Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 270 of 279 | ‹ First  < 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 >  Last ›

MasCojack - 25/09/2012 12:11 AM
#5381

di walik dulu biar rame
:travel
sugeng ndhalu...
Mc.Dohl - 25/09/2012 12:18 AM
#5382

Quote:
Original Posted By MasCojack
di walik dulu biar rame
:travel
sugeng ndhalu...


sugeng ndalu wak
nonton rcti dulu nggih :ngacir
MasCojack - 25/09/2012 12:20 AM
#5383

Quote:
Original Posted By Mc.Dohl
sugeng ndalu wak
nonton rcti dulu nggih :ngacir

wah, nonton opo kui?
ono film seru pora?
D
Mc.Dohl - 25/09/2012 12:41 AM
#5384

Quote:
Original Posted By MasCojack
wah, nonton opo kui?
ono film seru pora?
D


nonton *paha* SNSD mau, saiki wes bar
ra ono film apik ki koyone hammers
MasCojack - 25/09/2012 12:49 AM
#5385

Quote:
Original Posted By Mc.Dohl

nonton *paha* SNSD mau, saiki wes bar
ra ono film apik ki koyone hammers

woh...
ndelok pupu to mau...
wes bagi2 photone kene...
*eh D
Rentamama - 25/09/2012 12:51 AM
#5386

turu woiy turu batas

hahahaha

*mlebu karo bantal + guling

ngacir:
MasCojack - 25/09/2012 12:55 AM
#5387

Quote:
Original Posted By Rentamama
turu woiy turu batas

hahahaha

*mlebu karo bantal + guling

ngacir:

njih pakdhe...
ki meh mancal kemul...
:travel
Rentamama - 25/09/2012 12:58 AM
#5388

Quote:
Original Posted By MasCojack
njih pakdhe...
ki meh mancal kemul...
:travel

oalah pakdhe hammers
sampean entut traveller mas
dadi emotne harus :travel jg toh ngakaks
Ras.Muhammad - 25/09/2012 01:11 AM
#5389

suwe gak posting :mewek
kendala koneksi yang belum sampe ke daerah pedalaman :mewek
mr.saint - 25/09/2012 02:50 AM
#5390

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
suwe gak posting :mewek
kendala koneksi yang belum sampe ke daerah pedalaman :mewek



wogh... sepuh'e turun gunung. matabelo:
Ras.Muhammad - 25/09/2012 06:08 AM
#5391

Quote:
Original Posted By mr.saint
wogh... sepuh'e turun gunung. matabelo:


ampun puh ampun :mewek
guweh masih nubi :mewek
---
mesti wis sulapan nang kasur iki ngakak
mr.saint - 25/09/2012 10:35 AM
#5392

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
ampun puh ampun :mewek
guweh masih nubi :mewek
---
mesti wis sulapan nang kasur iki ngakak



lha iyo tho, ki malah kesulap tangi jam stengah 7. hammer:

gendeng... ngakaks
masnano70 - 25/09/2012 04:35 PM
#5393

newbie ijin melintas di regional saung amba :travel:
Ras.Muhammad - 25/09/2012 05:06 PM
#5394

Quote:
Original Posted By mr.saint
lha iyo tho, ki malah kesulap tangi jam stengah 7. hammer:

gendeng... ngakaks


aku jam sak mono malah lagi siap" mapan turu kang ngakak

Quote:
Original Posted By masnano70
newbie ijin melintas di regional saung amba :travel:


monggo ngacir:
indrafromhell - 25/09/2012 05:22 PM
#5395

kapan ki saung amba dolanan futsal Peace:
pisan2 pengen dulanan ik
hehehehe
mr.saint - 25/09/2012 09:27 PM
#5396

Quote:
Original Posted By Ras.Muhammad
aku jam sak mono malah lagi siap" mapan turu kang ngakak



monggo ngacir:



oh kuwi masa lalu'ku Ji... masa lalu... :cool :genits


padahal pirang ndino kepungkur yo bar wae mapan turu bar wes padang... D
mr.saint - 25/09/2012 09:46 PM
#5397

Quote:
Original Posted By indrafromhell
kapan ki saung amba dolanan futsal Peace:
pisan2 pengen dulanan ik
hehehehe



mang nimbali Ndoro Wijank kaliyan Ndoro Aliaksandre mawon.
duo Masta pergajulan gawang alit suket sintetis. matabelo:
MasCojack - 25/09/2012 09:49 PM
#5398

oi...oi...
sugeng ndhalu.
ono sopo wae ki?
linux2:
mr.saint - 25/09/2012 09:56 PM
#5399

Quote:
Original Posted By MasCojack
oi...oi...
sugeng ndhalu.
ono sopo wae ki?
linux2:



wonten kulo Ndoro Cojack sang enthu'ne jalan2. coffee:

tapi sekedap malih badhe tindakan. o

mangke kan wonten Ndoro2 liya'ne... D

sumonggo di'sekeca'aken rumiyin coffee:'nipun.
MasCojack - 25/09/2012 09:57 PM
#5400

Quote:
Original Posted By mr.saint
wonten kulo Ndoro Cojack sang enthu'ne jalan2. coffee:

tapi sekedap malih badhe tindakan. o

mangke kan wonten Ndoro2 liya'ne... D

sumonggo di'sekeca'aken rumiyin coffee:'nipun.

walah malah lungo ik
rano kancane no nang kene...
\(
Page 270 of 279 | ‹ First  < 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5