nek bengi...
ngakaks

Quote:
Original Posted By mienyack
kopdar lintas komunitas :2thumbup
keren..
-
moga2 acarane lancar sukses ya kang.. beer:



boleh juga.. nek ono ragat tak pasangi wifi router sisan ngakaks
sayange raduwe ragate ngakaks


suwun kang, D
ben rak kuper jarene musti bergaul kang *jarene simbok
o
jangkrix_balap - 16/02/2012 02:35 PM
#389

Quote:
Original Posted By mienyack

kopdar lintas komunitas :2thumbup
keren..
-
moga2 acarane lancar sukses ya kang.. beer:



boleh juga.. nek ono ragat tak pasangi wifi router sisan ngakaks
sayange raduwe ragate ngakaks


[*]nha mending urunan wae kang ngakaks
[*]dadi iso dadi basecamp nang kono ngakaks
[*]


Quote:
Original Posted By MasCojack

kalong kabeh koyone,
rame nek bengi...
ngakaks



suwun kang, D
ben rak kuper jarene musti bergaul kang *jarene simbok
o


[*]iyo kang ki wae tumben rame awan2 kang o
[*]biasane jam yah mene sepi banget eck eek:

krisadyani - 16/02/2012 02:36 PM
#390

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]tak minggir sitik yo kang
[*]sampeyan mlipir ya D






[*]iyo kang makane posting nang kene
[*]mbok menowo rame,bancakan,trus mangan2 D



Quote:
Original Posted By mienyack


podo kang.. ki bar makan siang malah ngantuk o
karo posting karo liyer2.. ngakaks


siang teman2... mampir diluk...
btw kasak kusuku isinie mung kang TS karo Jangkrix ngakak
MasCojack - 16/02/2012 02:40 PM
#391

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]nha mending urunan wae kang ngakaks
[*]dadi iso dadi basecamp nang kono ngakaks
[*]




[*]iyo kang ki wae tumben rame awan2 kang o
[*]biasane jam yah mene sepi banget eck eek:


bakar ayam ben tambah rame
aku melu mangane wae...
ngakaks
mienyack - 16/02/2012 02:40 PM
#392

Quote:
Original Posted By MasCojack

kalong kabeh koyone,
rame nek bengi...
ngakaks



suwun kang, D
ben rak kuper jarene musti bergaul kang *jarene simbok
o

jarene simbok'e sopo kang ngakaks
gaulmen simbok'e ngakaks
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]nha mending urunan wae kang ngakaks
[*]dadi iso dadi basecamp nang kono ngakaks
[*]




[*]iyo kang ki wae tumben rame awan2 kang o
[*]biasane jam yah mene sepi banget eck eek:


wah.. basecamp'e pidah2 wae kang.. ning kene terus ngko bosen D
Quote:
Original Posted By krisadyani




siang teman2... mampir diluk...
btw kasak kusuku isinie mung kang TS karo Jangkrix ngakak

ngakaks
ono kasak kusuk dadi ketok sopo sing sering posting, postinge ning ngendi wae.. ngakaks
krisadyani - 16/02/2012 02:42 PM
#393

Quote:
Original Posted By mienyack

jarene simbok'e sopo kang ngakaks
gaulmen simbok'e ngakaks

wah.. basecamp'e pidah2 wae kang.. ning kene terus ngko bosen D

ngakaks
ono kasak kusuk dadi ketok sopo sing sering posting, postinge ning ngendi wae.. ngakaks


wah bahaya ki nak mlebu treat seger2.... iso konangan.....
*mesti njaluk copianya ngakak
jangkrix_balap - 16/02/2012 02:55 PM
#394

Quote:
Original Posted By krisadyani




siang teman2... mampir diluk...
btw kasak kusuku isinie mung kang TS karo Jangkrix ngakak


[*]lha sing online mung iki2 wae ock ngakak



Quote:
Original Posted By MasCojack

bakar ayam ben tambah rame
aku melu mangane wae...
ngakaks


[*]yen kui aku yo melu kang ngakaks



Quote:
Original Posted By mienyack

jarene simbok'e sopo kang ngakaks
gaulmen simbok'e ngakaks

wah.. basecamp'e pidah2 wae kang.. ning kene terus ngko bosen D

ngakaks
ono kasak kusuk dadi ketok sopo sing sering posting, postinge ning ngendi wae.. ngakaks


[*]tiap hari menu ne bedo to kang D
[*]dadi pas ngumpul nang basecamp acarane ganti2
[*]misal : arisan,dolanan Dota (halah) mesti rame kang D ngakaks
[*]


mienyack - 16/02/2012 03:00 PM
#395

Quote:
Original Posted By krisadyani


wah bahaya ki nak mlebu treat seger2.... iso konangan.....
*mesti njaluk copianya ngakak

lha kui.. D
paling di batin kok kang.. "wah wong iki senengane mlebu nggon sing berbau bb17+" ngakaks
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]lha sing online mung iki2 wae ock ngakak





[*]yen kui aku yo melu kang ngakaks





[*]tiap hari menu ne bedo to kang D
[*]dadi pas ngumpul nang basecamp acarane ganti2
[*]misal : arisan,dolanan Dota (halah) mesti rame kang D ngakaks
[*]



sisan bukak game center/warnet wae nek ngono kang ngakaks
jangkrix_balap - 16/02/2012 03:02 PM
#396

Quote:
Original Posted By mienyack

lha kui.. D
paling di batin kok kang.. "wah wong iki senengane mlebu nggon sing berbau bb17+" ngakaks

sisan bukak game center/warnet wae nek ngono kang ngakaks



[*]yo ngono kui yo keno kang ngakaks
[*]baidewai nang tingkir city udan ra kang? eek:
[*]nang kene mosok gerimis mengundang ick eek:

mienyack - 16/02/2012 03:04 PM
#397

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap



[*]yo ngono kui yo keno kang ngakaks
[*]baidewai nang tingkir city udan ra kang? eek:
[*]nang kene mosok gerimis mengundang ick eek:


mau deres kang, saiki wes ra udan, garing dalane..
tapi mendung, hawane atis..
-
hawane macal kemul D
enjitarief - 16/02/2012 03:08 PM
#398

Quote:
Original Posted By mienyack


:2thumbup
wah.. jebul aku sing kurang teliti nggolekine..
wes ctrl+f barang padahal D

sampean koncone adenarie to D


hooh, sakecamatan hammer
haha

kanca wit SMP malus


masbro wis nyedolin aku durung yo?? cendolbig
mienyack - 16/02/2012 03:10 PM
#399

Quote:
Original Posted By enjitarief


hooh, sakecamatan hammer
haha

kanca wit SMP malus


masbro wis nyedolin aku durung yo?? cendolbig


ngakaks langsung di palak ig hammer:
sabar yo masbro.. D
hari ini udah kepake D
keep posting terus aja disini.. thumbup:
MasCojack - 16/02/2012 03:18 PM
#400

tinggal sek,
jek nguli soale D
mengko bengi nek iso ol mampir meneh...
ngacir:
Page 20 of 279 | ‹ First  < 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5