Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 268 of 279 | ‹ First  < 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 >  Last ›

mr.saint - 18/09/2012 06:59 PM
#5341

Quote:
Original Posted By indrafromhell
mbah2, ajeng tanglet dunx....
solotigo ki ndak ono service center e sony ericson?



ndishek wonten Ndoro, di pertokoan Makutarama Ahmad Yani. nomer'e lali. hammer:

tapi duko nak sak'niki. o
Ras.Muhammad - 18/09/2012 07:36 PM
#5342

     
Quote:
Original Posted By mr.saint
ndishek wonten Ndoro, di pertokoan Makutarama Ahmad Yani. nomer'e lali. hammer:

tapi duko nak sak'niki. o


hallo kang sent genit:
indrafromhell - 18/09/2012 11:17 PM
#5343

Quote:
Original Posted By mr.saint
ndishek wonten Ndoro, di pertokoan Makutarama Ahmad Yani. nomer'e lali. hammer:

tapi duko nak sak'niki. o

oalah, iseh pura yo mbah? bingung
hehehehe
jangkrix_balap - 19/09/2012 11:44 AM
#5344

sugeng siang juragan D

pie kabare sedanten? D

sae sae kemawon kan? :P
aliaksandre - 19/09/2012 11:56 AM
#5345

Quote:
Original Posted By jangkrix_balap
sugeng siang juragan D

pie kabare sedanten? D

sae sae kemawon kan? :P


sugeng siang ugi nduoro..kabare sae

niki nembe golek kimcil tp kok ga oleh2... ups :shutups

ngacir:
ndkydh - 19/09/2012 03:51 PM
#5346

gan sis,

pabrik sing lagi dibangun @kembang sari ki pabrik opo ya?
posisi nek seko tingkir kanan jalan 200m sebelum pasar kembang sari.

suwun nggih \) sup:
joe626 - 19/09/2012 05:21 PM
#5347

Quote:
Original Posted By ndkydh
gan sis,

pabrik sing lagi dibangun @kembang sari ki pabrik opo ya?
posisi nek seko tingkir kanan jalan 200m sebelum pasar kembang sari.

suwun nggih \) sup:


belum tau gan....
ky'nya si pabrik tekstil...gak tau juga sih
adenarie - 19/09/2012 06:32 PM
#5348

sugeng sonten sedoyo mawon,
nunut mlipir wonten mriki

ko adem ayem mawon nggih bingung
indunkz - 19/09/2012 06:52 PM
#5349

Nyuwun sewu sepuh, nubi ajeng tumut mejeng o

id : indunkz
nama asli : anggep wae podo id-ne
alamat : solotigo
alumni : SMA 3
twitter : @indunksapi

Peace:

joe626 - 19/09/2012 08:10 PM
#5350

Quote:
Original Posted By adenarie
sugeng sonten sedoyo mawon,
nunut mlipir wonten mriki

ko adem ayem mawon nggih bingung


sugeng sonten ugi
adem mawon pripun? okeh offline'e kene kang drpada online'e

Quote:
Original Posted By indunkz
Nyuwun sewu sepuh, nubi ajeng tumut mejeng o

id : indunkz
nama asli : anggep wae podo id-ne
alamat : solotigo
alumni : SMA 3
twitter : @indunksapi

Peace:


monggo....
selamat datang di surga D
posisi dimana sekarang?
westin - 19/09/2012 11:36 PM
#5351

linux2:


sepi ahhh
mr.saint - 20/09/2012 03:02 AM
#5352

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
     

hallo kang sent genit:



halo Ji... hau ar Yu...? coffee:


Quote:
Original Posted By indrafromhell
oalah, iseh pura yo mbah? bingung
hehehehe



lha kuwi sing ra ngerti, sesuk nak liwat njajal tak'inguk'e sisan...
di'elingke yo, sopo ngerti Inyong kesupen. hammer:
Ras.Muhammad - 20/09/2012 03:11 AM
#5353

     
Quote:
Original Posted By mr.saint
halo Ji... hau ar Yu...? coffee:




lha kuwi sing ra ngerti, sesuk nak liwat njajal tak'inguk'e sisan...
di'elingke yo, sopo ngerti Inyong kesupen. hammer:


apik kang D
suwe ora dolan ngulon iki D
gur numpang lewat tok hammer:
hantupudel - 20/09/2012 09:10 AM
#5354

Quote:
Original Posted By indrafromhell
oalah, iseh pura yo mbah? bingung
hehehehe


wuakakkaka. wes rak ono to ndro.. saiki ono ne mung sony tok. kui ae ning semarang

----------------

ono info lowongan kerjo ga?
indrafromhell - 20/09/2012 09:14 AM
#5355

Quote:
Original Posted By hantupudel
wuakakkaka. wes rak ono to ndro.. saiki ono ne mung sony tok. kui ae ning semarang

----------------

ono info lowongan kerjo ga?

tenane ut??
walah ra joz ki...
asem....
golek kerjo neh kwe?
meluo job fair wae sam...
mr.saint - 20/09/2012 09:50 AM
#5356

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
     

apik kang D
suwe ora dolan ngulon iki D
gur numpang lewat tok hammer:



iyo... sesuk wae pas acara renang bersama (jeneng'e di'rungokke piye ngunu) hammer:

rencana nang Siwarak, Ungaran... skitar akhir September. D
quackerjack - 20/09/2012 11:20 AM
#5357

wes suwi ra dolan rene..o
hantupudel - 20/09/2012 11:54 AM
#5358

Quote:
Original Posted By indrafromhell
tenane ut??
walah ra joz ki...
asem....
golek kerjo neh kwe?
meluo job fair wae sam...


tenan ndro.. saiki soale wes rak ono sony ericsson. ono e mung sony tok. kui ning semarang

aku meh genteni bimo ae nak lolos cpns ok. lak penak gaweane ning blezz. D

nak ora yo ganteni kowe ae nak metu ndro
Rentamama - 20/09/2012 12:35 PM
#5359

Quote:
Original Posted By indunkz
Nyuwun sewu sepuh, nubi ajeng tumut mejeng o

id : indunkz
nama asli : anggep wae podo id-ne
alamat : solotigo
alumni : SMA 3
twitter : @indunksapi

Peace:

kagets:
ad artis SFTH o
novelmu kapan jadi mas ?
Quote:
Original Posted By joe626
sugeng sonten ugi
adem mawon pripun? okeh offline'e kene kang drpada online'e



monggo....
selamat datang di surga D
posisi dimana sekarang?


hallo mas e
piye kabare ?
MasCojack - 20/09/2012 08:09 PM
#5360

sugeng ndhalu...
menyapa sing ning kene...
o
Page 268 of 279 | ‹ First  < 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5