Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5
Total Views: 36354 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 275 of 279 | ‹ First  < 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 > 

MasCojack - 04/10/2012 09:52 AM
#5481

selamat pagi...
diwalik sek ben rame...
:travel
Rentamama - 04/10/2012 09:56 AM
#5482

Quote:
Original Posted By MasCojack
selamat pagi...
diwalik sek ben rame...
:travel


kagets:
Ijo ?
batane smpean jual opo ?
MasCojack - 04/10/2012 10:00 AM
#5483

Quote:
Original Posted By Rentamama
kagets:
Ijo ?
batane smpean jual opo ?

ngakaks
mbuh ki teko2 akeh sing kerja bakti digawe ijo ngene ki...
bar abang pindah ijo, mengko abang meneh...
pengene pink, tapi raono malah hammer:

pagiiii....
joe626 - 04/10/2012 10:04 AM
#5484

Quote:
Quote:
Original Posted By Rentamama
kagets:
Ijo ?
batane smpean jual opo ?


Quote:
Original Posted By MasCojack
ngakaks
mbuh ki teko2 akeh sing kerja bakti digawe ijo ngene ki...
bar abang pindah ijo, mengko abang meneh...
pengene pink, tapi raono malah hammer:

pagiiii....




menyapa para sesepuh dulu...."Selamat Pagi!!!"
loh ko wes ijo meneh kang?
gawe abu2 wae lak wes timbang bingung linux2:
MasCojack - 04/10/2012 10:06 AM
#5485

Quote:
Original Posted By joe626
menyapa para sesepuh dulu...."Selamat Pagi!!!"
loh ko wes ijo meneh kang?
gawe abu2 wae lak wes timbang bingung linux2:

pagiiii....
wingi wes tak abu2...
lha iki mben dino diuncali ijo lakyo podo wae.
wes ben karepe wong2 ae piye... ngakaks

rame opo ki ning kene
D
joe626 - 04/10/2012 10:10 AM
#5486

Quote:
Original Posted By MasCojack
pagiiii....
wingi wes tak abu2...
lha iki mben dino diuncali ijo lakyo podo wae.
wes ben karepe wong2 ae piye... ngakaks

rame opo ki ning kene
D


diuncali watu wae seng nguncali ijo2 ngakaks
rame apane kang....sepi nyeyet koyo kuburan ngene nohope:

ora mbut gawe po kang?
Rentamama - 04/10/2012 10:12 AM
#5487

Quote:
Original Posted By MasCojack
ngakaks
mbuh ki teko2 akeh sing kerja bakti digawe ijo ngene ki...
bar abang pindah ijo, mengko abang meneh...
pengene pink, tapi raono malah hammer:

pagiiii....

ngakaks
pink ?
sampean warnai layar PCne wae
point ijone ki pinten ?
Quote:
Original Posted By joe626
menyapa para sesepuh dulu...."Selamat Pagi!!!"
loh ko wes ijo meneh kang?
gawe abu2 wae lak wes timbang bingung linux2:


puh selamet Pegi hammers
MasCojack - 04/10/2012 10:12 AM
#5488

Quote:
Original Posted By joe626
diuncali watu wae seng nguncali ijo2 ngakaks
rame apane kang....sepi nyeyet koyo kuburan ngene nohope:

ora mbut gawe po kang?

rasah, ben wae
mengko nek wes bosen yo mandek dewe ngakaks
oh sepi yak, tak kiro rame shutup:


prei ki,
lha kowe prei juga po?
MasCojack - 04/10/2012 10:13 AM
#5489

Quote:
Original Posted By Rentamama
ngakaks
pink ?
sampean warnai layar PCne wae
point ijone ki pinten ?


puh selamet Pegi hammers

lha kui...
wes tak cat ki monitor kok yo malah bruwet layare hammer:
jek selikur, tapi mengko awan paling nambah meneh...
shutup:
Rentamama - 04/10/2012 10:19 AM
#5490

Quote:
Original Posted By MasCojack
lha kui...
wes tak cat ki monitor kok yo malah bruwet layare hammer:
jek selikur, tapi mengko awan paling nambah meneh...
shutup:


sampean pakek cat opo mas iso bruwet ?

awan ki nambah meneh yo mas
aku yo mau mas nambah ijo2 ne :matabelo
ID : LuguPeopLe D
MasCojack - 04/10/2012 10:23 AM
#5491

Quote:
Original Posted By Rentamama
sampean pakek cat opo mas iso bruwet ?

awan ki nambah meneh yo mas
aku yo mau mas nambah ijo2 ne :matabelo
ID : LuguPeopLe D

cat kadaluarsa koyone... hammer:
mbuh awan opo mbengi
tapi ki rajin do ngirim... ngakaks

monggo nek meh nambahi...
:travel
Rentamama - 04/10/2012 10:34 AM
#5492

Quote:
Original Posted By MasCojack
cat kadaluarsa koyone... hammer:
mbuh awan opo mbengi
tapi ki rajin do ngirim... ngakaks

monggo nek meh nambahi...
:travel


cat kadaluarsa ki koyo tipe-x yo ? hammer
aku yo gelem mas ijo2 D

nambahi ?
okelah mas tunggu giliranne
MasCojack - 04/10/2012 10:37 AM
#5493

Quote:
Original Posted By Rentamama
cat kadaluarsa ki koyo tipe-x yo ? hammer
aku yo gelem mas ijo2 D

nambahi ?
okelah mas tunggu giliranne

mbuh, ki mau sak onone sing nganggur... hammer:

kui bar tak uncali...
D
aliaksandre - 04/10/2012 02:40 PM
#5494

suwe gak mlipir rene...sugeng siang ndoro2...

Quote:
Original Posted By MasCojack
mbuh, ki mau sak onone sing nganggur... hammer:

kui bar tak uncali...
D


kulo nggih purun diuncali lho kang...hehe
MasCojack - 04/10/2012 03:38 PM
#5495

Quote:
Original Posted By aliaksandre
suwe gak mlipir rene...sugeng siang ndoro2...



kulo nggih purun diuncali lho kang...hehe

sesok tan uncali...
tapi yo mung siji nduwene...
D
salam kenal kang, om, pakdhe, mbah yang disitu
shakehand:
aliaksandre - 04/10/2012 04:19 PM
#5496

Quote:
Original Posted By MasCojack
sesok tan uncali...
tapi yo mung siji nduwene...
D
salam kenal kang, om, pakdhe, mbah yang disitu
shakehand:


wah, matur nuwun sanget lho kang...hehe
salken juga kang shakehand:
berhubung saya baru aja dapet momongan, ya sudah pantas dibilang om...wkwkwk
joe626 - 04/10/2012 09:18 PM
#5497

Quote:
Original Posted By aliaksandre
wah, matur nuwun sanget lho kang...hehe
salken juga kang shakehand:
berhubung saya baru aja dapet momongan, ya sudah pantas dibilang om...wkwkwk


monggo dicek kantong 'nya....

=================

selamat malam sesepuh saung amba
rame pora yo? bingungs
topexstopexs - 04/10/2012 09:40 PM
#5498

mampir bentar ah
selamat malam semuanya D
w174nk - 05/10/2012 10:42 AM
#5499

Quote:
Original Posted By joe626
monggo dicek kantong 'nya....

=================

selamat malam sesepuh saung amba
rame pora yo? bingungs


Quote:
Original Posted By aliaksandre
wah, matur nuwun sanget lho kang...hehe
salken juga kang shakehand:
berhubung saya baru aja dapet momongan, ya sudah pantas dibilang om...wkwkwk


Quote:
Original Posted By MasCojack
sesok tan uncali...
tapi yo mung siji nduwene...
D
salam kenal kang, om, pakdhe, mbah yang disitu
shakehand:


hayo do ngopo iki.....

aq kok ora diuncali.....malus
MasCojack - 05/10/2012 02:01 PM
#5500

Quote:
Original Posted By w174nk
hayo do ngopo iki.....

aq kok ora diuncali.....malus

hora ono opo2 ki lho...
sesok gantian tak uncali...
:travel
Page 275 of 279 | ‹ First  < 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 > 
Home > Kaskuser Regional > ۩۞۩ REGIONAL SAUNG AMBA ۩۞۩ Salatiga Ungaran Ambarawa & Sekitarnya [PRIME ID ONLY] - Part 5