Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 21 of 279 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›

jangkrix_balap - 16/02/2012 03:20 PM
#401

Quote:
Original Posted By mienyack

mau deres kang, saiki wes ra udan, garing dalane..
tapi mendung, hawane atis..
-
hawane macal kemul D


[*]iyo eck hawane adem banget
[*]tapi nang kene hawane panas tenan kang o
[*]macal kemul, berarti kemule di pancal kang (ra kemulan) ngakaks
[*]

mienyack - 16/02/2012 03:21 PM
#402

Quote:
Original Posted By MasCojack
tinggal sek,
jek nguli soale D
mengko bengi nek iso ol mampir meneh...
ngacir:

monggo kang.. sukses beer:
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]iyo eck hawane adem banget
[*]tapi nang kene hawane panas tenan kang o
[*]macal kemul, berarti kemule di pancal kang (ra kemulan) ngakaks
[*]


cekeli sirahe pancal buntute kang ngakaks
jangkrix_balap - 16/02/2012 03:26 PM
#403

Quote:
Original Posted By mienyack

monggo kang.. sukses beer:

cekeli sirahe pancal buntute kang ngakaks


[*]ngakaks berarti kemul nduwe sirah kang think:
[*]berarti mben bengi sik tak cekeli sirahe kemul rolleyes:

ndeso99 - 16/02/2012 03:32 PM
#404

nderek inguk2 tanggane angsal mboten njih malus
jangkrix_balap - 16/02/2012 03:39 PM
#405

Quote:
Original Posted By ndeso99
nderek inguk2 tanggane angsal mboten njih malus



[*]monggo kang coffee:
[*]pinarak mriki kang D

ndeso99 - 16/02/2012 03:42 PM
#406

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap



[*]monggo kang coffee:
[*]pinarak mriki kang D



aha D
mriku jawah mboten njih rain:

bar seko boyolali meh muleh wee kebledeng \(
jangkrix_balap - 16/02/2012 03:53 PM
#407

Quote:
Original Posted By ndeso99


aha D
mriku jawah mboten njih rain:

bar seko boyolali meh muleh wee kebledeng \(



[*]niki mendung mawon kang o
[*]mriko jawah to kang? biasane panas lho kang eek:
[*]ngiyup sik wae kang

ndeso99 - 16/02/2012 03:56 PM
#408

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap



[*]niki mendung mawon kang o
[*]mriko jawah to kang? biasane panas lho kang eek:
[*]ngiyup sik wae kang



kie yow lg ngeyup nang net kie \(

wasyem gek duerese... nyawang etan paling2 yow podo udan....
w174nk - 16/02/2012 04:12 PM
#409

Quote:
Original Posted By adenarie
kan malah asyik jeng,
membantu semangaat kerja, hammers




pagi juga om,
belum banyak yang nampak batang hidungnya om D



udah jadi rame nih ndoro
Quote:
Original Posted By krisadyani
pagiiii pulung brother

belum serame di part 4 \)



walah..hahahahaha
nyemenk - 16/02/2012 04:14 PM
#410

metungul sedilit sek ah beer:
mumpung iso metungul ngakak
w174nk - 16/02/2012 04:30 PM
#411

Quote:
Original Posted By nyemenk
metungul sedilit sek ah beer:
mumpung iso metungul ngakak


lha emange arepning ndi kang??

mbok ning kene sik wae kang..
phyton.hell - 16/02/2012 04:34 PM
#412

selmat sore semuanya..\)

mencoba cari kehidupa disini.. o
nyemenk - 16/02/2012 04:37 PM
#413

Quote:
Original Posted By w174nk


lha emange arepning ndi kang??

mbok ning kene sik wae kang..

meh mulih makaryo ek kang D
Quote:
Original Posted By phyton.hell
selmat sore semuanya..\)

mencoba cari kehidupa disini.. o


sore juga coy D
phyton.hell - 16/02/2012 04:41 PM
#414

Quote:
Original Posted By nyemenk
meh mulih makaryo ek kang D


sore juga coy D


walah koe to mas D

kapan bali ..
nyemenk - 16/02/2012 04:50 PM
#415

Quote:
Original Posted By phyton.hell


walah koe to mas D

kapan bali ..


kapan2 we baline ngakak
iseh suwe kok paling baline D
phyton.hell - 16/02/2012 04:54 PM
#416

Quote:
Original Posted By nyemenk
kapan2 we baline ngakak
iseh suwe kok paling baline D


ORA POPO..\)

PENTING ORA LALI KARO WONG TUWO MU..:hammers
nyemenk - 16/02/2012 04:59 PM
#417

Quote:
Original Posted By phyton.hell


ORA POPO..\)

PENTING ORA LALI KARO WONG TUWO MU..:hammers


yo wes nek ngono aku tak off sek kang D
meh muleh makaryo sek D
adenarie - 16/02/2012 05:01 PM
#418

Quote:
Original Posted By w174nk



udah jadi rame nih ndoro



walah..hahahahaha


iya ni om,
tadi pagi sampe siang trus memantau tp sepi2 aja,
pas ada kerjaan malah rame2nya,
ketinggalan 2 page sampean, hammers
phyton.hell - 16/02/2012 05:02 PM
#419

Quote:
Original Posted By nyemenk
yo wes nek ngono aku tak off sek kang D
meh muleh makaryo sek D


sipp.. TTDJ adja..\)

jangan nyopet yak..D
MalingRT13 - 16/02/2012 05:33 PM
#420

Assalamu'alaikum..
sugeng sonten Saung Amba D
pengen mejeng lagi hammer:
masih sepi yah?? ngacir:

Wes Teh Wanget shutup:
Page 21 of 279 | ‹ First  < 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5