Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 25 of 279 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›

piikaskuser - 17/02/2012 03:19 PM
#481

Quote:
Original Posted By mienyack
kancani think:
nek ono wong telu rodo mending ki..
nek gur loro tok.. takuts


saiki wes akeh ketoke mas D

Quote:
Original Posted By phyton.hell
aelamat siang \)

bade nderek njongok ten mriki nggeh o


selamat siang juga kang \)

Quote:
Original Posted By adenarie
sipz om,
slalu siap meramaikan regional. . . shakehand2
boleh dong om upetinya. .. malus


okey om,
mari kita meramaikan regional :selamat


monggo2. . .
sinambi ngopi noo dhahar ugi angsal. . . Peace:


mari.. D
ben ketok ono kehidupan ngakaks

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap
[*]mlipir ngiyup sik ah D
[*]hola semua D


monggo kang D
halo juga o
mienyack - 17/02/2012 03:22 PM
#482

Quote:
Original Posted By phyton.hell
aelamat siang \)

bade nderek njongok ten mriki nggeh o

monggo kang phyton beer:
Quote:
Original Posted By adenarie


sipz om,
slalu siap meramaikan regional. . . shakehand2
boleh dong om upetinya. .. malus



okey om,
mari kita meramaikan regional :selamat



monggo2. . .
sinambi ngopi noo dhahar ugi angsal. . . Peace:


upetinya baru kepake buat yang beli dan kasih testi.. tunggu ya D
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]mlipir ngiyup sik ah D
[*]hola semua D


ati2 lho kang nek mlipir2 ndak kepleset o
Quote:
Original Posted By piikaskuser


saiki wes akeh ketoke mas D



selamat siang juga kang \)



mari.. D
ben ketok ono kehidupan ngakaks



monggo kang D
halo juga o


ho'oh.. saiki wes akeh.. asem bar mati listrike hammer:
adenarie - 17/02/2012 03:25 PM
#483

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]mlipir ngiyup sik ah D
[*]hola semua D



loh udan to om,
kene jek meh om,
wis mendung, tp mugo2 ra udan. . .matabelo:matabelo
adenarie - 17/02/2012 03:30 PM
#484

Quote:
Original Posted By mienyack


upetinya baru kepake buat yang beli dan kasih testi.. tunggu ya D



wokey om, sampe kapanpun akan kutunggu malus
dodolam opo ek om,
pekwan e dikei link fjb sing dodol cah ambasaung gmn om,
masih banyak yang kosong kayae pekwane om,
jangkrix_balap - 17/02/2012 03:30 PM
#485

Quote:
Original Posted By piikaskuser


saiki wes akeh ketoke mas D



selamat siang juga kang \)



mari.. D
ben ketok ono kehidupan ngakaks



monggo kang D
halo juga o


[*]sip lagi do ngopo iki? o



Quote:
Original Posted By mienyack

monggo kang phyton beer:

upetinya baru kepake buat yang beli dan kasih testi.. tunggu ya D

ati2 lho kang nek mlipir2 ndak kepleset o


ho'oh.. saiki wes akeh.. asem bar mati listrike hammer:


[*]sip kang ki wis karo gocekan barang ock genit:



Quote:
Original Posted By adenarie


loh udan to om,
kene jek meh om,
wis mendung, tp mugo2 ra udan. . .matabelo:matabelo


[*]udan deres nang kene je.. petir nyambar2 eek:


adenarie - 17/02/2012 03:32 PM
#486

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]udan deres nang kene je.. petir nyambar2 eek:




wah cucok kui om,
gawe banting guling mancal kemul ngakaks

piikaskuser - 17/02/2012 03:34 PM
#487

Quote:
Original Posted By mienyack
monggo kang phyton beer:

upetinya baru kepake buat yang beli dan kasih testi.. tunggu ya D

ati2 lho kang nek mlipir2 ndak kepleset o

ho'oh.. saiki wes akeh.. asem bar mati listrike hammer:


podo mas. kene yo bar mati listrike ngakaks

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap
[*]sip lagi do ngopo iki? o




[*]sip kang ki wis karo gocekan barang ock genit:




[*]udan deres nang kene je.. petir nyambar2 eek:


lagi do jogo warung kang D
sampean nembe nopo kang? o
mienyack - 17/02/2012 03:38 PM
#488

Quote:
Original Posted By adenarie


wokey om, sampe kapanpun akan kutunggu malus
dodolam opo ek om,
pekwan e dikei link fjb sing dodol cah ambasaung gmn om,
masih banyak yang kosong kayae pekwane om,

yang penting keep posting aja.. D
soale biasane nek sering posting sok dinggo sarana seprit ngakaks
---
boleh.. di kreasi sendiri ya D
tapi nek iso sing rodo ngisor wae.. sing nduwur ngko tak gawekne buku tamu o
Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]sip lagi do ngopo iki? o





[*]sip kang ki wis karo gocekan barang ock genit:





[*]udan deres nang kene je.. petir nyambar2 eek:



gocekan opo hayo genit:
Quote:
Original Posted By piikaskuser


podo mas. kene yo bar mati listrike ngakaks



lagi do jogo warung kang D
sampean nembe nopo kang? o


yo lha sak jalur kok hammer:
udane kok gur ngono tok ya D
jangkrix_balap - 17/02/2012 03:41 PM
#489

Quote:
Original Posted By adenarie


wah cucok kui om,
gawe banting guling mancal kemul ngakaks



[*]tapi yen kemul urip mosok di pancal genit:



Quote:
Original Posted By piikaskuser


podo mas. kene yo bar mati listrike ngakaks



lagi do jogo warung kang D
sampean nembe nopo kang? o


[*]nembe mbut gawe di sambi ngaskus kang D
[*]udane wis terang D



Quote:
Original Posted By mienyack

yang penting keep posting aja.. D
soale biasane nek sering posting sok dinggo sarana seprit ngakaks
---
boleh.. di kreasi sendiri ya D
tapi nek iso sing rodo ngisor wae.. sing nduwur ngko tak gawekne buku tamu o

gocekan opo hayo genit:


yo lha sak jalur kok hammer:
udane kok gur ngono tok ya D


[*]gocekan sing iso di goceki kang genit:

aliaksandre - 17/02/2012 03:48 PM
#490

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13120257

piye iki? meh melu ra? gratis lho...
adenarie - 17/02/2012 03:49 PM
#491

Quote:
Original Posted By piikaskuser


podo mas. kene yo bar mati listrike ngakaks



lagi do jogo warung kang D
sampean nembe nopo kang? o


wah aku ra dikuot karo om e ik norose:

Quote:
Original Posted By mienyack

yang penting keep posting aja.. D
soale biasane nek sering posting sok dinggo sarana seprit ngakaks
---
boleh.. di kreasi sendiri ya D
tapi nek iso sing rodo ngisor wae.. sing nduwur ngko tak gawekne buku tamu o


sipz, om,
setia meramaikan regional malu
---
tapi masalahe ra reti om sopo wae sing dodolan hammers


Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]tapi yen kemul urip mosok di pancal genit:




wah nak kemul urip ra reti aku om karo dipancal pora,
durung tau soale malus

mienyack - 17/02/2012 03:49 PM
#492

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]tapi yen kemul urip mosok di pancal genit:





[*]nembe mbut gawe di sambi ngaskus kang D
[*]udane wis terang D





[*]gocekan sing iso di goceki kang genit:


ojo gocekan sing ora2 lho kang ngakaks
ndak marai pengen hammer:
adenarie - 17/02/2012 03:52 PM
#493

Quote:
Original Posted By aliaksandre
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13120257

piye iki? meh melu ra? gratis lho...


acarane kapan ki om,
lumayan mangan gratis hammers
jangkrix_balap - 17/02/2012 03:53 PM
#494

Quote:
Original Posted By aliaksandre
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13120257

piye iki? meh melu ra? gratis lho...


[*]kui acara opo to kang? eek:



Quote:
Original Posted By adenarie


wah aku ra dikuot karo om e ik norose:



sipz, om,
setia meramaikan regional malu
---
tapi masalahe ra reti om sopo wae sing dodolan hammers




wah nak kemul urip ra reti aku om karo dipancal pora,
durung tau soale malus



[*]dipancali wae yen nakal kang ngakaks



Quote:
Original Posted By mienyack

ojo gocekan sing ora2 lho kang ngakaks
ndak marai pengen hammer:



[*]ora ock kang D
[*]sopo sing pengen kang? ngakaks


piikaskuser - 17/02/2012 03:59 PM
#495

Quote:
Original Posted By adenarie
wah aku ra dikuot karo om e ik norose:


sipz, om,
setia meramaikan regional malu
---
tapi masalahe ra reti om sopo wae sing dodolan hammers



wah nak kemul urip ra reti aku om karo dipancal pora,
durung tau soale malus


mosok to kang? wah tak sambi dodolan jebule malah bingung dewe hammer:

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap
[*]tapi yen kemul urip mosok di pancal genit:




[*]nembe mbut gawe di sambi ngaskus kang D
[*]udane wis terang D




[*]gocekan sing iso di goceki kang genit:


wah. aku ojo diundang kang.. aku adike mas mienyack o




pamit dulu nanti lanjutin lagi ngacir:
mienyack - 17/02/2012 04:07 PM
#496

Quote:
Original Posted By aliaksandre
https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13120257

piye iki? meh melu ra? gratis lho...

wah.. nek ra ono acara aku gelem melu kui ngakaks
Quote:
Original Posted By adenarie


wah aku ra dikuot karo om e ik norose:



sipz, om,
setia meramaikan regional malu
---
tapi masalahe ra reti om sopo wae sing dodolan hammers




wah nak kemul urip ra reti aku om karo dipancal pora,
durung tau soale malus


oke deh ngko tak searching ke sek ya.. nek wes ngumpul ngko tak post ke ning kene ngacir:

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap


[*]kui acara opo to kang? eek:





[*]dipancali wae yen nakal kang ngakaks






[*]ora ock kang D
[*]sopo sing pengen kang? ngakaks



ora ngerti kang D
sopo wae lah ngakaks

tak nggoleki lapak2e cah saung sing iseh aktif sek ya kang ngacir:
phyton.hell - 17/02/2012 04:51 PM
#497

Quote:
Original Posted By adenarie
sipz om,
slalu siap meramaikan regional. . . shakehand2
boleh dong om upetinya. .. malus



okey om,
mari kita meramaikan regional :selamat



monggo2. . .
sinambi ngopi noo dhahar ugi angsal. . . Peace:

suwun kang..D
mpun bar dahar iki..o

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap

[*]mlipir ngiyup sik ah D
[*]hola semua D


hallo kang jangkrik..
pripun kabare..\)
Quote:
Original Posted By piikaskuser
saiki wes akeh ketoke mas D



selamat siang juga kang \)



mari.. D
ben ketok ono kehidupan ngakaks



monggo kang D
halo juga o

suwun kang\)

Quote:
Original Posted By mienyack
monggo kang phyton beer:

upetinya baru kepake buat yang beli dan kasih testi.. tunggu ya D

ati2 lho kang nek mlipir2 ndak kepleset o


ho'oh.. saiki wes akeh.. asem bar mati listrike hammer:


hallo mas..\)
pripun..enten kabar nopo ki..
mienyack - 17/02/2012 05:06 PM
#498

Spoiler for konsep format post recsel saung amba

Recomended Seller Reg. Saung Amba
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
recsel recsel recsel recsel


by: jhunk
[SPOILER=lapak jhunk]Sepatu [ NIKE - REEBOK ] ORI - Murah
Jasa Hunting Nomor Cantik [ all operator ]


by: mienyack
Spoiler for lapak mienyack


by: areMean
Spoiler for lapak areMean


by: SetaBeeSuper
Spoiler for lapak SetaBeeSuper


by: joe626
Spoiler for lapak joe626


by: mr.bay
Spoiler for lapak mr.bay


by: mr.saint
Spoiler for lapak mr.saint


by: Lunarcox
Spoiler for lapak Lunarcox





will be updated again and again..

nb:
1. list recomended seller ini tidak semata2 dibuat begitu saja. ada syarat dan ketentuan, dan juga banyak hal lainnya yang menjadi pertimbangan.
2. mau tau apa aja syarat dan ketentuannya? silahkan pm: mienyack[/SPOILER]


sing liyane durung ketemu.. bingungs
sopo meneh ya.. nek ra recsel
phyton.hell - 17/02/2012 05:08 PM
#499

Quote:
Original Posted By mienyack
Spoiler for konsep format post recsel saung amba

Recomended Seller Reg. Saung Amba
۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
recsel recsel recsel recsel


by: jhunk
[SPOILER=lapak jhunk]Sepatu [ NIKE - REEBOK ] ORI - Murah
Jasa Hunting Nomor Cantik [ all operator ]


by: mienyack


by: areMean


by: SetaBeeSuper


by: joe626
Spoiler for lapak joe626


by: mr.bay


by: mr.saint


by: Lunarcox





will be updated again and again..

nb:
1. list recomended seller ini tidak semata2 dibuat begitu saja. ada syarat dan ketentuan, dan juga banyak hal lainnya yang menjadi pertimbangan.
2. mau tau apa aja syarat dan ketentuannya? silahkan pm: mienyack[/SPOILER]


sing liyane durung ketemu.. bingungs
sopo meneh ya.. nek ra recsel

enek koyo ngene barang to :O

ngacir: sek tak golek dagangan sek pak D
mienyack - 17/02/2012 05:12 PM
#500

Quote:
Original Posted By phyton.hell

enek koyo ngene barang to :O

ngacir: sek tak golek dagangan sek pak D


ho'oh.. tapi kudu setoran fc. KTP/SIM sing iseh berlaku sek ya ngakaks
nek perlu ngko di survey sek gek masuk list ngakak
Page 25 of 279 | ‹ First  < 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5